sen o kadar güçlü bir kadınsın ki dayaga aldatılmaya karsı dimdik ayaktasın.. en önemlisi sen bir annesin. bundan daha guclu bır mevki yoktur hayatta.. o adamdan sakın korkma... cennet senin ayaklarının altında.. o bir allahın kulu.. hiçbir kuldan korkma... öteki dünyada bu adam senden helallik istiycek kardeşim.. dilin helal etsede vicdanın etmez... allaha havale et.. nolur kurtul o adamdan. bazen oturdugun yerde gökyüzüne bakıp sigaramı yakıp efkarlanıyorum. allahım su an bası dertte olan su an dayak yiyen su an aglayan o kadar kadın varki (tahmin edebiliyorum cünkü..) onlara güç kuwwet wer rabbim diyorum... sakın kendını yalnız hıssetme.. sen arkanda bir ordu taşiyorsun aslında.bu hayatta sen ve ewlatların dısında degerli hiçbirşey yok.. seni sindirmesine izin verme sen bir kadın bir annesin... gerisini o düşünsün... gücünü kaybetme ewlatların için...
Bu bile normal degil bak.. Sen esir misin o evde? firsatini buldugunda ihmal etme, hem kendi hayatin, hem de cocuklarin icin. cok erken evlenmissin, hayatin baska turlusunu belki de hayal bile edemiyorsun, ama hayat bu degil.. bu senin kaderin degil. Kaderini degistirmek senin kendi ellerinde. cocuklarininki de..
gercekten cok üzüldümm... bence kurtul ruh hastasi adamdan. vicdan azabi duymana gerek yok sen elinden geleni yapmissin.. eger o adamdan ayrilmassan cocuklarna yazik edersin sana silah cekmis adamin ilerde cocuklarina cekmeyecegi ne malum? ayrilmadiniz diyelim cocuklar hep annelerini eziyet cekerken görecekler babalarinin ne kadar piskopat olduklarini görecekler her türlü babalarindan nefret edecekler cocuklar piskolejiyle kimbilir neler yaparlar.. bunlarin önüne gec cocuklarin ilerde sana hak verirler hic olmassa adam gibi adam olurlar okurlar. bu sekilde giderse cocuklarin icin hayat bir eziyet olur.. mutlu olmak seninde hakkin.. allahim sana büyük sabir versin, yolluna hep iyi insanlar cikarsin ins..
ıcım parcalandı okurken ıcımden neler sayıstırdım o esınıze bılemezsınız.nankor bu erkek mılletı.sıddet var ıhanet var allaha havale boylelerı.ıns.kurtulursunuz kaza bela olmaksızın.tahmınımce esınızden kurtulursanız hastalıklarınızda gecer.kusura bakmayın bosanırsınız dıyemıyorum kurtulmak en dogru sozdu benım ıcın.allah yardım eder kalbınızı ferah tutun
arkanda bir ordu taşıyorsun cümlesi gözyaşlarımı sel etti.
rüyamda nebiler nebisi,üzülme biz senin arkandayız demişlerdi.
o hatırıma geldi.
hayatın içimi acıttı nevbaha kardeşim.sana şu anda sımsıkı sımsıkı sarılıyorum.kendin ve çocukların için dimdik dur o düdük makarnası adamın karşısında...
işte bu.aynen devam.hiçbirşey hiçbir laf önünde durmasın.yolun aydınlık mutluluk dolsun
cnm sen bu insanin sana el kaldirdigi anda bosayacaktin cunki bu tur insanlar korkulardan yararlanir sen korktukca o senin ustune gelmis ve bu pislikleri yapmis allah yardimcin olsun bu tur olaylar gercekten cok korkunc birde cocuklarin var gercekten cok uzuldum bence cocuklarinida al ve bu insani birakip kacmana bak
Allah sabir versin... insAllah tez zamanda kurtulursun... cok cekmissin ve bundan sonra cekmezsin.. icini her daim ferah tut...
o adamda (kocan demeye dilim varmiyor, cünkü o bunu hak etmiyor...) eninde sonunda Allahindan bulacaktir inan bana.. Cok sükür Allahima hic birsey hic kimsenin yanina kar kalmiyor... sana cektirdigi o acilari kat kat kendisi cekecektir...
ben böyle gördüm ve buna inanirim, sende inan... Allah yardimcin olsun
Benimde başımda böyle bir sorun vardı fakat ben evli değildim...10 yıl beni esir almıştı sanki...bu 10 yılın 4 yılı ayrılmaya ikna etmekle geçti..bu tür insanlar hasta insanlar dikkat ederek akıllı hareket etmek lazım. çeken bilir derler ya o yüzden ilk defa bir konuya cevap vermeye ve yardımcı olmaya karar verdim. bende çok büyük tehtitler aldım yıllarca hatta şiddet diz boyu. silah bıçak ne gelirse aklına. öldürürüm lafı zaten hiç eksik olmadı hayatımızdan...neden biliyormusun bu kadar ileriye gidebiliyorlar...KORKTUĞUMUZ için. bunu ve çocuklarını kullanıyor şuan. çünkü o hasta ruhlu bir insan. Bu güne kadar neden şikayet etmediğini benden iyi kimse anlayamaz.. acımak, merhamet, korku, sonu ne olacak endişesi ve sevgi...İşte bu yüzden bir adım ilerleyemedik. Şimdi öncelikle kararını kesin bir yönde kullan bu adamı artık geerçekten sevmiyormusun. bunu neden soruyorum en önemli başlangıç olduğu için. sana yardımı olacak ve duanı şu şekilde yap. Allahım ona karşı vicdanımı körert... bunada ihtiyacın olacak ve son kararını ver. Eğerki bu aşamaları geçtin çok dikkatli hareket etmelisin yoksa hayatına mal olur Allah korusun. benim yaptığım taktik hasta numarasıydı...kafayı oynatıyormuşum gibi yaptım önce emin ol çok işe yarıyor. zamansız ağlama krizlerine gir ortada hiç bişey yokken...farklı tavırlar takın. ilgilenme, çocuklara bakmıyormuş gibi yap o evdeyken..onu inandır hastalığına ama sürekli zikir çek ...ya latih günde 1000 kere..sana inandıktan sonra işi dahada ilerlet asla korkmadığını bilsin.. intahar edeceğini söyle. sürekli söyle senide öldürcem kendmide öldürcem de. karşındaki kişi normal olmadığı için sende onun gibi davranacaksın. İnan bana deli deliyi görünce sopasını saklıyor. Onunla ilişkiye girerken ağlama krizine gir bunu yapabilirsin. bak gör yavaş yavaş farklılık hissedeceksin. o kıvamı eşinde gördüğünde bu sefer ayrılma üzerinde ısrarcı olmaya başla yoksa artık dayanamayacağını söyle. zaten rolüne kendini kaptırıyorsun... yol uzun gibi görünsede çok etkili benim başımdaki tam bir psikopattı. ayrıldıktan sonrada sıkıntılı günler seni bekliyor fakat kararlı olduğundan asla taviz vermemelisin o süreçte. Ve sana bir zarar vermeye yeltenirse hemen sende psikopata bağla avazın çıktığı kadar bağır, hatta bayıl, kitle kendini bırak duysun komşular hiç düşünme.. anında geri adım atar. korkut ya seni öldürcem yada savcılığa gidecem de. Kısacası onun sana uyguladığı yöntemi uygula. yüzde yüz işe yarıyor emin ol. Neler çektiğimi bir ben Bir Allah biliyor ama çok şükür tam kurtulalı 1 sene olacak. ve hayatıma dünya tatlısı birisi girdi herşeyi unutturdu... Umarım sende kurtulursun. Allah yar ve yardımcın olsun...Bu konuda sana geniş bir yardımda bulunabileceğimi hissettim herşeyi sorabilirsin. Ama lütfen akıl ve taktikle başa çıkılabilecek birşey bu ve korkmak asla yok. şerbeti ayarında verecez. Uzun oldu kusura bakmayın. hoşçakal kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?