Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

canım allah yardımcın olsun. hep allaha dua et hakkında hayırlıısı ne ise onu versin. ama bencede boşanın artık bu adama katlanılmaz. kendine ver çocuğuna bakabilecek gücün var ise sen aç davayı ne kadar boşanmam die diretsede illa boşanırsınız. kendini değmeyecek insanlar için üzme çocuğun için kendine ve ona iyi bak inş. bundan sonraki hayatında mutlu olursun..

Çok üzüldüm adınıza.. Nasıl dayandınız, katlandınız onca yıl şiddete, hakaretlere ve üstüne sadakatsizliğe çok şaştım. Ama neyse ki şans ayağınıza gelmiş gibi. Geç olsun güç olmasın demişler. Kabul edin ama tepkileriniz abartılı olmasın. Bir sonraki aşamada nasıl davranacağını bilmediğinizden bahsetmiştiniz. Şimdi bitmezse bir daha hiç bitmez gibi geliyor bana.. :26:

allah kurtarsın.. laftan anlamayan insan ne kadar zor diğmi.. bunların hepsi dinsizlikten meydana geliyor

Konunuzu okuyunca çok ama çok üzüldüm, çünkü anneme benzettim sizi...
Yıllarını, emeğini kocasına ve çocuklarına harcayan anacıma... Baba figürümüz
hep sindirdi onu dayakla, bize birşey yapacağına dair tehditlerle... Kendi canını
hep hiçe saydı ama mevzu biz olunca sustu canımın içi. Eşi için de üzülüyordu
aslında hep, annesi babası gençliğinde vefat etmiş diye. Sahip çıkmaya
çalışırken, fedakarlık yapmak isterken aslında hep taviz verdi... Ama karşısındaki
kıymet bilmemezlikten geldi.

Baba aslında biliyordu annemden başkasının ona bu denli iyi bakmayacağını.
Her istediği önündeydi sonuçta. Başkası ona çoktan rest çekmişti. Sırf bu
yüzden boşanmak da istemiyordu. Ama yıllar geçti, annemin de birşeyler
canına tak etti artık ve en son şiddet olayında onu dava etti. Dişini gösterdi.
Bu defa öldürsen de bana yaptıklarını karşılıksız bırakmicam dedi. Sonra o psikopat,
tabi ondan hiç böyle birşey beklemiyordu, kedi oldu. Deliydi ama masum deli oldu.
Hastaneye bile yatırıldı,malesef bir hafta sonra imza ile çıkarıldı kardeşi tarafından.
Beyimiz, hakimin de gözünü korkutması ile artık eskisi gibi esip gürleyemiyor. Tam sesi çıkacakken
susmak zorunda kalıyor.

Olan annemin yıllarına, ruh sağlığına, gençliğine oldu... Keşke önceden yapsaydı, daha dişli
davransaydı. Ben canımdan vazgeçerdim onun için hiç mühim değil. Şimdi tek dileğim
anneciğimin kalan ömrünü sağlıklı ve huzurlu geçirmesi.

Rabbim size yardım etsin, sabır, güç, kuvvet versin. Eşinize de akıl, fikir versin demek isterdim
ama inşallah alıp başını gitsin demek geliyor içimden, ne olur kızmayın... Allahım size
en kısa zamanda çocuklarınızla başbaşa geçireceğiniz güzel güzel yıllar nasip etsin...

amin... benim de yıllarım geçti.tam 20 yıl dile kolay...
bazen 80 li yaşlarına gelenlerle karşılaşıyorum da
Allahım bir 40 sene daha yaşanır mı ? kendi kendime soruyorum..

Canım Allah yardımcın olsun Sana güzel günler yaşatsın inşallah...Allah birgün o adama ve sana bunları yaşamana sebep olan kadınlara soracaktır.UNutma Allah zulmü affetmez,ihmal etmez.Sadece zaman verir...

ben öğretmenim, aile içi şiddet konularında da seminerler verdim. 4320 sayılı kanunu incelemenizi öneririm. doktora gitmenize engel olmak, ağzınıza silah sokmak, şiddet uygulamak, çocuklarınızı öldüreceğini söylemek falan bunların hepsi suç. yapmanız gerekenler: size en yakın polis merkezi ya da karakola gidip şikayet edebilirsiniz, bu merkezler sizi aile mahkemesine sevk edeceklerdir. direk aile mahkemesine ya da savcılığa da başvurabilirsiniz. sizin yerinize bunu bir başkası da ihbar şeklinde yapabilir. durumu telefonla bile bildirirebilirsiniz. daha önceden alınmış bir darp raporu varsa işinize yarar. tehdit altında olduğunuzu söylediğinizde sizi bir süreliğine kadın sığınma evlerinden birine yerleştirebilirler. ya da eşinize 6 ay evden uzaklaştırma, telefonla dahi rahatsız etmeme, bu süreçte nafaka miktarını da yine savcı belirler, ayrı kaldığınız sürece nafakanız ödenir. eşinizin silahına el konulur. eşiniz bu duruma uygun hareket etmezse tutuklanır.

Tehlikedeyseniz! Yardım isteyin

155 Polis İmdat telefonunu arayın.
Yakın bir karakola giderek şikayet edin. Karakolda şikayetinizin tutanağa geçmesini isteyerek, okuduktan sonra tutanağı imzalayıp mümkünse bir örneğini, değilse tarih ve numarasını alın.
Karakol sizi hekime gönderecektir. Hekim ya Hükümet Tabibi ya da bir Adli Tıp’ta görevli olacaktır. Oradan da bir rapor alın.
Herhangi bir Adliye’de Aile Mahkemesi’ne veya Cumhuriyet Savcılığı’na başvurup, Ailenin Korunmasına Dair Kanun uyarınca korunma talebinde bulunabilirsiniz.
Yaşadığınız şiddete tanık olan veya şiddetten haberi olan aile dostu ya da aile üyesi kişiler de ailenin korunması için sizin adınıza Karakola, Aile Mahkemesi’ne veya Cumhuriyet Savcılığı’na telefonla veya şahsen başvurabilir.

Nerelere Başvurulmalı

İl sosyal hizmetler müdürlükleri
Alo 183 aile, kadın, çocuk ve özürlü sosyal hizmet danışma hattı
Sağlık kuruluşları
Polis merkezleri, jandarma karakolları
Cumhuriyet savcılığı
Belediyelerin kadın danışma merkezleri
Baroların kadın danışma merkezleri ve adli yardım kurulları
Kadın sivil toplum kuruluşları

şu an vücudunuzda morluk, çürük vs. herhangi bir darp izi varsa, hiç durmayın, size en yakın hastanenein acil servisine gidip ordaki doktora durumunuzu anlatın. o size hem darp raporu verecek, hem de olayı adli boyuta taşıyacaktır. o andan itibaren hastane polisi sizi yönlendirecek ve olay savcılığa intikal edecektir. sizin başka bir şey yapmanıza gerek kalmadan süreç işlemeye başlar.

Öncelikle Allah tez zamanda kurtarsın yada ıslah etsin..

Öyle birşey ki şikayet et diycem yakın tanıdığım bir abla var kaç defa şikayet etti hemde boşanmış kocasını beni ölümle tehdit ediyor diye polislerin dediği bizide pkk tehdit ediyor yapacak bişey yok demişler ,işte bu yüzden bu kadar cinayet var ,şikayet merci yok herkes maaş derdinde yasalar desen tutsan ele geliyor..

Canım Allah yardımcın olsun Sana güzel günler yaşatsın inşallah...Allah birgün o adama ve sana bunları yaşamana sebep olan kadınlara soracaktır.UNutma Allah zulmü affetmez,ihmal etmez.Sadece zaman verir...
amin.
doğru söylüyorsun.her karanlığın ardından nasıl aydınlık geliyorsa buda bitecek

şu an darp,iz,morluk yok.
şimdilerde fiziksel şiddet uygulamıyor.şiddetin diğer türlerini kullanıyor.

çok teşekkür ederim. daha hiç şikayette bulunmadım.
bundan sonra şiddet vb. uygularsa hiç zaman kaybetmem.
şu an beklemedeyim.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bu nasıl bir insanlıktır aklım almıyor benim.
Kendinizi daha fazla ezdirmeyin lütfen. Madem boşanmaya karar vermiş bir an önce kurtulun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…