Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

birini kılından,birini kardeşimden
gerisini eşim kendi ağzıyla en ince detayına kadar anlattı.
yani yardım mardım almadım....

öyle bir hakkı var mı? ne yani harem mi kuracak. izin verme neden sana göstermediği gün yüzünü başkalarıyla bundan sonra yaşasın. bari kendini kurtar kendin yaşa. sen bence araştırmalara başla.

Allah sabir versin tatlim ya.
Demek gozu disarda olan erkekler eslerini veya ssevgililerini bu kadar cok kontrol etme geregini duyuyolar..
Kisi kendinden bilirmis isi.
Allah tez zamanda o serefi noksan adamdan kurtarsin senii..
Gitsin kendi pisliginde bogulsun..

AMİN diyorum.
herkezden dua bekliyorum.
lütfen

Boşanma olayında Arş-ı ala titrer derler ama, böyle durumlar için değildir inşaallah..
Çünkü boşanacak olmanıza çok sevindim.Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
aile maile kimse yok.olmasıda gerekmiyor ama.....
benimkinin beni 3. sayfa haberi yapması olası

3. sayfa haberlerine bakarsan eger kurbanlarin cogunlugunun suclusunun ayni evi paylastigini gorursun. Yani senin onunla ayni evde yasarken 3. sayfa haberi olma olasiligin bosanirken veya bosandiktan sonra olmandan cok daha fazla. Neyse, Allah korusun. Ancak sana tek bir tavsiyede bulunabilirim, o da su: Ister bosan, ister bosanmaktan korkmaya devam et, iyi bir bosanma avukati sorustur ve bul, git bu anlattiklarini ona da anlat, gercek bir uzman fikri edin. Merak etme, danismaya para almiyorlar ilk seferde. Ancak bu sekilde gercekten aydinlanabilirsin, gercekten neler yapabilecegini ve sonuclarini gorebilirsin. Yoksa burada biz dua etmekten baska birsey yapamayiz, onun da ne kadar isine yarayacagi supheli.
Geriye baktigimda simdiye kadar hayatta kacirdigim butun firsatlarin sebebinin aklima takilanlari gercek uzmanina sormamaktan kacirdigimi uzulerek goruyorum. siz de ayni hataya dusmeyin, onemli islerinizi uzmana danismadan sagdan soldan duyduklarinizla halletmeye calismayin her zaman. Sadece bu konuda degil, her konuda.

Amin.
bende sevinmek istiyorum ama......

Çocuklarınız için üzülüyor olabilirsiniz.Ama böyle bir adamla aynı evde büyümektense ayrı büyümeleri onların ruhsal ve bedensel sağlığı açısından daha yararlı olacaktır bence.İleride kesinlikle size hak verirler yazdıklarınıza göre.

eşim gün içerisinde sık sık arayan birisidir.
öyle çıkayım avukat bulayım falan ,direk pisikopata bağlar olayı.
o evden ayrılmadan hiç bir şey yapamam...

inanın şimdi daha çok üzülüyorum çocuklarıma..
o kadar sorumsuz bir babaları var ki
zaten yıllardır hem ana hem de baba oldum ben
babalı babasızlardan benimkiler....

eşim gün içerisinde sık sık arayan birisidir.
öyle çıkayım avukat bulayım falan ,direk pisikopata bağlar olayı.
o evden ayrılmadan hiç bir şey yapamam...

Bu bile normal degil bak.. Sen esir misin o evde? firsatini buldugunda ihmal etme, hem kendi hayatin, hem de cocuklarin icin. cok erken evlenmissin, hayatin baska turlusunu belki de hayal bile edemiyorsun, ama hayat bu degil.. bu senin kaderin degil. Kaderini degistirmek senin kendi ellerinde. cocuklarininki de..

sen o kadar güçlü bir kadınsın ki dayaga aldatılmaya karsı dimdik ayaktasın.. en önemlisi sen bir annesin. bundan daha guclu bır mevki yoktur hayatta.. o adamdan sakın korkma... cennet senin ayaklarının altında.. o bir allahın kulu.. hiçbir kuldan korkma... öteki dünyada bu adam senden helallik istiycek kardeşim.. dilin helal etsede vicdanın etmez... allaha havale et.. nolur kurtul o adamdan. bazen oturdugun yerde gökyüzüne bakıp sigaramı yakıp efkarlanıyorum. allahım su an bası dertte olan su an dayak yiyen su an aglayan o kadar kadın varki (tahmin edebiliyorum cünkü..) onlara güç kuwwet wer rabbim diyorum... sakın kendını yalnız hıssetme.. sen arkanda bir ordu taşiyorsun aslında.bu hayatta sen ve ewlatların dısında degerli hiçbirşey yok.. seni sindirmesine izin verme sen bir kadın bir annesin... gerisini o düşünsün... gücünü kaybetme ewlatların için...

ıcım parcalandı okurken ıcımden neler sayıstırdım o esınıze bılemezsınız.nankor bu erkek mılletı.sıddet var ıhanet var allaha havale boylelerı.ıns.kurtulursunuz kaza bela olmaksızın.tahmınımce esınızden kurtulursanız hastalıklarınızda gecer.kusura bakmayın bosanırsınız dıyemıyorum kurtulmak en dogru sozdu benım ıcın.allah yardım eder kalbınızı ferah tutun

gercekten cok üzüldümm... bence kurtul ruh hastasi adamdan. vicdan azabi duymana gerek yok sen elinden geleni yapmissin.. eger o adamdan ayrilmassan cocuklarna yazik edersin sana silah cekmis adamin ilerde cocuklarina cekmeyecegi ne malum? ayrilmadiniz diyelim cocuklar hep annelerini eziyet cekerken görecekler babalarinin ne kadar piskopat olduklarini görecekler her türlü babalarindan nefret edecekler cocuklar piskolejiyle kimbilir neler yaparlar.. bunlarin önüne gec cocuklarin ilerde sana hak verirler hic olmassa adam gibi adam olurlar okurlar. bu sekilde giderse cocuklarin icin hayat bir eziyet olur.. mutlu olmak seninde hakkin.. allahim sana büyük sabir versin, yolluna hep iyi insanlar cikarsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…