delili nasıl bulacağını sormuşsun. bu kadar şeyi öğrenirken kimlerden yardın aldıysan yine onlarla konuş. böyle bir durumda sana yardım etmeyecek kimse olmaz bence etmeyenin de vicdanı yoktur. hem daha iyi değil mi 2007 insanlar artık akıllarını başına toplamıştır. kimlikleri açığa çıkmadan sana yardım ederler. dene sakın pes etme.
AMİN diyorum.Allah sabir versin tatlim ya.
Demek gozu disarda olan erkekler eslerini veya ssevgililerini bu kadar cok kontrol etme geregini duyuyolar..
Kisi kendinden bilirmis isi.
Allah tez zamanda o serefi noksan adamdan kurtarsin senii..
Gitsin kendi pisliginde bogulsun..
Allah yardımcın olsun canım umarım en kısa zamanda rahata kavuşursun..
8 kadın mıı?
Arkana bakma,kaç............
Amin...Allah yardımcın olsun 8 kadın bile bunun kahrından kacmistir kesin kimse senin kadar sabırlı degil
Boşanma olayında Arş-ı ala titrer derler ama, böyle durumlar için değildir inşaallah..
Çünkü boşanacak olmanıza çok sevindim.Allah hakkınızda hayırlısını versin.
aile maile kimse yok.olmasıda gerekmiyor ama.....
benimkinin beni 3. sayfa haberi yapması olası
Amin.
bende sevinmek istiyorum ama......
3. sayfa haberlerine bakarsan eger kurbanlarin cogunlugunun suclusunun ayni evi paylastigini gorursun. Yani senin onunla ayni evde yasarken 3. sayfa haberi olma olasiligin bosanirken veya bosandiktan sonra olmandan cok daha fazla. Neyse, Allah korusun. Ancak sana tek bir tavsiyede bulunabilirim, o da su: Ister bosan, ister bosanmaktan korkmaya devam et, iyi bir bosanma avukati sorustur ve bul, git bu anlattiklarini ona da anlat, gercek bir uzman fikri edin. Merak etme, danismaya para almiyorlar ilk seferde. Ancak bu sekilde gercekten aydinlanabilirsin, gercekten neler yapabilecegini ve sonuclarini gorebilirsin. Yoksa burada biz dua etmekten baska birsey yapamayiz, onun da ne kadar isine yarayacagi supheli.
Geriye baktigimda simdiye kadar hayatta kacirdigim butun firsatlarin sebebinin aklima takilanlari gercek uzmanina sormamaktan kacirdigimi uzulerek goruyorum. siz de ayni hataya dusmeyin, onemli islerinizi uzmana danismadan sagdan soldan duyduklarinizla halletmeye calismayin her zaman. Sadece bu konuda degil, her konuda.
Çocuklarınız için üzülüyor olabilirsiniz.Ama böyle bir adamla aynı evde büyümektense ayrı büyümeleri onların ruhsal ve bedensel sağlığı açısından daha yararlı olacaktır bence.İleride kesinlikle size hak verirler yazdıklarınıza göre.
eşim gün içerisinde sık sık arayan birisidir.
öyle çıkayım avukat bulayım falan ,direk pisikopata bağlar olayı.
o evden ayrılmadan hiç bir şey yapamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?