beni çok seviyor ama güven vermiyor adam tehlikeli ne yapmalıyımmm???

kadini bi arkadaslarinin yaninda gormusler sanirim. Burak in Yanindaki kizi gordun mu filan yazmis. Ama bu da hakli cikarmaz tabi. Belkide cafe degildi dedigin gibi:/

kadini bi arkadaslarinin yaninda gormusler sanirim. Burak in Yanindaki kizi gordun mu filan yazmis. Ama bu da hakli cikarmaz tabi. Belkide cafe degildi dedigin gibi:/

bak bunu an iyi sen anlarsın davranışından,yüzünden
ayrıca kadınların 6. hissi kuvvetlidir sen ne hissediyorsun bilemiyorum
bak ben 22 yaşındayım bi çocuk vardı aylarca peşimden koştu ama hiç yüz vermedim hata arkadaşlarım bile senden cesaret bekliyo derlerdi ama ben bi şekilde güvenemedim sanki bi şey engelliyodu sonra ne mi oldu bi gün yanında bi kız diğer gün başka kız yani sana söyleyebileceğim içindeki sesi dinle ben iyi ki 6 hissimi dinlemişim

inanir misin benimde karsima hep bu tarz tipler cikti. Dedigin gibi insan hisleriyle anlayabiliyor kimin nasil oldugunu. Bu tarz kisilere hayatimda yer vermedim hic. Hayir diyordum biraz israr edip vazgeciyorlardi. Ama bu cok israrci bir de bende senin gibiyim aslinda birakmak istiyorum diyince sans vereyim dedim yanlis yaptim sanirim:/

inanırım canım hatta bazen acaba ben mi çekiyorum bu tipleri diye düşünüyorum

yalnız bana yaklaşamıyolar çünkü tersleneceklerini anlıyolar bence

yanlış mı yaptın bilemem ama çok yapışkan olduğu kesin sen bitti desen bile bi süre karşına çıkacak gibi

eninde sonunda vazgecicek. Olmadi baskasini buldum rahatsiz etme artik derim cok uzatirsa.

ama senin onu sevdiğini bildiği için
kolay olmayacaktır
ya bi de tehlikeli falan mı gerçekten
senin izlenimin nasıl

Yok ben oyle biseyini gormedim. Sadece daha once sinirlenip birilerini dovdugu cok olmus. Genctim fevriydim diyor birazda bana kimse birsey diyemez yapisi var. Burasi kucuk bi yer mafya diye ün yapmis olabilir ama birine bilerek zarar vercek biri gibi degil tanidigim kadariyla.

Ne dersen evet der kabul eder kizdigini gormedim hiç.

bu adam seni üzer ! daha yaşınız genç daha da sizi dibe çekmeden kurtulmaya bakın. sonra başınızı taşlara vurursunuz. daha düzgün birisini bulun. önce güven, sonra sevgi... haa ben uzaktan yılan ve akrepleri severim Allahın yarattığı canlılardır ama güvenip elime almam. sizde elinize almayın.

cok haklisin bu adam beni uzer kesinlikle. Zaten simdi kurtuldum kurtuldum bidaha barisirsam geri donus olmaz.

O yuzden barismayi dusunmuyorum...

eyvah eyvah sinirliymiş,gençmiş valla sen şuan görmemişsin onun sinirini
o zaman bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o dur
tabiki şuanda evet derken köprüyü geçene kadar yani

iş,gençmiş valla sen şuan görmemişsin onun sinirini
tabiki şuanda evet derken köprüyü geçene kadar yani[/QUOTE]

tamamen ayrildim bitti artik Allah i ma sükürler olsunn :)

Allah a ne kadar sukretsem az kizlar bugun tamamen tesaduf eseri onu taniyan bir arkadasla karsilastim ve kiz onun hakkindaki herseyi anlatti. Sana gore biri degildi.iyi ki ayrıldın dedi. ben cok sasirmistim dedi seni görünce dedi. Tabi ayrildimiz icin rahat rahat anlatti herseyi.

Çok sukur iyi ki o kiza rastladim vicdan yapmaya baslamistim birde acaba yanlis mi yaptim sans vermemekle diye.

Allah a sukurler olsun ki kurtuldum bu adamla evlensem halim nasil olurdu:/

Tamamen ayrildim bitirdim kizlar cok sükür:)

Allah a ne kadar sukretsem az kizlar bugun tamamen tesaduf eseri onu taniyan bir arkadasla karsilastim ve kiz onun hakkindaki herseyi anlatti. Sana gore biri degildi.iyi ki ayrıldın dedi. ben cok sasirmistim dedi seni görünce dedi. Tabi ayrildimiz icin rahat rahat anlatti herseyi..

Çok sukur iyi ki o kiza rastladim vicdan yapmaya baslamistim birde acaba yanlis mi yaptim sans vermemekle diye.

Allah a sukurler olsun ki kurtuldum bu adamla evlensem halim nasil olurdu:/

eyvah eyvah sinirliymiş,gençmiş valla sen şuan görmemişsin onun sinirini
tabiki şuanda evet derken köprüyü geçene kadar yani

senin adına sevindim
ama kız ne anlattı sana
hakkındaki şeyler gerçek miymiş

senin adına sevindim
ama kız ne anlattı sana
hakkındaki şeyler gerçek miymiş

kız şey dedi devlet memuru durumu nasıl bu kadar iyi oluyo ki mafya gbi bişeyler duydum dedi. bende evet bende duydum dedim. sonra kız bunu birkaç kere sarhoş görmüş barda ama gözünün önünü görmiycek derecede sarhoştu diyor. gerçi 7-8 ay önce görmüş en son. şimdi düzelmek istiyo olabilir ama geçmişi de temiz olan biri olsun sana dedi. sen onaiki beden büyük gelirsin her açıdan dedi. gerçekten beğendin mi onu dedi. cidden öyle yakışıklı biri de değil. nasıl etkilendim bende bilmiyorum.

allahın sevgili kulluymuşsun sen o zaman
peşini bıraktı dimi

allahın sevgili kulluymuşsun sen o zaman
peşini bıraktı dimi

kesinlikle canım ne kadar şükretsem azdır. birde telefonu kendi verdi elime görceğim varmış mesajları yoksa hala birlikteydik :18:

bıraktı peşimi en son kesin konuştum face ten de sildim. bugün baktım ilişki durumunu değiştirmiş ilişkim yok yapmış. 3 gün oldu aramadı da normalde duramaz çünkü. vazgeçti o da kesin

çok şükürr fazla geç olmadan kurtardım kendimi. çok teşekkür ederim cnm çok yardımcı oldun bana

insan ilişkinin içindeyken sağlıklı düşünemiyor. kendi arkadaşlarımda gözümü açtı uyardılar beni. yoksa ayrılmazdım belki de. çevremde iyi niyetli insanların oldugunu bilmek güzel gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…