beni beğenmedi

Fiziksel özelliğe göre sizi analiz eden birinden sevgili/eş falan olmaz..
Beni çirkin bularak benden uzaklaşan biriyle sevgili olmak istemeyeceğim gibi,
çok güzel olduğum için benimle beraber olan bir sevgili de istemezdim, sonucta 20-30 sene sonra gidecek o güzellik.
Yani önemli olan kalp güzelliği, klişe ama. Aradaki uyumu tutturduktan sonra gerisi teferruat geliyor insana.
Kendinize güveninizi yitirmeyin, eminim ki çok güzelsinizdir, güzellik kavramı görecelidir.
Mesela ben de Kıvanç Tatlıtuğ'u hoş bulmuyorum, ama azımsanmayacak kadar büyük bir kadın kitlesi taparcasına seviyor onu. Yani diyeceğim o ki, dış görünüşe göre size karşı tavır aldıysa, koşarak uzaklaşın.

Öyle bir özgüvenim kırıldı ki bir daha biriyle göz göze gelemem heralde diyorum bende onu beğenmedim ama onun kadar kırıcı olmadım

Seni beğenmediğini nerden biliyorsun ? Belki içine sinmeyen başka bir durum vardır.
Herkes seni beğenmek zorunda değil, ne kadar beklenti o kadar hayalkırıklığı.
Sen kendini bildikten emin olduktan sonra kimsenin senin hakkındaki olumsuz düşüncesi
seni üzmez.. Bu da senin için bir tecrübe olsun .. Eski sevgiline de geri dönme..
Seni hakeden biriyle olduğunda şu an ki durumun aklına bile gelmeyecek..

Yok yok evli değil ilişkileri çok az sürmüş kendini bişey zannediyo öyle diyor zaten gide gide onu buldum bende zaten bozuk olan moralim eksilerde
ne kadar basit bir mevzu aslında.
seni beğenmek zorunda değil, sen de diyorsun onu beğenmediğini.
herkesten böyle bir beklentiye girersen her zaman bu modda olursun.

Sosyal ol kursa falan git dil kursu resim kursu tenis kursu falan oralardan kiz erkek arkadaslar edin bakarsin onlardan biri yada onlarin tanistirdigi biri askin olur internette olmaz bu is

Lütfen biraz kendinize gelin ...
Bir kisi begenmedi diye "hiç kimse beni begenmez" gibi bir düsünceye kapilmayin ! Demek ki hayirlisi böyleymis. Ayrcia bence o insan sizinle irtibati koparmakla çok büyük bir ayip etmis. Kültürlü olabilir ama önce insan olsun. Bosuna üzülmeyin, o sizi hakketmiyor.
Gençsiniz , daha kimlerrr geçer hayatinizdan. Bunlari takmayin fazla kafaya derim. Bir gün gelir dogru kisiyle karsi karsiya geleceksinizdir ve o gün "iste aradigim insan bu" diyebileceksiniz insaAllah

Saglicakla kalin

Bunu kendisinin bir özelliği olarak görüyor kimseyi kolayca beğenmem çok ayrıntıya dikkat ederm vs. diyor bunu bile bile konuştum kendime güvendim onun burnunun büyüklüğü fazla geldi bana şimdi mesaj falan yok işte atmasında zaten en son sevgili olunacak bir insandı. Genede sıfıra inan moralimi düzeltemiyorum yolda yürürken bi erkeğe bakmaktan korkar oldum

Çok sağolun o kişi emin olun dünya güzeli gelse beğenmez ben bile bile riske girdim ama bu kadar üzülceğimi düşünmedim şimdi herkesten kaçıyorum

beğenmek zorunda değil ki
siz de beğenmemişsiniz görünüşünü

belki de kişilik olarak ta kendisine uygun bulmamıştır
eğlenceli vakit geçirememişsinizdir
o yüzden mesaj atmamıştır

ayrıca o beğenmedi diye sen çirkin mi oluyosun
mesela arkadaşımın bayıldığı kişiyi ben hiç beğenmeyebiliyorum
güzellik göreceli diye boşa demiyolar
belkide elektirik alamamış ta olabilir
sen çok yakışıklı biriyle karşılaşsan dahi elektrik alamayabilirsin
kendini boşa üzme bence

neden bu kadar beklentiye girdin anlamadım. sanalda konuşurken birden evlilik planları falan mı yapmaya başladınız da şimdi yarı yolda kalmış gibisin.

Konuşurken çok çok eğlenceliydi sen sakın gitme hayatımdan ben ilk kez biriyle bu kadar iyi anlaştım çok değerlisin demişti bi sürü şey söyledi bende bunu anlamıyorum işte onca şey söyle sonra birden tıkandı hiç anlaşamamış olsak üzülmem ama çok iyi anlaştık sözde hiç arkadaşlığımız bozulmucaktı aptal yerine kondum

erkek arkadaşından ayrıldığın için bir arayış içindesin. fakat acele etmen çok yanlış. yaşadığın örnekteki gibi karşına düzgün insanların çıkmama olasılığı böyle zamanlarda çok fazla. o yüzden bir süre kendinle baş başa kalmanı tavsiye ediyorum. öz güvenin bu şekilde yükselecek ve hayatına ancak o zaman düzgün insanları çekebilirsin.

belkide kız arkadaşı falan vardı.
olabilirmi olur yani. sanaldan tanışmalarda olmucak şey yok.
aldırma... yaşın daha genc unutursun.

Canım öncelikle şunu kabullenmek lazım, erkekler bizim gibi değil, çok düz bakıyorlar, onlar için farklı öncelikler var. Dış görünüş en önemlisi, bunu da çok yadırgamamak lazım, sonuçta dışarıdan bakıp da içimizi, karakterimizi göremezler, her şey bir süreç. Önce dışını beğenirsin, sonra içini. Kendine olan güvenini de asla kaybetme, sonuçta eminim sen de güzel bir kızsındır, ama öz güven bence kadının en güzel süsüdür. Bir defa konuşman bile değişir, kendini ifade etme şeklin, sen sana saygı duy, kendini sev ki karşındaki de sana kıymet versin. İnternetten tanıştığın, gerçek halini bilmediğin bir adamın tavırlarını da asla kafana takma.

belki de adam dengesizdir
ya da aynı anda pek kişiyle buluşuyodur
evli bile olabilir bilmiyorum
çok fazla takılma bence

ya da anlaşmıştır ama elektrik alamamıştır
o da olabilir

neden bu kadar beklentiye girdin anlamadım. sanalda konuşurken birden evlilik planları falan mı yapmaya başladınız da şimdi yarı yolda kalmış gibisin.
Hayır tabiki bana dediği şey ben çok seçiciyim ama sen baskasın ilk kez bu kadar bi bayanla konuşuyorum normalde arayıp sormam bile dedi tamam dedim beni gördükten sonra geri çekildi. Asla onla sevgili olmayı bile düşünmedim. Şimdi diyorum kimse sevmicek beğenmicek özgüvenim yok oldu utanç başladı keşke bu işe girmeseydim hele öyle kendini çok beğenmiş bi adamla konuşmasaydım

hayatın boyunca ilgi duyduğunve görüştüğün ilk ve tek erkek gibi konuşuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…