- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.031
- 773
bence boşuna ümitlenmeyin ...adam nişanlanmış evleniyor, siz şimdi bunları kurarken o düğününün evliliğin ne kadar güzel olacağını falan düşünüyordur...Yani ama kazık yedim ve onun da canı yansın. kızla konuşurken benle görüşmüş nişanlıyken de beni bi kez aradı
nasil nasil gider?Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
Demekki tekrar başa dönerek yarıda bıraktıklarını tamamlıyo sağlamasını yapıyor yani şimdi tekrar sıra ile gider ordan eşine döner sonra tekrar konu sahibine döner sonra .... Aman bee buhran geçirdimadam ilk aşkını yarı yolda bırakmış sonra karısını yarı yolda bırakmış sonrada sizi yarı yolda bırakmış en başa dönmüş. daha ne gibi bir beklentiniz var bu adamdan. dikiş tutturamayan biri işte. vakit varken kurtulduğunuza şükredin bence
Demekki tekrar başa dönerek yarıda bıraktıklarını tamamlıyo sağlamasını yapıyor yani şimdi tekrar sıra ile gider ordan eşine döner sonra tekrar konu sahibine döner sonra .... Aman bee buhran geçirdim
biz nereden bilelim nasıl gider.Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla evlenmiş 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızla Nisanlanmis bu ilişki nasıl gider? 4- 5 sene sonra bosanmisti. 5 senedir bekardi ve ilk aşk diyerek bu ilk kızlaNisanlanmis bu ilişki nasıl gider?
Yok çocuğu 5Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla seneAşk tesadüfleri sever...
Nasıl devam edeceği de biraz buna bağlı.
5 yıllık evliliginden çocuğu var mı bu adamın? Çocuk varsa eski eşi ile irtibat içinde olmalı. Yoksa eger eski ilişkisi bitmiştir.
adam ilk aşkını yarı yolda bırakmış sonra karısını yarı yolda bırakmış sonrada sizi yarı yolda bırakmış en başa dönmüş. daha ne gibi bir beklentiniz var bu adamdan. dikiş tutturamayan biri işte. vakit varken kurtulduğunuza şükredin bence
adam ilk aşkını yarı yolda bırakmış sonra karısını yarı yolda bırakmış sonrada sizi yarı yolda bırakmış en başa dönmüş. daha ne gibi bir beklentiniz var bu adamdan. dikiş tutturamayan biri işte. vakit varken kurtulduğunuza şükredin bence
son zamanlarda da bu moda oldu yaa erkeklerin eski sevgililerine dönmelerihayırlısı ne diyelim
Evet kabul eden ediyor ben inşallah o hataya dusmemYok çocuğu 5Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla sene
Unutamamistir belki, evlendigi hatun da dahil kimseyi o kadar sevememistir, olamaz mi?
Yalniz sizinle ne halt yedigini anlayamadim ben, madem bu hatuna gonlu varmis sizinle ne b.k yemeye gorusmus? Iste burayi anlayamadim.
Yani hem 5 sene niye bekar durmuş koşmamis hem de benle niye görüştü ben zaten bunları anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?