kesinlikle canım ne kadar şükretsem azdır. birde telefonu kendi verdi elime görceğim varmış mesajları yoksa hala birlikteydik :18:
bıraktı peşimi en son kesin konuştum face ten de sildim. bugün baktım ilişki durumunu değiştirmiş ilişkim yok yapmış. 3 gün oldu aramadı da normalde duramaz çünkü. vazgeçti o da kesin
çok şükürr fazla geç olmadan kurtardım kendimi. çok teşekkür ederim cnm çok yardımcı oldun bana
insan ilişkinin içindeyken sağlıklı düşünemiyor. kendi arkadaşlarımda gözümü açtı uyardılar beni. yoksa ayrılmazdım belki de. çevremde iyi niyetli insanların oldugunu bilmek güzel gerçekten
çok sevindim çok
bu arada tel. o mesajların olduğunu unutmştur bence yoksa vermez diki ama sen kurtuldun ya
unutmuş tabi yada o kadar üste çıkıp okuycamı tahmin etmedi.
işte olcağı var ya ben normalde karıştırmam hiç kimsenin bişeyini o gün bakasım tuttu. çok şükür ki böyle bir olay oldu ve ayrıldm..
senin için hayırlı olsun
böyle kişilerle uğraşmak zordur herhalde
sakın karşına çıkarsa konuşma,dinleme
olurda yapamıyorum,seviyorum falan derse
yok yok dinlermiyim. inşallah birsey yapmaz da unuturum bir an önce.
Allah kimsenin karışısına çıkarmasın böyle birilerini zor gerçekten
6 ay önce biriyle tanıştım. bana uygun değildi rahat bir yasamı vardı. istemedim önce sonra ben de senin gibiyim dedi gitmiycem o tür yerlere alkol kullanmıycam dedi neyse başladık. tek sorun o değil tabi iş durumu da karışık devlet memuru ama aynı zamanda araba alıo satıo filan maddi durumu çok iyi.
bu sürede bir hatasını görmedim. taki bir gün telefonu bişekilde elime geçti ve arkadaşıyla konuşmalarını gördüm. hayat kadınından bahsediyolardı sanırım gidelim muhabbeti dönüyordu. tabi ben bunu görünce fena oldum ayrılmak istedim. üstelik sadece bu da değil bir arkadaşa sordurdum nasıl biri diye kefil olmam bulaşık biri nerden buldu onu arkadaşın dedi. mafya mıdır nedir beli değil demiş.
ben de şüpheleniyordum zaten biraz asarım keserim havası var. neyse ben bundan ayrılmaya çalışıyorum. ama bir yandan da sevmiştim. o da biliyor bunu bırkmıyor. off arkadaşlar çok karışığım ilerde pişman olurum gibi geliyor bu adamla. ama bir yandan da çok üzülüyorum iyi anlaşıyordukaldatmadım diye yeminler ediyor kardeşinin üzerine inanıyorum ama adam her türlü tehlikeli biri.
napmalıyımm bir akıl verin?
ne olur yapmabak huzursuzsun sınyal gelıyor bunun uzerıne gıdersen cok pısman olursun.Allahın sevgılı kulusun ki senı uyarıyor .sana kendını cok farklı gosterıp cok ıyı oynayıp rol yapsa hadı tamam derdım ama suan da mıgden bulanmıs bıle.arkadasın ne demış? nerden buldun onu..kımse ıcın genelde boş yere bırsey denmez.onunla ıyı anlassan ne olur anlasmasan ne olur.yarın bırgun senı saplantı halıne getırse sana bırsey yapsa yada zarar verdırtse annenın halı ne olur ( gorusme ıc sesın senı yanıltmaz
ne olur yapmabak huzursuzsun sınyal gelıyor bunun uzerıne gıdersen cok pısman olursun.Allahın sevgılı kulusun ki senı uyarıyor .sana kendını cok farklı gosterıp cok ıyı oynayıp rol yapsa hadı tamam derdım ama suan da mıgden bulanmıs bıle.arkadasın ne demış? nerden buldun onu..kımse ıcın genelde boş yere bırsey denmez.onunla ıyı anlassan ne olur anlasmasan ne olur.yarın bırgun senı saplantı halıne getırse sana bırsey yapsa yada zarar verdırtse annenın halı ne olur ( gorusme ıc sesın senı yanıltmaz
ay sımdı en sonları okudum ayrılmıssın zaten cok sevındım aman sakın aglar zorlar bu adam kadınları cözmuştur kesın..sen yakısıklı da deıl neyı den etkılendım bılmem demıssın ya hanı o nasıl senı etkıleyecegını bılıyordur da ondan. aman aglar zırlar sakın dınleme bak bıde kucuk yermıs allah korusun adın cıkar gerek yok boyle pıslıkten pıslık bulasır...aman yoluna devam et ınsallah cok mutlu ol :)
kesinlikle çok haklısınn. arıyor sürekli. bizi tanıştıran kızla konuştum. kız sen kafanda kesin bitirdiysen hiç bir şekilde yazdıklarına cevap verme telefonlarını açma. bir iki karşına çıkar sonra bırakır dedi. o umutlanıyo sen cevap yazdıkça dedi.
bende güya kırmıyım tatlı ayrılalım diye yazıyorum tabi ben yazdıkça uzuyor muhabbet. bende bunun üzerine aradım dedim arama açmıycam yazma cevap atmıycam unut dedim bu sefer de sen kendini vazgeçlmez mi sanıyorsun diyor. bende vazgeç o zaman dedim. ama yanlış diyor. ben yanlış yapmadım diyor. bende herneyse bitti dedim öyle tamam kapat dedi sinirlendi. kapattık öyle. bakalım inşallah aramaz artık bıktım. bir de çevresindekilerde çok baskı yapıyor sanırım iyi kız bırakma filan ne biliyim o yüzden heralde ısrar ediyor..
evlenme ıhtımalım var mı? yok deıl mı? seni tehdıt eder falan allah korusun sen bılırsın sonucta ama hayır gelmez basına bısey getırır tehlıkelı bırı ben olsam korkardım bır de kucuk yer olması can sıkıcı.sen ıyı bırısın ama ben de bıttı mı bıtıyor ozur dılerımsevgım bıtti ama saygım sonsuz sen cok ıyı bırısın de yanı kavga da etme ıyı ayrıl.cevap verme derım ben
yok öyle çok küçük bi yer değil burası ama onu tanıyan bi kaç kişiyle konuştum pek iyi şeyler söyleyen olmadı. bulaşık biri mafya gibi sana göre değil dediler hep. bende farkındayım zaten ama o zorladı hep bende mutaassıbım senin gibiyim dedi bende görüşmeye devam ettim ama bi tarafım hep biticek diyordu. yinede üzüldim ne kadarda olsa sevmişim kötü bir hareketi olmadı bana karşı. tabi telefonudaki yazıları görene kadar.
evlenme ihtimalim yok tabiki. onun niyeti ciddiydi en basında arkadaşlarıyla filan tanıştırdığında hepsi seni çok sevdi dedi. kaybetme sakın bu kızı demişler. o kesin evlencem gözüyle bakıyordu ilişkiye benim sürekli ayrılcaz okulum bitince gidicem burdan dememe rağmen. onun için bırakmak zor geliyo o yüzden belkide. birde kendi hatası yüzünden bitiyor o yüzden kabullenemiyor bir yanlış yapmadım diyor sürekli.
bana kötülük yapcağını düşünmüyorum tehlikeli biri mafya ayakları var ama birine kötü birsey yapcak biri değil. kibarca ayrılmayı çok denedim çok konuştum o şekilde. yok kabul etmiyor. değişik biri. en son bak seni kırmak istemediğimden cevap yazııyordum bundan sonra ararsan açmıycam msjnıa cevap vermiycem dedim işte. bizi tanıştıran kız böyle yap yoksa o bırakmaz uzar gider sen cevap verdikçe ümitleniyor dedi. ikinizde yıpranırsınız dedi. zaten o kız ayrılmamızı istiyor.
sen bır de ogrencısın kucuksun aılen de orda deıl sanırım...nolur uzak dur bak basına bısey gelır o tanıstıran kız da ben sana demıstım napıyım ayrıl demıstım der.allah korusun.bır abla bır ınsan olarak sana sakın gorusme derım.şunu unutma..."pavyonda çalısan bır kadın 100 kısıden 2 sı bıle olsa cok ıyı bırı olabılır kader dusurmus dersın... ki onun da cevresı kırlıdır...ama mafya vari ıslerle ugrasan bır erkek ıyı bırı olamaz...bunu bır kere kesın olarak altını cızerek soyluyorum.o adam duzgun bırı olsa unıv.kızla cıkarken hayat kadınlarıyla takılmazdı...benım cok yakın bır arkadasımın kardesı pavyonu olan bır adamın ogluyla cıkıyordu.yası da 20 daha cıktıgı cocugun.ayrıldı bu cocuktan .bır aksam cocuk asagı ın bısey dıyecegım son kez dedı...kız ındı yuzune jıletı attı cocuk yanagı kucuk dışı goZukur sekılde derın kesılmıstı kulagına kadar neşter atmıs...kızı ve aılesını tehdıt ettıler sıkayetcı olamadılar kamu davasında dondu para cezasıyla yırttılar cocuga hıc bısey olmadı kızın yuzunde derın bır ızle yasamaya mahkum kaşmasından baska kımseye bısey olmadı....yanlıs anlama ama senın o tarz bır adamla işin olmaması tokalasmıs bıle olmaman gerekırdı...tabı kı bunlar benım fıkırlerım ama ben bu hıkayeden hıc hoslanmadım...sen cok gencsın okuyosun maşallah ne guzel bır sekılde.senı tanıstıran o kız adamın ne ıslerle ugrastıgını bıldıgı halde senı neden tanıstırıyor?? oyle bır adamı o nerden tanıyor? hayat kadınıyla gorusen bır adamla onun merhaba demesı bıle abes...ayrıca o adamın yaşı kac sızınle ne alaka aynı cevreye gırıyor...ozur dılerım ama ben olsam savcılıga bıle gıderdım...ben korkarım benım pesımı bırakmayan bu tar ınsandan...umarım hakkında hayırlısı olur...şansın acık olsun ayrıca şunu da ekleyim ; hakkında ıyı bırşey dıyen olmadı dıyorsun ama kımseye kotuluk yapıcak bırı deıl dıyorsun...sana kendını oyle tanıtmıstır dogal olarak.kımse ben kotu bırıyım benden ınsana bela gelır demez....bır erkek mafya gıbı kırlı ıslere bulastıysa mantıken kotu ısler yapan ıyı nıyetlı olmayan bırıdır.adı uzerınde "hakkında ıyı konusulmayan bırı".... kotuden kotuluk gelır bunu bılmek ıcın cok dusunmeye gerek yok (( ama karar senın tabıkı allah hakkında herkesın hayırlısını versın...
Ailemde burda yalniz degilim. Bizi tanistiran kiz mesleklerimizin uydugunu kafa yapilarimizin uycani dusunerek tanistirdi. O muhendis 30 yasinda bnde 25 yasindayim son siniftayim. Cocuguda cok övdü bnde tanistim iste. Mafya olaylarindan hic bahsetmedim kiza aslinda niye beni tanistirdin boyle biriyle demek istiorum.
O filmlerdeki mafyalar gibi degil . Otopark mafyasi bu anladigim kadariyla.
hem devlette calisiyor hem otopark ortakligi var iste ordan cok kazaniyor. Bana birsey yapmaz diye emin soyledim. Cunku bnden onceki sevgilisi aldatmis ona ragmen kiza hicbisey yapmamis.
oh ıyı barı :)) ya ben ınsanlardan herseyı beklerım ama tabıkı psıkopatlık derecesınde deıl..:) sadece tuhaf seylerle ugrasan ınsanlardan cekınırım..cunku benım bırıne tokat atıcak bır erkek hıç olmadı hayatımda.su ankı nısanlım harıc...kısca hep kendımı ve annemı korumak ıcın tedbırlı oldum.bızım ulkemızde "cevre" faktoru herseyı degıstırebılıyor malesef...yanı benı yolda cevırıp bırı tehdıt etse eskıden altıma kaçırırdım resmen...ablamın bankacı bır arkadası mıgrosta sırada onume gectın falan fılan tartısmasında bır bayanla munakaşa edıyor. o bayan da cocugun calıstıgı bankadakı genel muduru tanıyormus adamı yenı cocugu dogmustu o esnada neyse işte ısten kovdular...adam karısına da soyleyemedı sabah ıse gıder gıbı cıkıp parkta oturuyordu aksam eve gıdıyodu...ya neyse bır tartısma nelere sebep oldu...kımden ne gelır hıc bellı plmuyor hayatta...tabıkı herkesten kacıcak deılız bunlar ıstısna durumlar tabıkı şans olması gerek bır ınsanda...ıns hepımız sansı acık ınsanlardan oluruz.... konuyu dagıttım ozur dılerım.adama gelırsk otopark mafyası falan da gayet cevre ısteyen seyler oyle kolay kolay bır otoparka ortak bıle olunamıyor bıldıgım kadarıyla...sonucta otopark durdugu yerden sermaye gerekmeden para kazandıran en guzel kazanç olanagı...hıc bır sey vermeden masrafsız kazanıyosun.bu yuzden de ısteyenı cok oluyor otoparkların...dedıgın gıbı durumu cok cok ıyıdır kesın...ama demek kı gayet sağlam da (pıslık dolu) bır cevresı vardır...bu tür adamlar genelde pavyon tarzı gece kuluplerıne falan gıderler kolay para kazandıkları ıcın de kolay harcarlar ama devlette nasıl çalısıyor o enteresan...demek kı alt yapısı olan bırı muhendıs olmuş sonucta.ya kısaca sevıyorsan dıyecek bısey yok sen en ıyı kedın bılırsın ama sevmıyorsan evlenmezsen gorusup kendını "onun eskı kız arkadası" olarak tanıtma derım..:)
evet çok zeki biri. bir de devletten de torpilleri var . tayinini istediği yere aldırabiliyor.
çevresi kötü . en yakın arkadaşı da bozuk bir tip. zaten ben ona da dedim bütün iğrenç pis şeyleri ben seni tanıdıktan sonra gördüm. ben bidaha senin çevrene girmek istemiyorum dedim. bizim görüştümüz süre içinde bara diskoya gitmedi eminim ondan. ama önceden gidiyomuş tabi. e bide para çok olunca istediği yere gidebiliyor. ben hiç para verip bir kadınla birlikte olmadım öyle birsey yapmadım dedi. ama sevgililerinden birlkte olduğu bi kişi varmış.
birde o tip ortamlardan o tip kızlardan sıkılmış. sen benim hayatımdaki en doğru en temiz şeysin diyordu. düzelmek istiyordu anladığım kadarıyla çünkü ben onu zorlamadım kesinlikle gitme diye. ben kendim istemiyorum diyordu. annesi dindar biriymiş çok seviyodu annesini belki o yüzden düzelmek istiyodu.
iyi birisiydi aslında o mesaj olayına kadar bi kötülüğünüü görmedim. çok ilgiliydi çok seviyordu eminim buna. ayrılırken daha iyi anladım. okul bitince gidicem sıkıldım burdan diyordum sen nereye ben oraya bırakmam diyordu. benim gibi biri olsaydı hiç düşünmez devam ederdim. yada gercekten düzeleceğine inansam devam ederdim. ama bu riske giremem..
hani mafya filan diye duymasam neyse diycem ama böyle biriyle işim olmamalı ne kadar sevsemde. haram para sonuçta huzur getirmez. hem ne olacagı da belli olmaz. kavga eder bisey olur riskli sonuçta her türlü...
kesin konuştum ararsan açmışcam mesaj atarsan cevap yazmıycam dedim daha aramaz heralde. aramasında bende unutup yoluma bakıyım artık
ya neler olmuş böyle bana öyle geliyor ki bu şahıs aklını karıştırmayı başarmış
evet karıştırır gibi oldu ne yalan söyliyimayrılık zor birde ilk defa bu derece ısrar eden birini gördüm. yalvarıp yakarınca üzülüyor insan ister istemez
ama bitti kesin konuştum daha aramaz ararsa da açmıycam
bir de düşünüyorumda o mesajı görmeseydim ilişkimiz devam edecekti ve bu adamdan ayrılamazmışım :18: ne kadar şükretsem az gerçekten.
sakın kanma
ileride üzülmek istiyorsan dene
ayrıca dönersen bu sefer iş nikah masasında biter
ama aynı dere de iki kez yıkanılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?