Beni Böyle Sev TRT1

Valla ya amma abarttılar benim kocam grip olsa ilaçtı ıhlamurdu veririm sonra da uyuturum yani. Kız tutturdu seni göreceğim Ömer de göreceğim diye. Yan oda da kalıyorsun hem ilk defa annesine hak verdim. Sonuçta hamile yani uzak durması lazım. Altı üstü grip bu kadar manyaklaşmalarına gerek yoktu

Alper Saldıran evlenmiş. Tesadüftür belki oyunculuğunun bozulmasıyla ama aklıma o geldi. Oyuncu eşleri bunlara hazırlıklı ama eşiyle ilgili mi bir şey var? Ya da odaklanamamıştır belki o sahnelerde. Çünkü Alper Saldıran genelde doğal oynuyor

Ayrıca Zeynep Çamcı'yı ben daha neşeli böyle nasıl diyim konuşkan biliyordum geçen gün Makina programında suratı bir karış oturdu. Zoraki cevap verir gibi şaşırdım yani diğer kız daha sıcaktı.

Bunlara gerçek hayatta da bir şeyler oldu galiba onu bilemem ama diziyi bir an önce düzeltmeliler

Bir de ilk bölümlerde şu da bana tuhaf gelmişti. Gençsin aşıksın evlisin ama sadece el ele tutuşuyorsun kendi özel evinde kocanla :) Baya bir birlikte olmamışlardı

Yahu hangi diziyi sevsem izlesem mutlaka bozuluyor

artık izlemiyorum ben geçen bakayım dedim ayşem almış başını gidiyor fahriye komik olacam diye saçmalıyor
direk değiştim kanalı
nerede ilk bölüm nerede bunlar
oyuncular bile sıkılmış ki suratlarında neşe yok

Nezihh nasıl ölür yaa, ne keyifi kaldı simdi Beni Böyle Sev'in..

nezihin öleceği hiç aklıma gelmemişti...
nezihin ölmesine bende çok üzüldüm malesef, çok seviyordum o karakteri
ama bi yandanda bi çok diziden daha farklı bi açı oldu böylece; hayatın gerçeklerinde bunlarda oluyo malesef.....
baş rollerden biride öle biliyo hayatta ansızın malesef((

fahriye rolündeki kişiyide çok beğeniyorum, rolünü şahane oynuyo....
bayılıyorum fahriyeye.....

O degilde Nezih´i öldürmek yerine baska bisey uydurulabilirdi.
Çok etkilendim nedense.. Ölmeyeydi iyiydi 😔

Nezih öldü öldü dediler bir izleyeyim dedim

Yahu sen iyi karakterlerden birinin ölümünü neden böyle verirsin? SIradan bir bölüme 10 dk cenaze,ağlama eklemişler. Şok oldum çok daha farklı bekliyordum

Ha Nezihte öldü işte ya tüh gibiydi en sonunda

Bir tek Ömer'in Nezih'in ölümünü kızlara haber veriş sahnesini beğendim

Cenazede bile komedi unsuru katmaya çalışmışlar. Tamam anladık romantik komedi diziniz var anladık bebekleri olacak beşik alıyorlar tamam ama ölen kişide en önemli karakterlerden biriydi. Diziyi götürenlerden

Anca bebek anca Ayşem bu ne ya

nezihi öldürdüklerine hala inanamıyorum cok saçmaladılar
ayşemin gereksiz şımarıklıkları da baydı artık
fahriye ve safiyeye bayılıyorum cok doğal oynuyorlar

yeni doğmuş bebek bulmak çok mu zor acaba ya. az daha arasalar 4 aylık bebek koyacaklar oraya 7 aylık bebek öyleyse 9u düşünemiyorum

Son düzenleme:
yeni doğmuş bebek bulmak çok mu zor acaba ya. az daha arasalar 4 aylık bebek koyacaklar oraya 7 aylık bebek öyleyse 9u düşünemiyorum

bende dün gece aynı şeyi düşündüm.hatta eşim maşallah 7 aylık bebek topaç gibi dedi :) biizm kızımız da erken doğdu 2 kiloydu zayıflıktan ayak bilekleri ayaklarını tutamıyodu sarkıyodu ayakları :) dünkü maşallah göbüş möbüş,kollar bacaklar etli butluydu :)

Türk dizilerinde minik bebek kullandıklarını çok nadir gördüm. Doğurduktan sonra bir bakıyorsun kucaklarındaki bebek 6 aylık
Yabancı dizilerdeki bebekler çok minik oluyor.

Su dizide 28 haftalik dogan bebegi gordukce sinir oluyorum.5 kilo cocuk koymuslar oraya dalga gecer gibi. Bi de her goren "ayy cok kucuk ama buuu" diye yamuluyoo
Sinir bozucu

fragmandaki bebek daha büyük şimdi. komedi ya, çocuğunu dizide oynatmak isteyen çok aile var. 6 kilo olmasında 4 kilo olsun
çok göze batıyor

bebek doğduğundan çalan şarkı da süperdi cok duygulandım Allah isteyen herkese bizlere de nasip etsin inşallah
ömer daha gerçekçi oynuyor ayşemin gereksiz tavırlarına sinir oluyorum mıy mıy sürekli
reyhan ve mazhar sarmadı sahneleri cok sıkıcı geciyor...

Bebek doğduğundan beri bölümlerde düzelme var. Yani bir 10-15 bölümdür konu bulacağız diye çok tutarsızlaşmıştı dizi.
Ayşem ve Ömer'in ders çalışmaları falan ilk sezonu hatırlattı.Çok güzeldi.Fragmanda önümüzdeki bölümün güzel olacağını gösteriyor.
Onun dışında benim için olmamış çiftler kervanına Reyhan-Mazharda katıldı.Sahneleri çok sıkıcı ve Reyhan saf bir karakter tamamda bir dozu olması lazım.Süzme salağa bağlıyor bazen.Abartılı davranışları Nezih'le güzeldi bence..
Bir diğer olmamış çift ise Furkan-Seda.. Aralarında bir uyum var, eyvallah da ; Sanki 5 senedir beraberlermiş, ilişki alışkanlığa dönüştüğünden ayrılamıyorlarmış gibi. Hele aşkları bu kadar tatsız tuzsuz, bu kadar yavanken öpüş koklaş olayları bu çiftte aşırı yapmacık duruyor.

yeni fragmanı izledim cok beğendim romantik komedi tadında
yine de bu sezon bitirilmeli kabak tadı vermeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…