Şu an şok geçiriyosunuz gayet normal. Her şey geçiyo emin olun. Şansınız var ki yakaladınız daha fazla kandırılmadan. Eşinize bildiğinizi söylediniz mi?İyi geceler. Yaklaşık 2 saat önce, 2 yıldır evli olduğum, 11 aylık bebeğimin babası olan, deliler gibi aşık olduğum ve bana deliler gibi sırılsıklam aşık olduğunu zannettiğim, benimle ve çocuğuyla bir erkek en mükemmel şekilde nasıl ilgilenirse öyle ilgili olan, gül gibi geçindiğim, milletin parmakla gösterdiği eşim tarafından aylardır instagram üzerinden başka kadınlarla cinsel mesajlaşmalar yoluyla aldatıldığımı öğrendim... Sabah avukata gideceğim ama şu an beynim dırdu. Ruhum çok daralıyor. Nefes almakta güçlük çekiyorum. Geçecek mi
Bildiğinizi biliyor muİyi geceler. Yaklaşık 2 saat önce, 2 yıldır evli olduğum, 11 aylık bebeğimin babası olan, deliler gibi aşık olduğum ve bana deliler gibi sırılsıklam aşık olduğunu zannettiğim, benimle ve çocuğuyla bir erkek en mükemmel şekilde nasıl ilgilenirse öyle ilgili olan, gül gibi geçindiğim, milletin parmakla gösterdiği eşim tarafından aylardır instagram üzerinden başka kadınlarla cinsel mesajlaşmalar yoluyla aldatıldığımı öğrendim... Sabah avukata gideceğim ama şu an beynim dırdu. Ruhum çok daralıyor. Nefes almakta güçlük çekiyorum. Geçecek mi
Eminmisiniz hiç sorununuz olmadığına? 2020 konunuz ...Merhaba. 2 yıllık eşimden boşanmaya karar verdim ve 3 aylık bebeğimle ailemin evine geldim. Ama henüz açılmış bir dava yok. Eşim bebeğimize çok düşkün. Henüz velayeti almadın orada kalıp çocuğumuzu benden kaçırman suç dedi. Ama ben ona isteğin zaman gelip çocuğunu görebilirsin asla kısıtlamam diyorum. Hatta mesaj olarak yazdım. O ise ailemi görmek istemediği için ben oraya gelmem, onların yanına gelip mi seveceğim çocuğu diyor. Ben bu durumda ne yapabilirim. Eve dönmek istemiyorum. Çünkü davayı hemen açsam bile kim bilir ne zaman işleme girecek. Bu süreçte çocuğumla babamın evinde olmam suç mu gerçekten?
Ekran kaydını aldım ama fake bi instagram hesabı açmış ve kendi adı yok. Kendi telefonumdan girdiğim için ona ait olduğuna dair bi belge de yok. Ama kendisi itiraf etti.Mesajların ekran kaydını alın mutlaka.
Ekran kaydını aldım ama fake bi instagram hesabı açmış ve kendi adı yok. Kendi telefonumdan girdiğim için ona ait olduğuna dair bi belge de yok. Ama kendisi itiraf etti.
Şu an acım bana yettiği için size en net cevabı nasıl veririm bilemiyorum ama tabi ki sorun yaşadığımız bir süreçten geçtik daha önce. Ama bu sadakt vb konuyla alakalı değil, daha ziyade bi inatlaşmaydı. Mükemmel evlilik hiç sorunsuz evlilik değildir bana göre. Ama yine sizi yanılttıysam özür dilerim ne diyeyim ki şu halimde. Pardon.Zaten gecen Aralık ayında küsüp anne evine gitmişsiniz boşanma davasıyla ilgili bişiler sormuşsunuz, nasıl mükemmel bi evlilikmiş bu anlamadım, insanları yanıltmayın. Gayet problemliymiş ihanet de eklenmiş belli ki
Sakin olun şuan çok üzgünüz sadece geçicek Allah yardımcınız olsun.Şu an tesmen donmuş gibiyim. Ağlıyorum ama sanki rüya gibi, böyle şeyler olmamış sbaah her şey normal şekilde devam edecek gibi... hayatım kaydı ama idrak edemiyorum sanki...
Ben olsam ben de buraya yazardım. Çünkü burada gerçekten akılcı cevaplar veriliyor. Anın şokuyla yanlış bir adım atmamak için desteğe ihtiyaç var. Ve aldatılma gibi bir olayı önce arkadaşlarıma aileme haber vermek yerine buradan akıl almayı tercih ederim.Bir bana mi tuhaf geliyor, daha yeni ögrendigin bir aldatma vakasini burda konu yapilmasi? Büyük büyük harfler ile. Sanki dillere destan bir ask varmis gibi, daha bir kaç ay önce bosanmayi düsündügün bir evlilik. Burda 3 konun var ve hepsi esinin üzerinde, evliligin kötü gittigi üzerinde konular.
Bana tuhaf geliyor. Ben aldatildigimi ögrensem, ilk yapacagim sey burda konu açmak olmazdi. Sonrada insan açar, ama konu basliginda 2 saat önce diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?