- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
Erkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
Öyle bir özgüvenim kırıldı ki bir daha biriyle göz göze gelemem heralde diyorum bende onu beğenmedim ama onun kadar kırıcı olmadımşekerıım yasın evde kalmıs kız yası degıl kı neden telas yaptınyanlısı yanlısla duzelteyım deme sakın eskı sevgılıne donme... herkes herkesı begenmek zorunda degılkı artık evlıyımde bı cocuk vardı okadar mı yakısıklı olur bı ınsan yanı pes dedım bende cevremde fark edılen bırıyım cocugu da hep uzaktan gorurudum sonra bırgun konustum eneeeeee konusmaz olaydım nasıl ıtıcı bır ses tonu vardııııı pehhh dedım bu muymushemen kactım guzellıkmıs oymus buymus hıkaye onemlı olan anlasma bellkı olmamıs bosvveerrrr zaman onune nıcelerı cıkaracaktır emınım olmayanlarsa zaten dogru ınsan degıllerdır
ne kadar basit bir mevzu aslında.Yok yok evli değil ilişkileri çok az sürmüş kendini bişey zannediyo öyle diyor zaten gide gide onu buldum bende zaten bozuk olan moralim eksilerde
Bunu kendisinin bir özelliği olarak görüyor kimseyi kolayca beğenmem çok ayrıntıya dikkat ederm vs. diyor bunu bile bile konuştum kendime güvendim onun burnunun büyüklüğü fazla geldi bana şimdi mesaj falan yok işte atmasında zaten en son sevgili olunacak bir insandı. Genede sıfıra inan moralimi düzeltemiyorum yolda yürürken bi erkeğe bakmaktan korkar oldumFiziksel özelliğe göre sizi analiz eden birinden sevgili/eş falan olmaz..
Beni çirkin bularak benden uzaklaşan biriyle sevgili olmak istemeyeceğim gibi,
çok güzel olduğum için benimle beraber olan bir sevgili de istemezdim, sonucta 20-30 sene sonra gidecek o güzellik.
Yani önemli olan kalp güzelliği, klişe ama. Aradaki uyumu tutturduktan sonra gerisi teferruat geliyor insana.
Kendinize güveninizi yitirmeyin, eminim ki çok güzelsinizdir, güzellik kavramı görecelidir.
Mesela ben de Kıvanç Tatlıtuğ'u hoş bulmuyorum, ama azımsanmayacak kadar büyük bir kadın kitlesi taparcasına seviyor onu. Yani diyeceğim o ki, dış görünüşe göre size karşı tavır aldıysa, koşarak uzaklaşın.
Çok sağolun o kişi emin olun dünya güzeli gelse beğenmez ben bile bile riske girdim ama bu kadar üzülceğimi düşünmedim şimdi herkesten kaçıyorumLütfen biraz kendinize gelin ...
Bir kisi begenmedi diye "hiç kimse beni begenmez" gibi bir düsünceye kapilmayin ! Demek ki hayirlisi böyleymis. Ayrcia bence o insan sizinle irtibati koparmakla çok büyük bir ayip etmis. Kültürlü olabilir ama önce insan olsun. Bosuna üzülmeyin, o sizi hakketmiyor.
Gençsiniz , daha kimlerrr geçer hayatinizdan. Bunlari takmayin fazla kafaya derim. Bir gün gelir dogru kisiyle karsi karsiya geleceksinizdir ve o gün "iste aradigim insan bu" diyebileceksiniz insaAllah
Saglicakla kalin
28 yaşındakarşı kaç yaşında ?
neden bu kadar beklentiye girdin anlamadım. sanalda konuşurken birden evlilik planları falan mı yapmaya başladınız da şimdi yarı yolda kalmış gibisin.Bunu kendisinin bir özelliği olarak görüyor kimseyi kolayca beğenmem çok ayrıntıya dikkat ederm vs. diyor bunu bile bile konuştum kendime güvendim onun burnunun büyüklüğü fazla geldi bana şimdi mesaj falan yok işte atmasında zaten en son sevgili olunacak bir insandı. Genede sıfıra inan moralimi düzeltemiyorum yolda yürürken bi erkeğe bakmaktan korkar oldum
yüz yüze görüştünüzmü?28 yaşında
Konuşurken çok çok eğlenceliydi sen sakın gitme hayatımdan ben ilk kez biriyle bu kadar iyi anlaştım çok değerlisin demişti bi sürü şey söyledi bende bunu anlamıyorum işte onca şey söyle sonra birden tıkandı hiç anlaşamamış olsak üzülmem ama çok iyi anlaştık sözde hiç arkadaşlığımız bozulmucaktı aptal yerine kondumbeğenmek zorunda değil ki
siz de beğenmemişsiniz görünüşünü
belki de kişilik olarak ta kendisine uygun bulmamıştır
eğlenceli vakit geçirememişsinizdir
o yüzden mesaj atmamıştır
ayrıca o beğenmedi diye sen çirkin mi oluyosun
mesela arkadaşımın bayıldığı kişiyi ben hiç beğenmeyebiliyorum
güzellik göreceli diye boşa demiyolar
belkide elektirik alamamış ta olabilir
sen çok yakışıklı biriyle karşılaşsan dahi elektrik alamayabilirsin
kendini boşa üzme bence
Erkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
Konuşurken çok çok eğlenceliydi sen sakın gitme hayatımdan ben ilk kez biriyle bu kadar iyi anlaştım çok değerlisin demişti bi sürü şey söyledi bende bunu anlamıyorum işte onca şey söyle sonra birden tıkandı hiç anlaşamamış olsak üzülmem ama çok iyi anlaştık sözde hiç arkadaşlığımız bozulmucaktı aptal yerine kondum
Hayır tabiki bana dediği şey ben çok seçiciyim ama sen baskasın ilk kez bu kadar bi bayanla konuşuyorum normalde arayıp sormam bile dedi tamam dedim beni gördükten sonra geri çekildi. Asla onla sevgili olmayı bile düşünmedim. Şimdi diyorum kimse sevmicek beğenmicek özgüvenim yok oldu utanç başladı keşke bu işe girmeseydim hele öyle kendini çok beğenmiş bi adamla konuşmasaydımneden bu kadar beklentiye girdin anlamadım. sanalda konuşurken birden evlilik planları falan mı yapmaya başladınız da şimdi yarı yolda kalmış gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?