- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Resmen dalga geçiyor adam, konuşma bunlaGünaydın hanımlar !
Kısaca özet geçmek istiyorum.
Okulda uzun bir süre göz göze geldiğimiz bir çocuk vardi. Fakat ne o adım attı ne de ben. Mezun olduğunu duyunca ilerde pişman olmamak için ben facebook'tan ekleyip siradan bir mesaj attım. Tanıyamadı sanırım beni. İki gün sonra tekrar mesaj attım ve olanları anlattım. Yüzümün çok tanıdık geldiğini ama bir türlü cikaramadigini söyledi. Ben hayal kırıklığına uğradım tabi. Başka bir şey yazmadım. Bir gün sonra yani dün gece mesaj atmis ne yapıyorsun nasilsin diye . Beni tanıdığını ve o kişi olduğumu söylemiş. Tabi ben saf akıllı da mutlu olup havalara uçtum. Biz 4 e kadar mesajlastik. Her şey de çok güzeldi. Neyse ayrılırken beni hala tanıyamadıgini söyledi. Ben de Gururum kırılmış hissettim . Bu nedir böyle oyuncak işi mi bu ? Konuşmak istemedigimi söyledim. O da bir tuhaf olduğumu söyledi !! Ne yaptıysam. Dalga geçer gibi tanıyamadım ben seni yaaa diyen benim sanki. Son mesajima cevap vermeden yatıp uyumuş . Bu çocuktan bir cacık olmaz da aklıma takıldı tuhaf olan ben miyim? Son soru olarak yüzünü bile görmek ıstemiyorum. Her taraftan sildim whatsaptan ayrıca engellemek istiyorum doğru mu yaparim
Ne dediği belli değil çok tutarsız geldi bna. Biz bayanlar bakışmayı bile özel kılarız çok duygusalız ama erkekler öyle değl malesef. Çok çapkın biriymiş gibi sezdim bnce uzak durmakla en doğrusunu yaparsın
Evet aynen öyle oldu. Yanarım yanarım sunun gibi öküzun Totosunu kaldirdigima yanarım. Bir de cevap vermeden uyudu hasbam. Her yerden sildim de engellemek istiyorum mesajını görüp canımı sikmasin. Daha da Totosunu kaldırır miyimHatırlamıyor muhtemelen de sen face de ekleyince öyle bir olta atmış hatırladım diye. Ağır abaza muhtemelen, face de gördüğü kıza atlamış, hatırladım ayağına senle konuşmuş işte
Engellesen çok umursayacağını sanmam. Zaten hepi topu 1 kere konuşmuşsunuz. Ben senin yerinde olsam ne siler ne de engellerim. Bir daha yazarsa da umursamaz umursamaz konuşur, sonra da üfff sıkıldım senden, hadi hoşçakal deyip öyle giderim. Trip atmam, laf sokmam. Güzel güzel konuşurken konuşmanın ortasında öyle durduk yere demin söylediğimi söyler giderim. İşte o zaman kaldırdığın totosu yerine iner merak etmeEvet aynen öyle oldu. Yanarım yanarım sunun gibi öküzun Totosunu kaldirdigima yanarım. Bir de cevap vermeden uyudu hasbam. Her yerden sildim de engellemek istiyorum mesajını görüp canımı sikmasin. Daha da Totosunu kaldırır miyim
Belki herkese oyle bakiyor ve herkesle bakisiyordur.Fazla paye cikarmissin kendine.Bozuk atmana gerek yok.Hatta sevinmelisin cocuk sana yalan soylememis tanimadigina dair.
Niyetini anlamak istiyorsan devam et muhabbete.Bakalim maksadi ne yazmasinda.
Artık is işten geçti sanırım. Ama dalgaya geçer gibi bir halı vardı. Ben de o an duygularima hakim olamayıp öyle bir tepki verdim. Şimdi olsa umursamamkafandan problem uyduruyorsun
Daha fol yok yumurta yok. Şu anda beni tanıyamamış diye kızıp üzülme bence
Haklısınız kaldırdım engeli . Mesaj atarsa da umursamayacagim. Bana ne olduysa boş yere uzulmus gibi hissediyorum.Engellesen çok umursayacağını sanmam. Zaten hepi topu 1 kere konuşmuşsunuz. Ben senin yerinde olsam ne siler ne de engellerim. Bir daha yazarsa da umursamaz umursamaz konuşur, sonra da üfff sıkıldım senden, hadi hoşçakal deyip öyle giderim. Trip atmam, laf sokmam. Güzel güzel konuşurken konuşmanın ortasında öyle durduk yere demin söylediğimi söyler giderim. İşte o zaman kaldırdığın totosu yerine iner merak etme
İlgisinin arttığına eminim . İşte yeni mezun. İki ay falan gibi bir süre . Engellemedim ama sildim. Çok gıcık oldum umursamamasina. Yatıp uyumuşMezun olduktan sonra ne kadar zaman geçti. Belki de unutmuştur gerçekten. Hatırlamak için yazıştı heralde. Hemen silip engellemeseydin. Aynı duyguları hissetmemiş olabilir okuldayken ama konuştukça belki ilgisi artabilirdi.
Haklı olabilirsiniz. Sabah sakin kafayla düşününce size hak veriyorum . Şu an çok daha iyiyim . Umursamiyorum. Dünyanın sonu değilTaniyamamasi normal degilmi.
Belkide baktigini saniyordunuz ama aslinda bakmiyordu.
Olabilirmi.
Herkes herseye heran anlamli bakmaz baksaymis tanirmis.
Birak tanimiyorum demesini.
zaten tanismamissiniz
Yeniden tanisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?