• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni çok yordu artık belirsizlik

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorum:( ilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu

Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorum:KK43: ilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Ortaya atmış işte kim üstüne alınırsa..

Kabul etmek istemesenizde o sizi sevmiyor sadece cepte tutuyor. Gözü dışarda ama yalnız kalmayı da riske atmamak için yalanlarla arada gösterdiği ilgi ile sizi de cepte tutmaya çalışıyor. Durum Bu. Net ve özgüvenli olun lütfen. Siz kimsenin gezip gelip dinleneceği arka bahçesi değilsiniz. Size değer veren ve bunu gerçekten hissettiren insan elbet vardır ama o kişi bu kişi değil

Belirsizlik nerede :KK64: adam sevmiyor işte. Sevse sizi kaybetmekten çok korkardı. Ayrılık lafı geçmezdi aranızda ve kimseye mesaj atma cüretinde bulunmazdı. Siz onun için sadece boş vaktini geçirdiği bir oyuncaksiniz. Canı sıkıldıkça oynuyor işte.

Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorum:KK43: ilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Belirsizliğe nokta koyun olsun bitsin. Sürekli virgullerle uğraşmak sizi bitirir.

Back
X