Beni bir türlü hatirlayamiyormuş!

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Günaydın hanımlar !

Kısaca özet geçmek istiyorum.

Okulda uzun bir süre göz göze geldiğimiz bir çocuk vardi. Fakat ne o adım attı ne de ben. Mezun olduğunu duyunca ilerde pişman olmamak için ben facebook'tan ekleyip siradan bir mesaj attım. Tanıyamadı sanırım beni. İki gün sonra tekrar mesaj attım ve olanları anlattım. Yüzümün çok tanıdık geldiğini ama bir türlü cikaramadigini söyledi. Ben hayal kırıklığına uğradım tabi. Başka bir şey yazmadım. Bir gün sonra yani dün gece mesaj atmis ne yapıyorsun nasilsin diye . Beni tanıdığını ve o kişi olduğumu söylemiş. Tabi ben saf akıllı da mutlu olup havalara uçtum. Biz 4 e kadar mesajlastik. Her şey de çok güzeldi. Neyse ayrılırken beni hala tanıyamadıgini söyledi. Ben de Gururum kırılmış hissettim . Bu nedir böyle oyuncak işi mi bu ? Konuşmak istemedigimi söyledim. O da bir tuhaf olduğumu söyledi !! Ne yaptıysam. Dalga geçer gibi tanıyamadım ben seni yaaa diyen benim sanki. Son mesajima cevap vermeden yatıp uyumuş . Bu çocuktan bir cacık olmaz da aklıma takıldı tuhaf olan ben miyim? Son soru olarak yüzünü bile görmek ıstemiyorum. Her taraftan sildim whatsaptan ayrıca engellemek istiyorum doğru mu yaparim

Resmen dalga geçiyor adam, konuşma bunla

Demek ki ben gelin güvey olmuşum. Bir de gittim bu çocuğa açıldim. Totosunu kaldırdım. Bi hatırladım der bi unuttum der. Oyuncagim sanki ben

Çok haklısınız ben kendi kendime gelin güvey olmuşum. 6 saat mesajlastiktan sonra hatırlayamadım seni yaaaa .s .s demek çıldırtti beni . Neymiş önemli değilmiş. Bu boyleymis. Tuhaf olan benmisim

Hatırlamıyor muhtemelen de sen face de ekleyince öyle bir olta atmış hatırladım diye. Ağır abaza muhtemelen, face de gördüğü kıza atlamış, hatırladım ayağına senle konuşmuş işte
Evet aynen öyle oldu. Yanarım yanarım sunun gibi öküzun Totosunu kaldirdigima yanarım. Bir de cevap vermeden uyudu hasbam. Her yerden sildim de engellemek istiyorum mesajını görüp canımı sikmasin. Daha da Totosunu kaldırır miyim

Taniyamamasi normal degilmi.
Belkide baktigini saniyordunuz ama aslinda bakmiyordu.
Olabilirmi.
Herkes herseye heran anlamli bakmaz baksaymis tanirmis.
Birak tanimiyorum demesini.
zaten tanismamissiniz
Yeniden tanisin

Mezun olduktan sonra ne kadar zaman geçti. Belki de unutmuştur gerçekten. Hatırlamak için yazıştı heralde. Hemen silip engellemeseydin. Aynı duyguları hissetmemiş olabilir okuldayken ama konuştukça belki ilgisi artabilirdi.

Engellesen çok umursayacağını sanmam. Zaten hepi topu 1 kere konuşmuşsunuz. Ben senin yerinde olsam ne siler ne de engellerim. Bir daha yazarsa da umursamaz umursamaz konuşur, sonra da üfff sıkıldım senden, hadi hoşçakal deyip öyle giderim. Trip atmam, laf sokmam. Güzel güzel konuşurken konuşmanın ortasında öyle durduk yere demin söylediğimi söyler giderim. İşte o zaman kaldırdığın totosu yerine iner merak etme

Belki herkese oyle bakiyor ve herkesle bakisiyordur.Fazla paye cikarmissin kendine.Bozuk atmana gerek yok.Hatta sevinmelisin cocuk sana yalan soylememis tanimadigina dair.
Niyetini anlamak istiyorsan devam et muhabbete.Bakalim maksadi ne yazmasinda.

Düşününce evet biraz fazla Yeşilçam filmlerindeki gibi tepki verdim. Ama o an çok Gururum kirildi . Tanımıyor ama konuşuyor. Bu saatten sonra da olmaz. Gıcık oldum bir kere

Haklısınız kaldırdım engeli . Mesaj atarsa da umursamayacagim. Bana ne olduysa boş yere uzulmus gibi hissediyorum.

İlgisinin arttığına eminim . İşte yeni mezun. İki ay falan gibi bir süre . Engellemedim ama sildim. Çok gıcık oldum umursamamasina. Yatıp uyumuş

Taniyamamasi normal degilmi.
Belkide baktigini saniyordunuz ama aslinda bakmiyordu.
Olabilirmi.
Herkes herseye heran anlamli bakmaz baksaymis tanirmis.
Birak tanimiyorum demesini.
zaten tanismamissiniz
Yeniden tanisin
Haklı olabilirsiniz. Sabah sakin kafayla düşününce size hak veriyorum . Şu an çok daha iyiyim . Umursamiyorum. Dünyanın sonu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…