beni beğenmedi

Ben mesela işe başlıcam ama kendime güvenimi kaybettim o adam yüzünden herşeyden kaçar oldum zaten kötü bi ilişkiden yeni çıkmıştım birde böyle bişey oldu beğensin demedim sevgili bile olmucaktık ama adam nasıl düşündüyse sanki ona yapışcam sandı arayıp sormadı bile şimdi nasıl biriyle konuşurum ya

belki tipini görünüşünü sevmiştir de konuştuğunuzda fikirlerinizin uyuşmadığını düşünmüştür..bu da olabilir yani sıkmayın canınızı

hayatın boyunca ilgi duyduğunve görüştüğün ilk ve tek erkek gibi konuşuyorsun.
Şu aralar bi sevgiliye bile ihtiyacım yoktu rastgele konuştuk anlaştık duvara tosladım insan ister istemez üzülüyor değersiz hissediyor umursamıyorum bi taraftan da ben demek ki hep yalnız kalcam diyorum

bunun bir kaç nedeni olabilir. yani kırmızıyla işaretlediğim yerin.
1. klasik erkek muhabbeti çevirmiştir.
2. medini durumuyla ilgili sorunları vardır.
3. dengesizdir.

başka bir şey gelmiyor aklıma. senin için bir tecrübeydi ve iyi oldu bence.

Canim iyiki sana mesaj atmamis, benim gibi olmak istemezdin emin ol, seni sadece guzellik icin seven biri baska guzel gorunce hemen birakiyor hatta bir kac dakikayi almiyor bile. Sen de ucuz kurtulmussun, ya seni guzellik icin sevseydi? O kadar zamandan sonra ogrenince daha kotu oluyorsun canim

Çok sağolun o kişi emin olun dünya güzeli gelse beğenmez ben bile bile riske girdim ama bu kadar üzülceğimi düşünmedim şimdi herkesten kaçıyorum

Sizde hemen umutlanmayi ve beklentiye girmemeyi birakin, yoksa çok üzülürsünüz benden söylemesi

Şu aralar bi sevgiliye bile ihtiyacım yoktu rastgele konuştuk anlaştık duvara tosladım insan ister istemez üzülüyor değersiz hissediyor umursamıyorum bi taraftan da ben demek ki hep yalnız kalcam diyorum
her konuda bu kadar depresif misin?

bir daha asla netten konuşmam çok çok çok seçici olurum artık gerçekten samimiyetine güvendiğim insanlarla konuşurum hatta onu bile yapabilirmiyim bilmiyorum

her konuda bu kadar depresif misin?
Bu aralar evet bende kendimi tanıyamıyorum artık herşeyim dediğim adamdan küfür hakaret görerek ilişkimi bitirdim tam mutlu olayım yeni insanlarla tanışayım derken resmen ötekileştirildim kimseye güvenim kalmadı

İlk zamandan söylediği konuşmanı mantığını sevdim demişti hep öyle dedi şimdi noldu dış görünüşe normalde dikkat ederim sen çok farklısın demişti birden mesajı kesti bende insanım erkeklerden nefret ediyorum ya

ee tamam işte sevgili olmayacaksanız geriye bir tek arkadaş sıfatı kalıyor. bu durumda insanlar ilk tanıştıkları arkadaşlarını sevgili gibi sık sık aramazlar. sen beklentilerini dile getirme konusunda bence dürüst değilsin.

sen basbayağı sevgili olmak istemişsin işte bir de öyle bir beklentin yok gibi yazıyorsun.
net yazarsan insanlar da ikileme düşmez burada..

seni illa birinin istemesi mi lazım? muhtaç mısın sevgiye? ayrıca ne derler kimin ne kadar sevdiğine asla emin olamazsın. kendi kendine yetebilmeyi öğrenmelisin

yaf daha lise ögrencisisin nerden biliyorsun kimse seni sevmeyecek,
bu düşünceye kapılıp beni bi seven eskisydi deyip sakın geri dönme aman diyim
ya bir kere illa hayatında biri olmak zorunda mı
sıkıcı bir laf ama önce liseni bitirsen
ünide falan elbette kendine göre birini bulursun ne bu acele

Seni beğenmediğini nerden biliyorsun ? Belki içine sinmeyen başka bir durum vardır.
Herkes seni beğenmek zorunda değil, ne kadar beklenti o kadar hayalkırıklığı.
Sen kendini bildikten emin olduktan sonra kimsenin senin hakkındaki olumsuz düşüncesi
seni üzmez.. Bu da senin için bir tecrübe olsun .. Eski sevgiline de geri dönme..
Seni hakeden biriyle olduğunda şu an ki durumun aklına bile gelmeyecek..

Arkadaş dost sevgili sırdaş hepsi bi sıfat içindeydi çok değişik bi ilişkiydi onun beklentileri farklıymış oysa ben gerçekten arkadaş olarak gördüm sevgili olmayı şu yönden istemedim çok zor biri bende dedim ki arkadaş olalım zaman bu belli olmaz vs. gibi genel konuştuk ikimizde ama çok iyi anlaşmıştık

Yaşın kaç bilmiyorum ama,çok kültürlü,seviyeli,mantıklı dediğin erkek,şu düşünce yapısındaki bir kızla yapamaz.İki insanın birbirini beğenmemesi meselesini sadece dış görünüş olarak algılamamalısın.Farzedelim ki öyle,olabilir.Bir insan seni beğenmedi diye bu senin çok çirkin olduğun anlamına gelmez.Tipi değilsindri.Sıcaklık alamamıştır.Aynı şekilde sende birini beğenmeyebiirsin.Boşver de geç.Umursama bile.

Arkadaş dost sevgili sırdaş hepsi bi sıfat içindeydi çok değişik bi ilişkiydi onun beklentileri farklıymış oysa ben gerçekten arkadaş olarak gördüm sevgili olmayı şu yönden istemedim çok zor biri bende dedim ki arkadaş olalım zaman bu belli olmaz vs. gibi genel konuştuk ikimizde ama çok iyi anlaşmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…