Beni çok seven kocam tarafından ALDATILDIM

Leysefeno

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
302
533
53
İyi geceler. Yaklaşık 2 saat önce, 2 yıldır evli olduğum, 11 aylık bebeğimin babası olan, deliler gibi aşık olduğum ve bana deliler gibi sırılsıklam aşık olduğunu zannettiğim, benimle ve çocuğuyla bir erkek en mükemmel şekilde nasıl ilgilenirse öyle ilgili olan, gül gibi geçindiğim, milletin parmakla gösterdiği eşim tarafından aylardır instagram üzerinden başka kadınlarla cinsel mesajlaşmalar yoluyla aldatıldığımı öğrendim... Sabah avukata gideceğim ama şu an beynim dırdu. Ruhum çok daralıyor. Nefes almakta güçlük çekiyorum. Geçecek mi

Şu an şok geçiriyosunuz gayet normal. Her şey geçiyo emin olun. Şansınız var ki yakaladınız daha fazla kandırılmadan. Eşinize bildiğinizi söylediniz mi?

Bildiğinizi biliyor mu

Eminmisiniz hiç sorununuz olmadığına? 2020 konunuz ...

Arkadaş insan adi olurda bukadar mı olur. Bazen diyorum ki keşke içindeki kötülüğü gösterse de insanlar bu kadar travma yaşamasa en azından ondan beklerdik diyebilsek. Öncelikle Rabbim sabır versin mesajların kopyasını alın bı sakin olun çocuğunuzu düşünün güçlü olmanız lazım nasıl gördünüz. Eşiniz demeye dilim varmıyor o adam sizin gördüğünüzü öğrendi mi

Şu an acım bana yettiği için size en net cevabı nasıl veririm bilemiyorum ama tabi ki sorun yaşadığımız bir süreçten geçtik daha önce. Ama bu sadakt vb konuyla alakalı değil, daha ziyade bi inatlaşmaydı. Mükemmel evlilik hiç sorunsuz evlilik değildir bana göre. Ama yine sizi yanılttıysam özür dilerim ne diyeyim ki şu halimde. Pardon.

Şu an tesmen donmuş gibiyim. Ağlıyorum ama sanki rüya gibi, böyle şeyler olmamış sbaah her şey normal şekilde devam edecek gibi... hayatım kaydı ama idrak edemiyorum sanki...
Sakin olun şuan çok üzgünüz sadece geçicek Allah yardımcınız olsun.

Çok mükemmel , çok ilgili , çok aşık (sırılsıklam vs) denilen adamların altında mutlaka mutlaka birşey çıktığına inanıyorum birşeylerin mükemmel derecede çok iyi olması bende karşı tarafın rol yaptığını ve kendi özünü yansıtmadığını düşündürüyor

Çok üzüldüm inanın. İnşallah kısa sürede atlatırsınız ve içinizi rahatlatacak güzelliklerle karşılşırsınız.

Bir bana mi tuhaf geliyor, daha yeni ögrendigin bir aldatma vakasini burda konu yapilmasi? Büyük büyük harfler ile. Sanki dillere destan bir ask varmis gibi, daha bir kaç ay önce bosanmayi düsündügün bir evlilik. Burda 3 konun var ve hepsi esinin üzerinde, evliligin kötü gittigi üzerinde konular.

Bana tuhaf geliyor. Ben aldatildigimi ögrensem, ilk yapacagim sey burda konu açmak olmazdi. Sonrada insan açar, ama konu basliginda 2 saat önce diyorsun.

Ben olsam ben de buraya yazardım. Çünkü burada gerçekten akılcı cevaplar veriliyor. Anın şokuyla yanlış bir adım atmamak için desteğe ihtiyaç var. Ve aldatılma gibi bir olayı önce arkadaşlarıma aileme haber vermek yerine buradan akıl almayı tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…