Size ne ki bundan?Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
İlişkilerinin nasıl gideceği seni ilgilendirmiyor ki artık.Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
Evet karışık ama adam karışık ki....en sonda ozetlenmis ama teşekkür ederimKarmakarışık olmuş anlaşılmıyor
hayırlı olsun ne diyelim .
Yani ama kazık yedim ve onun da canı yansın. kızla konuşurken benle görüşmüş nişanlıyken de beni bi kez aradıAyrılsalar kabul edeceksiniz herhalde geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?