- 11 Ağustos 2008
- 12.127
- 1.277
- 773
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Valla boyle orneklere ihtiyacimiz var cnm supersin.Destan yazmisim hala yazacaklarim bitmemis
Onyargilarimiz bizi cocuk fikrinden sogutuyor. Bizim anneler 6 yasinda cocugunun pesinde elinde bir bardak sutle kosturur falan ya iyi anne modeli olurlar... ayak bagi gibi gormemize neden olurlar... ben subatta cocuk dogurdum haziranda kanguruya koydum italya tatiline gittim, döndüm 1 ay sonra tek basima oto koltuguna oturttum istanbuldan bodruma gittim.
Yani cocugu kendimize uyduruyoruz istersek, tabi ki hicbir sey eskisi gibi olmuyor ama baska bisey oluyor iste
ben 9 gunlukken gittim market alısverisine hem de ocak ayıydıValla boyle orneklere ihtiyacimiz var cnm supersin.
Benm en yakinda gordugum bebek 5vaya 6 aylik olana kadar annesi cadde ustundeki markete bile gitmemis.
ben 9 gunlukken gittim market alısverisine hem de ocak ayıydı
ama daha once de yazdıgım gibi ne kadar rahat olsan da eskisi gibi güllük gülüstanlık hayat beklememek lazım.
ee anne oluyoruz o kadar da olacak.
keyfine gore yatıp kalkamazsın.
dısarı cıkıyorum diyelim, once cocugu hazırla, sonra kendin hazırlan, sonra arabayı ındır, cocuk bagrıs cagrıs aglarken gel onu al. bir dısarı cıkmak demek benim icin kan ter icinde kalmak demek oluyor haliyle.
hele donusler ?
uyuyakaldı diyelim, uyarmamak icin 2 kat merdiveni kucagında cıkar, tam cıktın uyansın baslasın aglamaya.
araba yolda kaldı, dıs kapı acık, uzerımde koca gocuk!, cocugu sustur ki gidebilesin. susar mı?
neyse daha fazla yazmıyım
benim icin ilk 1.5 yıl kolaydı, ondan sonra zorlastı, halbuki tam tersi olması gerekmez miydi
huyu degisti oglanın. inatcı oldu, asırı yemek secmeye basladı.Kolay gelsin cnm , disari cikmaya aliskin olmayan cocuklar cookkk daha fazla sorun cikarir emin ol
1,5 yasindan sonra ne oldu ki??
Valla boyle orneklere ihtiyacimiz var cnm supersin.
Benm en yakinda gordugum bebek 5vaya 6 aylik olana kadar annesi cadde ustundeki markete bile gitmemis.
oldu. baska...Valla boyle orneklere ihtiyacimiz var cnm supersin.
Arkadaşlar yaşım 25.
3.5 senedir evliyim.
Derdin ne derseniz aslında çok saçma.
Çoğu kadının aksine
Ben çocuk sahibi olMAmakla kafayı bozdum şu sıralar.
Ben bebek istemiyorum şu an. Ama ileride de istemeyeceğimden korkuyorum. Çünkü eşim hayatımızın bir döneminde istiyor. 5 sene sonra diye anlaştık ama ben sürekli günlerim azalıyor eyvah 4.5 sene kaldı falan bunun gibi panik halindeyim. Sanki yarın doğuracakmışım gibi korkuyorum. Büyük de konuşmayayım diyorum ama sanki biri sizin çocuğunuz olmaz dese içimden bi oh derim gibi hissediyorum.
Evlenmeden önce yüzeysel olarak konuştuk bu meseleyi. Eşim çocukları sevmediğimi bilir ama ben de kesin istemiyorum dememiştim. Olur tabi zamanı gelince demiştim. O zaman biyolojik saatim gelir diyordum. Ama bende öyle bi saat yok galiba.
Çevremdeki bazı yaşıt arkadaşlarımın da benden küçüklerin de çocuğu oldu. Onları gördükçe daha çok soğudum daha çok korkuyorum. Çocuk bakmak istemiyorum.
Bu düşünceleri kafamdan nasıl atabilirim?
Düşüncesi bile beni gerim gerim geriyor. Ortada fol yok yumurta yok ben neden bu kadar takıyorum ki?
Merhaba seninle ayTam benlik bir konu...
28 yaşındayım 3 aylik hamileyim. Annemin ciddi bir rahatsızlık geçirdiği, benim de aklimin yerinde olmadığı bir dönemde yalnizca bir kez korunmadim ve hamile kaldim. Bittabi çocuğu istemedim. Hala da istedigime emin değilim.
Ne mi oldu? 3 aydir evimde neredeyse hiç yemek pismedi. Şu an askidaki camasirlari ne zaman astigimi bile hatirlamiyorum. İş hayatim berbat durumda. Her gün istifa etmeyi planlayip bir sebepten vazgeciyorum. Esimle aram berbat. Çünkü hakli olarak her gün eve geldiginde ruhu ölmüş bir kadını karsisinda gormekten sıkıldı. Arkadaslarimla ve ailemle gorusmuyorum. Kendi öz anneme dahi tahammulum yok. Şu anda kahvalti masasini toplamadan tavani izliyorum.
Eğer gerçekten istemiyorsan cocuk yapma. Çünkü benim gibi aldirmayi asla dusunmez isen icinden cikamadigin bir bunalima girip esine bile yabancılaşma durumun olabilir. Öyle ki dogumda ölmeyi isteyecek kadar dibe suruklenebilirsin.
Kim ne derse desin. Seni nasil yargilamak istiyorlarsa o şekilde yargilasinlar. istemiyorsan çocuk yapma.
Merhaba arkadaşım seninle aynı şeyleri yasıyoruz benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor 7 haftalık hamileyim Şuan ama çok kötü durumdayım hiç istemiyorum eşimlede aram AçılıyorTam benlik bir konu...
28 yaşındayım 3 aylik hamileyim. Annemin ciddi bir rahatsızlık geçirdiği, benim de aklimin yerinde olmadığı bir dönemde yalnizca bir kez korunmadim ve hamile kaldim. Bittabi çocuğu istemedim. Hala da istedigime emin değilim.
Ne mi oldu? 3 aydir evimde neredeyse hiç yemek pismedi. Şu an askidaki camasirlari ne zaman astigimi bile hatirlamiyorum. İş hayatim berbat durumda. Her gün istifa etmeyi planlayip bir sebepten vazgeciyorum. Esimle aram berbat. Çünkü hakli olarak her gün eve geldiginde ruhu ölmüş bir kadını karsisinda gormekten sıkıldı. Arkadaslarimla ve ailemle gorusmuyorum. Kendi öz anneme dahi tahammulum yok. Şu anda kahvalti masasini toplamadan tavani izliyorum.
Eğer gerçekten istemiyorsan cocuk yapma. Çünkü benim gibi aldirmayi asla dusunmez isen icinden cikamadigin bir bunalima girip esine bile yabancılaşma durumun olabilir. Öyle ki dogumda ölmeyi isteyecek kadar dibe suruklenebilirsin.
Kim ne derse desin. Seni nasil yargilamak istiyorlarsa o şekilde yargilasinlar. istemiyorsan çocuk yapma.
Peki Şuan nasılsın nasıl geçiyor hamilelikTam benlik bir konu...
Peki Şuan nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
Peki Şuan nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
Bes buçuk aylık oldu. Moral verecek şeyler söylemek isterdim ama eşimin tüm heyecanina, her gece karnimi oksayip oglumla konuşmasına, onlarca hayal kurmasina rağmen onun yarısı kadar heyecana sahip değilim. Daha çok hayatımın bundan sonrasinda yaşayacağım kisitlamalara ve ekstra sorumluluğa odakliyim. İlk zamanlara kiyasla daha iyiyim tabi. En azından kabullendim. Zaten hiçbir zaman bir cana kiymayi aklimdan gecirmedim. Sadece herkes anaç yaratilmiyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?