- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.020
- 548
Öyleyse başka bşr konu sahibi ile ben karıştırıyorum ..mimarlık öğrencisi idi konu sahibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyse başka bşr konu sahibi ile ben karıştırıyorum ..mimarlık öğrencisi idi konu sahibi
Adamın elinin altındasın çünkü. Boşta kaldıkça geliyo. Sana zerre sevgisi de yokNeden sürekli yazıyor böyle yaptıkça ben unutamıyorum
Bir belirsizlik yokki . Adam sizi degersiz bir cop yerine koymus sizde hal hareket ve tavırlarinizla buna dogrudur demissiniz . Hersey gayet netErkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorumilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim.
Stepne lastik yerine koyuyor siziErkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorumilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Ne yapacağım pekiBir belirsizlik yokki . Adam sizi degersiz bir cop yerine koymus sizde hal hareket ve tavırlarinizla buna dogrudur demissiniz . Hersey gayet net
Ne yapacağım peki sileyim mi her yerden takipleşiyoruz vsSizinle oyalanıyor. Nesini anlamıyorsunuz?
Ayrıldım ama yiine yazıyor sürekli sert konuştuğum haldeHazır ayrılmışsınız yolunuza bakın.. Belli ki kolay lokma olarak gördüğü için sadece boşta kalınca vakit öldürmek için size yazıyor sonra birini bulunca da sıkılıp bırakıyor
Sevdigi icin yaziyor denmesini bekliyorsun ama üzgünüm; hiç değer vermiyor. Kendime bu muameleyi layık görme, çıkar hayatından komple diyeceğim ama yapabilir misin, emin değilim.Neden sürekli yazıyor böyle yaptıkça ben unutamıyorum
Sil tabii ki, yazarsa da "benden uzak dur" de geç, uzun uzadiya muhatap olursan kandirir seni. Cevap verme, delirsin.Ne yapacağım peki sileyim mi her yerden takipleşiyoruz vs
Çok seviyorum ve unutmak istiyorum o böyle yaptıkça unutamıyorum daha çok bağlanıyorumSevdigi icin yaziyor denmesini bekliyorsun ama üzgünüm; hiç değer vermiyor. Kendime bu muameleyi layık görme, çıkar hayatından komple diyeceğim ama yapabilir misin, emin değilim.
Millete msj atan adamin duzelicem lafina nasil inandiniz?Hani madde bagimlisi da sanki tedavi olacam demis.Duzelicem mi var mi bu isin?Aldatmis resmn.Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorumilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
İnanın kaç kere konuştum artık yazma iletişimi keselim diye ama o kadar umrunda değilim ki demek ciddiye bile almıyor sıkılınca yazıyorbitanem senin de adına şarkılar paylaşılsın, sözler yazılsın istiyorsan tam olarak dediği gibi bomboş bir gidiş yaşat.
zira beyefendi başka bir dilden anlayacak gibi değil, kendine yazık etme.