Davranış Bozuklukları Beni burda unutmayın

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

a1b2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
26
0
86
İstanbul
slm arkadaşlar.ben gunnur 2 çocuk annesiyim yurt dışındayım.aynı dili konuşan arkadaşım pek yok.tek sizler varsınız beni unutmayınhihoyyyt

slm arkadaşlar.ben gunnur 2 çocuk annesiyim yurt dışındayım.aynı dili konuşan arkadaşım pek yok.tek sizler varsınız beni unutmayınhihoyyyt

slm canım senin bi sıkıntın yok sanırım, aman olmasında insallah. yurt dısında nerdesin?

canımcım benimde 2 çocuğum var iş gereği doğduğum büyüdüğüm yerden kalktım başka yere yerleştim yani Ankaradan bodruma aynı dili konuşuyoruz ama hiç arkadaşım yok.Yurt dışına gitsem anca bu kadar yalnız hissederdim inan.Öyle özlüyorum ki arkadaşlarımı çok zor hele belli yaşa geldikten sonra.O yüzden seni çokiyi anlıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…