Beni beğenmiyor mu?

Kilo iyi bişey degıl 83 çok fazla. Gerek sosyal hayat, gerek vucudunuza binen yük olsun boşuna ağırlığı taşıyorsunuz. Merdiven çıksan bile zorlanırsın. Fazla kilolar insanın yaşam kalitesini düşürür. Alınacağınıza kendınız için dıyet yapın hafifleyin rahatlayın. Sırf yemeklerden fazla yiyebılmek için insan vucudunu nasıl mahvedebılır ki

Onceki kilon da cokmus ama goze cok batmaz. O kiloya tekrar inebilirsen guzel olur. 2 haftadır gundemde demissin de bu 15 kiloyu 2 haftada almadin heralde. Ciddi ciddi mi söylüyor şaka yaparak mi?
1 yılda aldım.önce Bı 5 kılo kadar verdım daha sonra verdıgımı gerı aldım.Geri aldığımı farkedınce ciddi ciddi Üstüme gelmeye basladı yok veremıceksın cok degıstı yüz seklın falan demeye basladı kısaca cırkınsın dıyor yanı

Eskiden de kilonuz fazlaymış sağlığınız için kilonuzu verin mutlaka , sevgilinin de artık gözüne batıyor demek ki kilolarınız. Karşılıklı birbirinizi beğenmediğinizi düşündüm , insan sevdiğini yakışıklı görür direk oda yakışıklı değil diğerek eziklemez.

Kilolu insani kimse begenmez.belli bir noktadan sonra kilolu kadin olsun erkek olsun hep birbirine benzer sevimli tatli tombik olurlar.
Seni ilk tanidigindan farkli birisin 15 kilo az degil.eski halini istemesi ve acikca söylemesi normal

Beni eşim de kilo düşmanı. Gece atistirdigimi falan gorurse sakayla kilo alcan falan der. Ben de mankenle evlenseydin derim. Siskaligi sevmiyorum ben. Baliketli daha hoş. 83 kilo cok fazla ama. O 5 kiloyu kisa zamanda verdiysen sudan kaybetmissindir.

Bir seneye yakın bir zamanda 16 kilo verdim, kıyafetlerim 3 beden küçüldü. Artan /eksilen 15 kilo hiç küçümsenecek bir rakam değil. Doğrudur, yüzünüzün şekli değişmiştir, edanız değişmiştir, erkek arkadaşınız da durumdan memnun değildir.
Konuşmak hakkı mı haddi mi, onu ben bilemem. Tarzı yapıcı değil ama neden değil onu da bilemem. İlişkinizin dinamiklerini bilmiyorum çünkü. Sadece son iki haftadır konuşuyorsa, belli ki o da artık dile getirecek kadar rahatsız bu durumdan. Kırılıyor olsanız bile - ki haklisınız, insan kırılır - söylediklerinde doğruluk payı olduğunu görmekten kaçmayın, savunmaya geçmeyin. Kilonuzu ise asla kabullenmeyin, yeni alınan kilo, rahatlıkla verilir, ilişkinizi dahi etkileyecek hale geldiyse, kurtulun gitsin. Sıkı bir asılsanız, yaza fıstık gibi girersiniz yine. Biraz diyet biraz yürüyüşle, iki-üç ayda 8-9 kiloyu rahatlıkla atıverirsiniz. Hadi bi gayret ! Sevgilime kızıp, nasıl fıstık gibi oldum konunuzu okuyalım bir kaç ay sonra :)

yanı yakısıklı değil diye bu cocugun tercıhlerı olmayacak mı senı basta severken kutlen boyle olsa neyse dicem napsın cocuk..? ciddi bir fark 15 kılo yani.Sen memnunsan sorun yok yolları ayırırsınız yada sen bu kıloyu ver.

Sizin gibi insanlar hep karsısındakının eksiğini görür kendıne hıc dönüp bakmaz onu demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…