Beni Böyle Sev TRT1

napsın çocuk canı burnuna geldi kızımız çok nazlı insan istemezmi sevildigini kıskanıldıgı bilmek kızın agzından söke söke laf alıyoo cık cık cık

son bölümü dün izledim gereksiz uzun bölümler
doğru düzgün bişiy olduğu yok toplasan yarım saat anca eder
bakalım babası istanbula gelince hareketlenir inşallah
ama seda ne yapar eder kandırır ömeri
ayşem de çok gururlu ya terkeder
mız mız ya ne diye evlendi çocukla tanımadan ...

Ömer'e kızdım son sahneden ötürü.Sen hiç mi tereddüt etmezsin.Hayır sarıl teselli et arkadaşça da .Ağzının içine girme bari .
Kız daha düne kadar sana aşıktı Birde kız yalan yere yemin etti.''Babandan haberim yoktu, bilseydim engel olurdum'' diye.
Ulan sen demedin mi bütün milletin içinde ''Ömer babasıyla gitti.Ailesini seçti, doğru olanda bu'' diye. Ömer'de çok saf anacım hiç sormuyor birine ''babam beni kaçırdıktan sonra ne oldu'' diye.Sorsa öğrenecek gerçekleri.
Beni sinir eden diğer olay Ayşem&Ömer'in beraber olamayışının kulaktan kulağa yayılması. Anemm millet ne meraklıymış.
Evlerinin olmayışını birazcık dert edeydiniz de, yardımcı olaydınız be .Orada burada sürünüyor zavallılar.
Yine onları bu dertten kurtarsa kurtarsa Ayşem'in babası kurtarır. Ömer'în gıcık ailesinden hayır yok.
Onlar anca Ayşem'i hor görsünler
Önümüzdeki bölümde ilk tanıtımlarda yayınlanan yağmurlu sahneyi izleyecekmişiz.
Resimlerde görmüştüm Ayşem'in üzerinde bayağı kısa bir elbise vardı.Hazırlanmış süslenmiş.
Ama yağmur altında ağlıyordu : ( Ömer gerçekleri öğrendi. Annesi özür dilesin diye yemeğe çıktılaryadagittiler bence .
Özür dileyeceklerine birde üste çıkmışlar ama belli.Neyse Ömer peşinden gitmiş karıcığının.
Hazır yağmurlu romantik bir sahne çekmişler, öpüşseler ya . Sahne daha da güzelleşirdi

Son düzenleme:
Eda hala, kesin Ömer ve Aysem'in yanında olacak. Cok uçuk hatunsun hala

Nezih cok başarılı, çok egleniyorum onun sahnelerinde.

Seda'nın ablasını oynayan kız gercekten çıktı mı simdi diziden?

fragman yayinlandimi
aysemin kuzeni sedaya a$ik olacak diyolar
bakalim ne kadar dogru olacak
yayinlanan bolum fotografindada gecen bolumde sedaya a$ik olan motorlu çocuk vardiya , onunla kavgasi vardi furkanin yani aysemin kuzeninin ..

omerin annesi parayi kaptirdigini in$allah soylemez kocasina :44:

Sonunda buldum benim dizimin sayfasını
Her izlediğimde ağladığım bi okadar eğlendiğim şimdiye kadar bi gülbeyaz olmuştu bir de bu :) Çok şükür bulduk doğal bi dizi.
Bir tek sıkıntım artık ömer gibi kocaların olmadığı memlekette biraz gerçekliğe oynasalar keşke.
Bu bölüm de harikaydı.Cuma günü çıkar 17.bölümün fragmanı.
Nezihe de iyi yapıyo reyhann bayılıyorum o ikisine de Heyecanla yeni bölümün fragmanını bekliyorummm

senarist bu çifti neden öpüştürmüyor sanki arkadaşlar

öpüştüler nihayet ama benim hayallerim yıkıldı
Türk dizilerinde böyle sahnelerin olmasına karşıyım

Neyse diziye dönersek
Furkanın bakışları neydi öyle ya ?? zaten çocuk yakışıklı, bir de öyle sinirli sinirli bakınca çok etkilendim.
Ömer romantiklikte sınırları zorluyor, onları izlerken mahvoluyorum ya, bu nasıl aşktır yahu bu nasıl güzel bir evliliktir

Kızlar fragman yayınlandı...Ömerin başı o salak sede yüzünden iyi bir belaya girecek taner tarafından
Zaten sinir oluyorum o kıza..

Son düzenleme:
zor buldum sayfayı ya :))

Bitiyorum bu diziye. açık seçik giyinmeden yatakta öpmeli sevmeli sahneler olmadan entrikalar olmadan bir dizi buldum sonunda
Bir hafta önce keşfettim diziyi 20 bölümü de bitirdim o kadar zevkliydi ki tadı damağımda
Evleri çok şirin oldu kutu gibi.
Seda Ömeri unutacak gibi çünkü furkandan hoşlanmıştı ama hırsızlıktan ondan şüphelenmesi kötü oldu furkan kaçacak seda kovalayacak gibi :)
Ben aralarını bozar diyordum ama şimdiye kadar pek bir şey yapmadı seda
Reyhanla nezih çok şeker Hele fahriye
Uzun zamandır izlediğim keyifli şirin tek dizi bu oldu.

Ben mi anlamadım kaçırdım mı bilemedim ömerle ayşem hala beraber olmadı mı ya? zar zor bi kere öpüştüler
Boşanma numarası gerçek olacakmış sanırım sezon finalinde hakim boşayacakmış.

çok saçma olur. bence mahkemeye gitmeden açıklasınlar oyun olduğunu. annesi babası ders alır zaten

Sezon finali ne kadar kötü oldu böyle ya
Neyseki aysem hamile bu haldeyken ayrilacak degiller ya.. Yani umarim insallah.
Ayrica aysem bu bölümde biraz gicik miydi yoksa bana mi öyle geldi ?

evet biraz gıcıktı :) bunlar ne ara yaptı yaw o çocuğu ömerle ayşem dışında herkes birleşti gerçi

Çok saçma bir sezon finaliydi

Reyhan'ın gelip Nezihle olamadı diye onları suçmalaması ayrı komik Ayşem'in de Seda ile Furkanı biz tanıştırdık bu yüzden kaza da bizim yüzümüzden demesi ayrı komikti.

Ömer'in annesi gelip onların arasını bozdu bozdu sonra da bir bayıldı diye acımadım şahsen. Yapıyorlar yapıyorlar sonra da çocuklara suç atıyorlar.Neymiş Ömer'in suçuymuş. Sen de karını bu işlere bulaştırmasaydın

Ayşem'in hamileyken ayrılmak istemesi de saçmaydı. Ayrıca başından beri Ömer'in ailesinin sorun olacağı belliydi.Tutturdular seviyoruz evleneceğiz diye evlendiler.E şimdi de "ay bizim yüzümüzden" "annenler istemiyo sorun oluyor" diyor. O kadar zorlukla evlenip hamile olduysan ne diye ayrılıyorsun

Bu diziye bu sezon finali yakışmadı

Geceleri 23.3o gibi ilk bolumunden baslattilar cok mutlu oldum cunku izleyememistim yeni sezonda devem edicem

Bence de çok saçmaydı sırf heyecan osun ayırmış gibi olalım diye saçma bir neden attılar ortaya herkes kendi halinde takılıyor kimin kime ne zararı var ayrıca reyhan sizin yüzünüzden diyordu ya çok komikti ben ömer değilim diyor nezih bir de
ayrılmazlar büyük ihtimal yeni belgeselde cem tabak diğer dizilerde olan ayrılıklar ihtiraslar bizim dizimizde yok dedi yani ayırmaz onları

Son düzenleme:
ben bu diziyi 19 .bölümde yakaladım..tesadüfen ve çokkkk sevdimmm....
ve 5 aylık bölümleri 2 günde izledim....nasıl temiz nasıl güzel bir aşk hikayesi..
ihtiras,entrika,küfür,argo hiçbişey yokkk....

ben karakterlere bittim bence çok güzel oturmuşlar, heleki reyhana bitiyorum yaaa

sadece ömerin babasına gıcığım sonradan görme gibi...anlaşsız kaskafa bişey...

ilk sahnelerinde baba kız diyologlarında ağladım ...bittimmmm....

birde ömerle ne zaman birleşti demişsiniz hani okulda arkadaşları konuşuyorduya bunlar birlikte olamamış diye daha....o sıra ömer kavga ederken reyhan kayıt etti, ayşeme gösterdi....ayşem yemek yaptı ömer eve geldi.vs.vs... işte o gece oldu sabahta zaten sabahlık ve güzel bir gecelik vardı...sonraki bölümlerdede kavuştuk diyemi elimi tutmuyorsun söylenip durdu ayşem...

kısaca muhteşemm muhteşem asla ayrılmazlar inş. entrikaya bulaştırmazlar yada saçma sapan sevenler birbirini yanlış analamaz..belki anası insafa gelir...offf yeni sezonu iple çekeceğimm

Ayy kimse izlemiyor mu bu diziyi tee 3.cü sayfada kalmis :)
O degilde insallah bu dip dibe gelipte görüsememler umarim uzun sürmez çünkü çok gereksiz yere sinir oluyoruz. Ayrica Ömer telefonun mu yok kontörün mü yok insan bi haber etmez mi uçak rötar yapti diye ya..
Off nolacak bu çocuklarin hali ciddi ciddi rüyama girdiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…