- 21 Haziran 2016
- 338
- 318
- 18
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Gerçekten dürüst biri olsaydı tanıyamadığını hep söylerdi. Ama başta konuşabilmek için hatrladığını söylemiş. Hem dediğine göre uzun süre bakışma olduysa nasıl oluyoda unutuyoki. Demekki herkesle bakşma huyu var
Salladim da . Engelleyesim var . Mesaj atar kesin yuzsuz gibiBence baya baya dalga geçmiş ya. Hatırlayamadığını zannetmiyorum, ego tatmini için ayy hatırlayamadım falan demiş. Salla gitsin bunu.
Hatırlamıyor muhtemelen de sen face de ekleyince öyle bir olta atmış hatırladım diye. Ağır abaza muhtemelen, face de gördüğü kıza atlamış, hatırladım ayağına senle konuşmuş işte
Bana bir tanıyorum bir tanımıyorum dedi. Biz gerçekten uzun bir süre göz göze geldik. Öylesine olduğunu dusunmemistim. Olan oldu zaten de. Gülunecek halim var zaten . Teşekkür ederimBence tuhaf olan sensin. Göz göze gelmek nedir yahu, tanışmışlık yok, görüşmüşlük yok. Çocuk da simanı çıkarmış zaten, seni tanımamış, çünkü tanışıklığınız yokmuş. O kişisin derken de sima olarak hatırladığından bahsediyordur. Göz göze gelmek meselesini temel yapıp, üzerine ilişki inşa etmeye çalışırsan elinde kalır bu şekilde. O yüzden çocuğa açılmadan önce bir tanışsaydınız keşke. Kendi kendine triplere girmişsin bence. Silsen de engellesen de çocuğun seni pek ciddiye aldığını sanmıyorum, yazdıklarından bunu çıkardım. İster sil, ister engelle, ister kız kendisine, çocuk en fazla güler geçer bence.
Olmaz asla. Baya bi Toto kalkmış çünkü. Hala cevap falan da atmadi .hiiiç belli etmeseydin keşke, ya da bi yerden sonra umursamamış gibi yapsaydın işte öylesine gördüm ekledim seni okulda görmüştüm tarzı.
insanlık hali, hatırlamıyor olabilir ama bundan sonra da bir şey olacaksa totosunu göklere çıkarttığını muamelenin buna göre olacağını unutma
AnlamadımHiç değişmemişsin =)
Eski konularını biliyorum da, onlara istinaden söyledimAnlamadım
Eski konularını biliyorum da, onlara istinaden söyledim
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız. Kurcalamam zaten . Gururumu incilmis hissediyorum. Bana bir hatırlıyorum diyor bir de hatırlamıyorum. Oyuncak mi benim hislerim. Bakistiginiz kişiyi nasıl hatirlamaz ki insan ben buna kızıyorum . Konu kapandı artık benim için . Umarım arkamdan Salaga bak diye gulmuyordur . Özgüvenim kırıldı bir açıdan. Ben bu hallere düşecek insan miydimBuna benzer bir durum benim başıma gelmişti.
1 yıl kadar önce sınıftan hoşlandığım ve sürekli bakıştığımız bir çocuğa mesaj atmıştım. Bizim sınıf da çok kalabalıktır, ben çoğunu yolsa görsem tanımam mesela. Ama bakıştığın kişiyi tanırsın yani. :) Bu da ben seni tanımıyorum falan dedi. Sonra görüştük biz bununla, ilk defa görüyorum seni dedi. Benim de gururum biraz incindi tabii ama çok önemsemedim. Sonra konuşma ilerledikçe pot kırmaya başladı. Sınıfta kavgalı olduğu kızlarla muhabbetim var, arada takılıyoruz birlikte. ''Aa seni onların yanında görmüştüm, falanca yerdeki demirlerin önünde sigara içiyordunuz.'' dedi. Bir derste olan bir olaydan bahsediyorduk, o gün benim sınıfın neresinde oturduğumu söyledi yani ağzından kaçırdı.
Uzun lafın kısası beyefendi ego kasıyormuş. Beni hiç tanımadığı ve hoşlanma sinyalleri yollamadığı halde ben onun peşine düşmüşüm havası yaratıp beni koşturtacaktı. Sonra tam tersi oldu. Yani ben de koştum ama o da bir hayli koştu. Bitti tabii, böyle biriyle olamazdı zaten.
Bana seninki de böyle bir dava olabilir gibi geldi ama bilemem elbette. Bence fazla kurcalama.
Bence yapar. Engellemek seni çok önemsiyorum, beni çok incittin demek. Engellemeyin.Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız. Kurcalamam zaten . Gururumu incilmis hissediyorum. Bana bir hatırlıyorum diyor bir de hatırlamıyorum. Oyuncak mi benim hislerim. Bakistiginiz kişiyi nasıl hatirlamaz ki insan ben buna kızıyorum . Konu kapandı artık benim için . Umarım arkamdan Salaga bak diye gulmuyordur . Özgüvenim kırıldı bir açıdan. Ben bu hallere düşecek insan miydimengellemeyi çok istiyorum daha da ego yapar mı sizce
Bnce böyle kalsın silmişsin zaten. Bişey yazarsa veya eklerse hiç bi tepki verme yoksa kendini bişey sanmaya devam edicek.İşte birebir bana tercüman olmuşsunuz. Peki şimdi nasıl bir yol izlemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?