• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni çok yordu artık belirsizlik

Günlerce yazmıyor mu? Aynı işyerinde misiniz? Kıza mesaj mı atmış? Hem de daha sevgilisiniz bunlar oluyor. Evlilik düşünmüyorsundur inşallah.

Bana kalırsa sizi cepte tutmaya çalışıyor. Boşta kaldıkça yazıyor. Salın ipini, yazarsa da cevap vermeyin. Bu adamdan olmayacağı çok açık.

Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorum:KK43: ilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Bir belirsizlik yokki . Adam sizi degersiz bir cop yerine koymus sizde hal hareket ve tavırlarinizla buna dogrudur demissiniz . Hersey gayet net

Hazır ayrılmışsınız yolunuza bakın.. Belli ki kolay lokma olarak gördüğü için sadece boşta kalınca vakit öldürmek için size yazıyor sonra birini bulunca da sıkılıp bırakıyor

Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim.

Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorum:KK43: ilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Stepne lastik yerine koyuyor sizi 🤕

bitanem senin de adına şarkılar paylaşılsın, sözler yazılsın istiyorsan tam olarak dediği gibi bomboş bir gidiş yaşat.
zira beyefendi başka bir dilden anlayacak gibi değil, kendine yazık etme.

Sevdigi icin yaziyor denmesini bekliyorsun ama üzgünüm; hiç değer vermiyor. Kendime bu muameleyi layık görme, çıkar hayatından komple diyeceğim ama yapabilir misin, emin değilim.
Çok seviyorum ve unutmak istiyorum o böyle yaptıkça unutamıyorum daha çok bağlanıyorum

Millete msj atan adamin duzelicem lafina nasil inandiniz?Hani madde bagimlisi da sanki tedavi olacam demis.Duzelicem mi var mi bu isin?Aldatmis resmn.

bitanem senin de adına şarkılar paylaşılsın, sözler yazılsın istiyorsan tam olarak dediği gibi bomboş bir gidiş yaşat.
zira beyefendi başka bir dilden anlayacak gibi değil, kendine yazık etme.
İnanın kaç kere konuştum artık yazma iletişimi keselim diye ama o kadar umrunda değilim ki demek ciddiye bile almıyor sıkılınca yazıyor

Back
X