beni bilgilendirir misiniz?

eşimle küslüğüm olmaz ama beni çok kırdığında canımı aşırı sıktığında dediğin gibi ona dokunmak bile içimden gelmez.yani o derece kızdığım zamanlarda oluyor seni anlıyorum
ama ne olursa olsun tartışmaları fazla uzatmamak gerekir diye düşünüyorum

kızlar neden bilmediğimiz şeyler hakkında olmuş gibi fikir yürütüyoruz? belki dırdır yapıyor belki dibine kadar haklı; bize sorduğu şey bizim neler yaşadığımız. hemen yargılayıp idam edenler var üzüldüm.
ben 10 gün asla küs kalamam.
o istemese bile ben özlerim ben isterim.
ama seni anlıyorum; susup konuyu kapatıyor sanki hiç olmamış gi bi davranıyorsa çok sinir bozucu.
biz de başlarda yaşamıştık böyle şeyler; tartışırız sonra susar konuşmaz konuşmaz ertesi gün birşey olmamış gibi sarılır sırnaşır.
ben açık açık konuştum ben de özlüyorum ama konuları böyle kapatırsak wsürekli karşımıza çıkar diye

canım bütün sayfaları okuyamadım ama sana tavsiyem fazla küs kalma bende eğer eşimle bir problemim olsa onunla beraber olmak istemem şahsen ama 10 gün uzun süre biraz daha kısalt sen bu süreyi ayrıca her erkek aldatacak diye bişey yok buna takılma ama senden soğumasınada izin verme yataklarını filan sakın ayırma birşey olmamış gibi davranmaya gayret et küs olsan bile eğer eşin istersede beraber olmak yok dememeye çalış....

içinizden geldiği gibi davranmanız güzel. kimi samanalevi gibidir kimi antisamanalevi, gelişen olaylardan sonra karekter edinmişsinizdir. yerleşmiştir davranışınıza.
sonradan abarttığınızı düşündüğünüz süreyi düşünün,
neden bir iki günde geçemiyorsunuz, neden bir hafta on gün devam ediyor kırgınlığınız.. on gün sonra ne oluyor da geçiyorsunuz, geçiyor kırgınlığınız..
on gün sonra içinizin açılmasını sağlayan duygunuz, bir iki gün sonra neden olmuyor.. olursa kısalır mıydı içinizde ki süre..

uzatırım ben de. içimden uzar yani. biraz gurur yapıyor olabilirim belki, ama daha çoğunluk geçmişten gelen, evlenmeden önce gelip yerleşen duygum. tartışmalardan sonra ebeveynlerim bir şeyleri değiştirirlerdi,,
'bundan sonra şu yasak.. 'bundan sonra bunu böyle yapıcaksınız.. 'bundan sonra...' lar yerleşmiş olmalı içime diye düşünüyorum,,
tartışmadan sonra 'bundan sonra..' olacak zannedip kaçıyorum kendime.. sürenin uzayıp,
'...sonra' olmadığını kendime kabul ettirmem zaman alıyor,, karşı tarafa kırgınlığım değil.

ne olduğu da önemli ama nasılı daha önem taşıyor. nasıl geçeceğimi bilmiyorum,, ama anlattım eşime,, aşabilmek istiyorum. yeniyeni farkettim sayılır, ilerisi de gelir ümidediyorum.

evet burda çoğu kişi üzerime gelmiş.ben siz napardınız dedim sanki her tartışmamda 10 gün küz kalıyormusum gibi.ben 23 yaşındayım ve 2 seneyi geçti evleneli.her tartışmamda böyle değil ayrıca.çok kızdığım şeylerde tamam biraz alıngan bir kişiliğ*im var eşimde benm gibi tartışmaları uzatmaz ve ertesi gün hiç birşey yokmuş gibi davranır ve benim gönlümü almak için çalışır vede evliliğimiz ilk günkü gibi yani ne sevgi ne değer bakımından değişti ama her tartışma değil yani en uzun olarak 10 gün dedim ben.sadece ilişki yaşamadığım zaman cinsellik yönünden değerlendirmek istedim

küs kalmak mı hem de 10 gün.. bizim küslüklerimiz yatağa girince biter
yatağa küs girilir mi hiç

sen benim her tartışmada 10 gün kadar küs kaldıyorum sandın galiba beni bu şekilde yargılıyorsun eşim beni aldatmadı başka kadınada gitmediama sen benim içimi bilmeden beni bu şekilde yargılıyorsun eşimin başka kadınlara gidebileceğini söylüyorsun.Her tartışmamda küs kalmıyorum bunu anlayın benim sorduğum soru tartışmalıyken ilişkiye girebilir misinizdi?10 gün tabiki uzun ama konuya görede değişir o zaman bütün erkekler eşiyle 10 gün küs kalınca eşini aldatıyor bunu çıkarıyorum ben..

tabiki seni tanimadan etmeden yargilamaya hakkim yok, ancak bana 10 gün acikcasi cok geldi.. haklisin küskene iliskiye giren kadinlarin sayisi azdir elbet cünkü icinden gelmiyor.. atesle dokunamasin esine ona kirginsan.. ama arkadasim yerine göre diyorsunda ne sebep olursa olsun 10 gün cok fazlaa... seni aldatsa 10 gün az bile diyecegim( allah göstermesin) ama 10 gün yapma be bacim... yazik günah evliligini yipratma... ve dogru bende iliskiye giremezdim esimle küsken ancak esimide sürekli geri cevirmezdim.. yataga girince küslügüm biterdi... yani bunu demek istedim okadar günler uzatmamalisin..

bak güzelim 2 alıntı. İlkinde diyorsun ki eşim beni aldatır mı? Aldatır diye cevap verene ise tepki gösterip onu sormadım diyorsun. Tartışmalıyken yapabilir misiniz değil,eşim beni aldatır mı kendi kendini tatmin eder mi demişsin. Çelişiyorsun farkına var lütfen. İnsanlar senin sorularına cevap veriyor ama beğendiremiyor bir türlü...

her ilişki kendine özeldir..
formüle edilemez şeydir ilişki..

yıllar içinde herkes kendi ilişkisinin doktoru olucaktır diye düşünüyorum..

her ilişki kendine özeldir..
formüle edilemez şeydir ilişki..

yıllar içinde herkes kendi ilişkisinin doktoru olucaktır diye düşünüyorum..

katılıyorum.............

ece bilgilendirmek adına diyeceğim o ki....... KÜSME!!!! ömür denilen şey küsecek kadar çok mu..................

Biz birbirimizi kirdigimizda fazla uzatamiyoruz :) ben suçluysam gidip sirna$ip kendimi affettiriyorum ya da o bana... dayanamiyoruz! Ki, böyle de olmali bence fazla uzatmayin.
Bir keresinde çok incitmi$ti büyük denilcek kavgamiz olmu$tu 2 gün sanirim birbirimizle konu$madik evde yemek yapilmadi ne o yedi, ne ben yedim. Ama yataklari ayirmadik zaten evlendigimiz zaman kendi aramizda böyle bir$ey konu$mu$tuk ne olursa olsun yataklarimizi asla ayirmayacagiz :) ama ben o kadar kirgindim ki yatagin bir kö$esine yattim o da diger kö$esine uyurken birbirimize yakla$tigimiz oldu hatta uyanip iyice sokuldum :87: hatta onun da farkinda oldugunun farkindaydim o da bana yakla$iyordu hehe ama sabah devam ediyorduk. Sonra birden bi $ekilde konu$maya ba$liyoruz. Uzatamiyoruz çünki

Cinsellige gelince, evet yani küsken o i$i dü$ünmek saçma olur. Hele ki bu böyle sizde 10 gün kadar sürüyorsa. Bence 10 gün felan sürmesin dü$man degilsiniz sonuçta e$in o senin. Sende onun e$isin. Küserek de asla birbirinizi anlamazsiniz ben olsam bundan sonra her tarti$mada kendimi 10 gün için için yiyecegime kar$isina geçer konu$urum bunlar $unlar ho$uma gitmiyor, ben bu nedenle bÖyle $öyle yaptim, senin $u bu huyunu sevmiyorum, neden vs.. nedenlerini ara$tiririm onu dinlerim neden öyle demi$, dü$ünmü$ vs.
Sonra da zamanla birbirinizi tanirsiniz ama sakin 10 gün gibi böyle uzun kavgalar yapmayin.

siz uzgunken esiniz kendini tatmin edebilecekse bu esinizin kisiligine kalmis bir sey yani bunu kim bilebilir ki...
insanlar dargin oldugu zaman cinsel istegi olmaz zaten. hem uzgunken, kirilmisken hem de cinsellik yasanmaz diye dusunuyorum.
bu konuda bir anormallik yok ta sizin esinizle kus kalma sureniz konusunda bir anormallik var gibi geldi bana(mesela 10 gun ornegi)
biz en fazla 1-2 gun dargin kalabiliriz(eger ayni evdeysek) herhalde...
surekli anlasmazlik mi yasiyorsunuz esinizle? ve darildiginiz konular neler ki boyle 1 gunden fazla uzuyor bunu da ogrenmek isterdim
evliliginiz yeniyse surekli anlasmazlik yasamaniz olagan bir sey eger daha yeniyseniz kafaniza cok takmayin zamanla oturur hersey.

Son düzenleme:

anlatamıyorum galiba ben her tartışmam da demiyorum yaa bazı önemli konularda yani çook kırıldığım konularda hemen unutmuyırum tabiki her tartışmamda 10 gün küs kalamam bende zaten dikkat ederseniz konuya göre değişir dedim her tartışmamda demedim ayrıca en uzun sürende 10 gündü küs kalmamızın.ben her tartışmamı 10 gün sanıpta eşin seni aldatır denince cevap yazdım.BEN HER TARTIŞMAMDA 10 GÜN KÜS KALMIYORUM.en uzun süren 10 gün.ve ben bu süre zarfında aldatabilir mi diye aklıma takıldı çünkü hiç düşünmemiştim.ben büt
n verilen cevapları beğeniyorumda dikkatlide okuyorum eğer ilk yazdığımı dikkatli okursan siz nasıl yapardınız yazmıştım..

katılıyorum.............

ece bilgilendirmek adına diyeceğim o ki....... KÜSME!!!! ömür denilen şey küsecek kadar çok mu..................

evet hakılısın işte ben hep karşı tarftan arkadaşlarımdan,ailemden hep böyle karşı tarftan bekledim şimdedi eşimden yani o konuyu unutursam sanki birdaha aynı şeyi tekrar yapıcakmış gibi geliyor aslında iyi bir durum değil..

insanın canı ister istemez o ayrı mesele
ama yatağa küs girmekten hoşlanmam asla
yatmadan önce ne derdimiz var ise hallederiz
5 senedir evliyim hiç küs olarak uyumadık
malum sabaha uyanmamakta var

sorun büyükse uzatman çok normal..ama canını sıkan neyse eşinle paylaşman iyi olur..ufak bişeyden canın sıkılıyosa gerek yok evliliğini olumsuz yönde etkilersin..

kesinlikle küs kalmıyoruz ikimizde..
en fazla yarım saat sonra ettiğimiz tartışmanın üzerine gülüyoruz bile :))

Bende asla uzatma ki eşimde uzatmaz zaten cok sukur :)
O an olur ve bıter asla yatak odamıza tasımayız ne yasanmıs olursa olsun hep sarılıl uyuruz..:)
Bak kendınde farkındasın uzattıkca uzaklasırsınız sonra gelır buraya konu acarsın allah korusun aldatıyor dıye..
Bence hıcc uzatmaa..
Her ıkı taraf ıcınde ıyı olmaz cunku ..

10 gün küs kalmak için ayrılmayı düşünecek kadar çok kötü birşey yapmış olması lazım eşlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…