Beni bir türlü hatirlayamiyormuş!

Eski konularını biliyorum da, onlara istinaden söyledim
Eski konularından birine sanırım 1 defa mesaj yazmıştım.
Erkekler konusunda hala bakış açın çok naif. Bir erkeğin senin kadar ayrıntılara dikkat eden, düşünceli, romantik olabileceğini düşünüyorsun. Beklentilerin çok yüksek. Tabi ki standartlarını yüksek tutacaksin ama o standartlara uygun erkek yüzdesi çok düşük. Bunu bil lütfen.

Yerinde olsam, ilk adımı atan taraf olmayı asla düşünmezdim.

Evet öyleyim haklısınız. Ama bu kadarı da fazla bence . Şimdi tekrar yazıp duruyor ben öyle demek istemedim diye. Hala çok soğuk davraniyorum. Anlamadım ne yapmaya calistigini

Bnce böyle kalsın silmişsin zaten. Bişey yazarsa veya eklerse hiç bi tepki verme yoksa kendini bişey sanmaya devam edicek.
Mesaj atti. Tekrar başlamak istiyormus bu olanları unutmak istiyormus. Çok çok soguk davraniyorum. Dusuncesizlik yaptigini kabul etti anlamıyorum bu işlerden dedi. Ne yapmaliyim sizce

Bence fazla abartıyorsun. Hatırladım sanıp sonra o olmadığını anlamış olabilir.
Anlayınca tanıyamadığını tekrar belirtmiş.
Tanıması yada tanımaması önemli değil. Başlangıcı şimdi yapın nolacak.
Madem çıktın bu yola muhattap oldun.
Sil baştan al efendi gibi konuşun, tanışın. Belki çok iyi biridir bilemezsin.

Mesaj atti. Tekrar başlamak istiyormus bu olanları unutmak istiyormus. Çok çok soguk davraniyorum. Dusuncesizlik yaptigini kabul etti anlamıyorum bu işlerden dedi. Ne yapmaliyim sizce
Sen bilirsin ama bna kalsa hç cvp vermeyebilrdin. Sen daha iyi anlarsın tavırlarndan nasl bi insan olduğunu sen daha iyi çözersin o yüzden çok yorm yapamıyorm. Ama sen yinede temkinli ol kendini hemn kaptrma çok kasmada öyle oluruna bırak

Evet öyleyim haklısınız. Ama bu kadarı da fazla bence . Şimdi tekrar yazıp duruyor ben öyle demek istemedim diye. Hala çok soğuk davraniyorum. Anlamadım ne yapmaya calistigini
Böyle bir durumdan sonra hiç düşünmeden kesip atman lazım. Yapamıyorsan duygusal boşluk içindesindir.
Duygusal boşluk yüzünden çok hata yapmış biri olarak senin için endiseleniyorum. Hata yaparak bir takım gerçekleri öğrenmek çok can yakıcı oluyor çünkü.

Sevme ve sevilme ihtiyacı... İnsana saçma şeyler yaptirabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…