beni bırakıp ilk aşkıyla nisanlandi

Niye gizli saklı görüştünüz ben onu anlamadım

Ee o nisanlandigi kiz bekarmiymis yani o evlenmemis mi? Hic canini yakmakla ugrasma. Yine yanan senin canin olur. Oylelerine bi b.k olmaz. Birini daha bulur. Sen onune bak.

Bu kadar nefret dolu olmak niye..Canının yanmasını neden istiyorsunuz..Ben ne acılar çektiren eski kocama bile bu kadar nefret dolmuyorum..3 ayda ne yaşattı ki nefret edesiniz..Boşverin kurtulduğunuza bakın...

Bu kadar nefret dolu olmak niye..Canının yanmasını neden istiyorsunuz..Ben ne acılar çektiren eski kocama bile bu kadar nefret dolmuyorum..3 ayda ne yaşattı ki nefret edesiniz..Boşverin kurtulduğunuza bakın...
Canım ben de boşandığım etmedim amakazık yiye yiye..
hep yanlarına kalıyor anlamıyorum

Onların ilişkisi nasıl gider bilinmez ama sizinle olan ilişkisi yolda kalmış, bir yere gidememiş. Sizde boşverin ne hali varsa görsün bu saatten sonra, olan olmuş

Canım ben de boşandığım etmedim amakazık yiye yiye..
hep yanlarına kalıyor anlamıyorum
İsyanlarda olma bitanem sen Allahın sevdiğin kulu olduğun için buda olmadı, isyan etme gün gelecek sende mutlu olacaksın, yeterki umudunu yitirme.Hem yanına şimdi kalmaz ama mutlaka birgün çıkar acısı sen merak etme..

bu ilişki nasıl gider derken seninle olan ilişkisini mi soruyosun.
ama sizin ilişki zaten bitmiş değilmiydi.bitmese bile adam nişanlanınca bitmiş zaten.
ayrıca oldukca ayran gönüllü bi zatmış kendisi.öyle gönül gezdiriyor demek ki.o mu olsa bumu olsa diye.
herneyse sen defteri kapat önüne bak,naparsa yapsın.

Sanane ki ne yapacaksın adamın o kızdan ayrılıp boşta kalmasını mı bekleyeceksin?

salla gitsin zaten dönerse bile senin değildir bu ne ona git buna git

5 yıl sonra ilk durakta inerler

dua etki sizden gitmiş ya sizinle evlenip de yine gitmeye kalksaydı....

nasil gittigi ne seni ne bizi ilgilendirmez
adam seni deil baskasini seçmis bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…