Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

kafada bitirdim ama bir sonraki davranışını gerçekten tahmin edemiyorum.
hasta numarasına gelince inan bana numaraya gerek kalmadı cidden hastayım
şu bağırma işide akıllıca ,çünkü ben genellikle kimse duymasın diye susarım.

Canım yazını okur iken sanki kendi hayatımı okudum ...bundan 20 sene evvel 18 yaşında iken evlendim ve sorunlar başladı ..sadece kendisi olsa iyi kayınvalidem görümcelerim kaynım hepsi ile nikahlanmıştım sanki ..

canım bence biran önce iyileşmeye bak ve güçlü ol !!! madem boşanmak istiyor sal ipini gitsin ..ALLAH yarin olsun canım ..çocukların için güçlü sağlam bassın ayağın yere ...A.E.O

cnm cocuklarinin psikolojisi nasil cunki sen bu olaylari yasadigin zaman cocuklar daha cok etkileniyo kiyamam o cocuklara zaten arada kalan hep cocuklar oluyo

ah nasıl çabalıyorum bir bilseniz.onlara hiç bşr şey yansıtmamaya çalışıyorum.
ama büyük seziyor.geçen benimki senin annen beni sevmiyor kızım demiş..

Cok uzuldum yazdıklarını okuyuncaAllah yardımcın olsun..bence bosan ,gercekten bundan sonra o adamdan hayır yok,kendını kandırma..dımdık guclu bır kadın gıbı ayakta dur,basarıcaksın..

imkan...sadece onun beni boşaması....başka yol yokki..

iplerin hepsi serbes..o zaten hep serbestti..bu gece gelmedi mesela
bana dün gece söylediğini gerçekleştirmeye gitmiştir....

Seni boşayacağım deyişine aldanma bu bir deneme olabilir size karşı. hatta hayatınızda birisinin olabilme ihtimalini bile bir zaman gelecek düşünecektir. Bu arada kimse duymasın diye korkarsanız o bu fırsata dönüştürüp sürekli yaptıklarına devam edecektir. o yüzden dedim kontrolden çıkın ki ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın....

Cok uzuldum yazdıklarını okuyuncaAllah yardımcın olsun..bence bosan ,gercekten bundan sonra o adamdan hayır yok,kendını kandırma..dımdık guclu bır kadın gıbı ayakta dur,basarıcaksın..

inanın herhangi bir hayır beklentim yok.onun neler yapabileceğini bildiğim için hareket edemiyorum.
adam rüyasında beni boşanmış görse günlerce surat yapıyor.

ah nasıl çabalıyorum bir bilseniz.onlara hiç bşr şey yansıtmamaya çalışıyorum.
ama büyük seziyor.geçen benimki senin annen beni sevmiyor kızım demiş..

offf arkadasim o belliki cocuklarina yansitmis sen ne kadarda yansitmamaya uzmemeye calissanda. Allah cocuklarinin yardimcisi olsun

işte bu...demek istediğim buydu..
gün içinde eve gelip yoklama bile alan biri...

çok teşekkür ediyorum.
sabah 7 de çocuklara kalkmam gerek...uyumaya çalışmalıyım( bu kadar çaydan sonra nasıl olacaksa )

Size bir terapi şarkısı öneriyorum...Şebnem Ferah SİL BAŞTAN... bende çok işe yaradı açın müziğin sesini ve defalarca her gün dinleyin. Acayip gaza getiriyor insanı bu şarkıya ah neler neler borçluyum.

teşekkürler dinleyeceğim..
benim favori şarkım bas bas paraları leylaya

2.side gördünmü gördünmü paraları basmayı gördünmü

çevremde gördüğüm kadarıyla da bu kadar baskıcı ,kıskanç ve şiddete yönelen erkeklerin pek çoğu, eşlerini aldatma eğilimli..yaptıklarını ört bas etmek için bir nevi evdeki kadını köle gibi kullanıyor..maalesef,evlendirdikten sonra da kızını sahip çıkmayan aile,kendi eliyle kuzusunu kurda teslim ediyor...Allah yardımcınız olsun,yeni ve güzel başlangıçlar yaparsınız inşallah..Eden buluyor çünkü..

şu an okudum ve çok üzüldüm. ne insanlar var ya. ne biçim bi adam. keşke çocuklarınız olmadan boşansaydınız.hala da geç değil.ömrünün tüketme bu adamla. bi de demişsein ya boşansam şöyle yapar böyle yapar.hiç de bişi yapamaz bence dağ başımı bu rası.polis var mahkeme var ne kadar basit bi adammış kusura bakma. çocukların için sağlam dur ama bi an önce de kurtul bence bu adamda. çocuklarım babasız büyümesin falan diye de çekme bu adamı. böyle bi babayla büyümektense babasız büyümek daha iyidir bence. inan çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…