Canım ben de boşandığım etmedim amakazık yiye yiye..Bu kadar nefret dolu olmak niye..Canının yanmasını neden istiyorsunuz..Ben ne acılar çektiren eski kocama bile bu kadar nefret dolmuyorum..3 ayda ne yaşattı ki nefret edesiniz..Boşverin kurtulduğunuza bakın...
Onların ilişkisi nasıl gider bilinmez ama sizinle olan ilişkisi yolda kalmış, bir yere gidememiş. Sizde boşverin ne hali varsa görsün bu saatten sonra, olan olmuşBiriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
İsyanlarda olma bitanem sen Allahın sevdiğin kulu olduğun için buda olmadı, isyan etme gün gelecek sende mutlu olacaksın, yeterki umudunu yitirme.Hem yanına şimdi kalmaz ama mutlaka birgün çıkar acısı sen merak etme..Canım ben de boşandığım etmedim amakazık yiye yiye..
hep yanlarına kalıyor anlamıyorum
bu ilişki nasıl gider derken seninle olan ilişkisini mi soruyosun.Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
5 yıl sonra ilk durakta inerlerBiriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?