beni bırakıp ilk aşkıyla nisanlandi

Aşk tesadüfleri sever...
Nasıl devam edeceği de biraz buna bağlı.
5 yıllık evliliginden çocuğu var mı bu adamın? Çocuk varsa eski eşi ile irtibat içinde olmalı. Yoksa eger eski ilişkisi bitmiştir.

Yani ama kazık yedim ve onun da canı yansın. kızla konuşurken benle görüşmüş nişanlıyken de beni bi kez aradı
bence boşuna ümitlenmeyin ...adam nişanlanmış evleniyor, siz şimdi bunları kurarken o düğününün evliliğin ne kadar güzel olacağını falan düşünüyordur...

ilki birakmis. askasiyla evlenmis simdi onuda birakir sana gelebilir .beklenir bu adamdan

bunun üstüne bir bardak su iyi gider adam iyi kazık atmış sizde onu unutarak ona kazık atmanız ve allaha havale etmeniz lazım boşver gelecegine bak

nasil nasil gider?

adam ilk aşkını yarı yolda bırakmış sonra karısını yarı yolda bırakmış sonrada sizi yarı yolda bırakmış en başa dönmüş. daha ne gibi bir beklentiniz var bu adamdan. dikiş tutturamayan biri işte. vakit varken kurtulduğunuza şükredin bence

Demekki tekrar başa dönerek yarıda bıraktıklarını tamamlıyo sağlamasını yapıyor yani şimdi tekrar sıra ile gider ordan eşine döner sonra tekrar konu sahibine döner sonra .... Aman bee buhran geçirdim

aslında aynısını yazıcaktım yarıda bıraktım..
adam bumerang gibi dönüp dolaşıp geri geliyor

biz nereden bilelim nasıl gider.
Belki evliliği hataydı gerçekten de çok iyi gider. Belki tam tersi olarak ayran gönüllü bir adamdır bir süre sonra ondan da sıkılır.
Ama seni mutlu edecek cevabı verecek olursam eğer: merak etme kısa zamanda bu da biter.

Aşk tesadüfleri sever...
Nasıl devam edeceği de biraz buna bağlı.
5 yıllık evliliginden çocuğu var mı bu adamın? Çocuk varsa eski eşi ile irtibat içinde olmalı. Yoksa eger eski ilişkisi bitmiştir.
Yok çocuğu 5Biriyle 3 ay çıktım o da bosanmisti ben de.6- 7 ay peşinmden kosmustu. 3 ay çıktık gizli saklı.nedensiz bana kendine iyi bak dedi ve bitti.yaza Girdik hiç gorusmedim eylülde beni aradı görüştük. 1kez. 2 hafta Sonra üniversiteden ilk aşkıyla nisanlandi gini öğrendim faceden. Üniversitede bu kızla çıkıp sonra başka kızla çıkıp onla sene
son zamanlarda da bu moda oldu yaa erkeklerin eski sevgililerine dönmeleri hayırlısı ne diyelim

Unutamamistir belki, evlendigi hatun da dahil kimseyi o kadar sevememistir, olamaz mi?

Yalniz sizinle ne halt yedigini anlayamadim ben, madem bu hatuna gonlu varmis sizinle ne b.k yemeye gorusmus? Iste burayi anlayamadim.

Evet kabul eden ediyor ben inşallah o hataya dusmem

Yani hem 5 sene niye bekar durmuş koşmamis hem de benle niye görüştü ben zaten bunları anlamadım

Adamlar 20 yıllık eşlerini bile terk edip gidebiliyorken sizin nasıl gider diye sormanız tuhaf,

kontrat imzalamadınız ya

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…