- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Off acili yaninda da ayran ustune de ekmek kadayifi kaymakliBoşverin ya ay dürüm olsa da yesek. Canım çekti.
Siz ekmek kadayıfı yiyin bende künefe yanına da çay aman tanrım enfesto..Off acili yaninda da ayran ustune de ekmek kadayifi kaymakli
Ben hep iriydim. Eğer günün birinde dal gibi bir hatun olursam kendimi polise ihbar edicem. Kim bu aynadaki yabancı diye..68 kıloydum suan 83 oldum baya fark ettı zaten Balıketlıyım önceden de
Onceki kilon da cokmus ama goze cok batmaz. O kiloya tekrar inebilirsen guzel olur. 2 haftadır gundemde demissin de bu 15 kiloyu 2 haftada almadin heralde. Ciddi ciddi mi söylüyor şaka yaparak mi?68 kıloydum suan 83 oldum baya fark ettı zaten Balıketlıyım önceden de
boyunuz kaç ?68 kıloydum suan 83 oldum baya fark ettı zaten Balıketlıyım önceden de
1.68boyunuz kaç ?
1 yılda aldım.önce Bı 5 kılo kadar verdım daha sonra verdıgımı gerı aldım.Geri aldığımı farkedınce ciddi ciddi Üstüme gelmeye basladı yok veremıceksın cok degıstı yüz seklın falan demeye basladı kısaca cırkınsın dıyor yanıOnceki kilon da cokmus ama goze cok batmaz. O kiloya tekrar inebilirsen guzel olur. 2 haftadır gundemde demissin de bu 15 kiloyu 2 haftada almadin heralde. Ciddi ciddi mi söylüyor şaka yaparak mi?
yorumları okurken 3 dilim browni gömüşüm...Siz ekmek kadayıfı yiyin bende künefe yanına da çay aman tanrım enfesto..
Aşkolsun biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.yorumları okurken 3 dilim browni gömüşüm...
Beni eşim de kilo düşmanı. Gece atistirdigimi falan gorurse sakayla kilo alcan falan der. Ben de mankenle evlenseydin derim. Siskaligi sevmiyorum ben. Baliketli daha hoş. 83 kilo cok fazla ama. O 5 kiloyu kisa zamanda verdiysen sudan kaybetmissindir.1 yılda aldım.önce Bı 5 kılo kadar verdım daha sonra verdıgımı gerı aldım.Geri aldığımı farkedınce ciddi ciddi Üstüme gelmeye basladı yok veremıceksın cok degıstı yüz seklın falan demeye basladı kısaca cırkınsın dıyor yanı
Sizin gibi insanlar hep karsısındakının eksiğini görür kendıne hıc dönüp bakmaz onu demek istiyorumyanı yakısıklı değil diye bu cocugun tercıhlerı olmayacak mı senı basta severken kutlen boyle olsa neyse dicem napsın cocuk..? ciddi bir fark 15 kılo yani.Sen memnunsan sorun yok yolları ayırırsınız yada sen bu kıloyu ver.
Sizin gibi insanlar hep karsısındakının eksiğini görür kendıne hıc dönüp bakmaz onu demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?