Beni delirten Adam yani kocam

Hs11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
6
0
16
Kayseri
Bıktım bu adamın arkadaş sevgisinden.bağırıp çağırmasindan.Neyime lazımsa kız arkadaşları!Benden daha değerli ler
Dedi ya hic gelmesinler istiyrum.kızın kocasıda nasıl genişse benim kocamla gorusmesinede evime gelinmesinde izin veriyor.bide benimle kavga ediyor varsa anlayan banada adını anlatsın?

valla ne desem canım
art niyet yoktur gerçekten belki neden gıcık oluyorsun

anladığım kadarıyla eşinin kız arkadaşı var
sen tanıyormusun peki
ve eşinle senin evinde görüşüyorlar
:44::44::44:

nasıl yani kız evde sen yokken falanda geliyo mu yani..o kadar da değildir heralde dimi

15 yaşında adamın olur kankisi, evlenmiş artık kafası dank etmedi mi? Eş istenmiyorsa görüşülmez. Kaç yaşında eşin?

Kadın tek başınamı evinize geliyor yoksa :44:

kız hem senin evine geliyor hemde kavga ediyor , eşinde bişey demiyo ve sana bağırıp çağırıyo , senden değerli tutuyo yanlışmı anladım ki ben..?

Daha açıklayıcı yazarsan iyi olur hepimiz farklı farklı anladık konuyu.

biraz daha anlaşılır yazsaydın keşke zorlandım anlamada.kız arkadaşı senin evine geldi ve sen o kızla kavga mı ettin?kız gittikten sonra eşinle konuşsaydın ya bunu.
eşin de sana o kız senden daha değerli mi dedi?o kızın önünde mi dedi? gerçi ne fark eder ki her türlü yanlış..
biraz daha açıklayıcı olursan öfkene ortak olmak isterim:)

eşinin kız arkadaşları olabilir iş arkadaşı vs... ama evli olanların eşiyle gelmemesi tek başına evli bi çiftin evine gelmesi braz garip:44:

Kim kiminle kavga ediyor çakamadım hala koca eşiylemi kavga ediyor,eve gelen kadın konu sahibiylemi kavga ediyor

Kuyuya bi taş atılmış ,hepimiz çıkarmaya çalışıyoruz. Anlayan beri gelsin.

Kız sizinle kavga ediyorsa yırtın ağzını kovun evinizden..
Yok kocanız sizinle kavga ediyorsa kız için yırtabiliyorsanız onun da ağzını yırtın ve valizini verin eline gitsin kız arkadaşıyla kocasının evinde yatsın..

Yok agzını yırtamıyorsanız sadece valizini verin eline ! Anlayacaktır...Yok ben gitmem diyorsada kapının kilidini değiştirin.Almayın eve geldiğinde..

Kız sizinle kavga ediyorsa yırtın ağzını kovun evinizden..
Yok kocanız sizinle kavga ediyorsa kız için yırtabiliyorsanız onun da ağzını yırtın ve valizini verin eline gitsin kız arkadaşıyla kocasının evinde yatsın..

Yok agzını yırtamıyorsanız sadece valizini verin eline ! Anlayacaktır...Yok ben gitmem diyorsada kapının kilidini değiştirin.Almayın eve geldiğinde..

erkek milleti !
senin adam benim babam gibi desene, başka kadınlara karşı kibar ve düşünceli. bize gelince sinirli, her şeyde biz haksızız zaten. başkaları için kaç kez kavga çıkmıştır evde bilmem.
nasıl bir erkek istediğimi bilmiyorum ama ne tip bi erkek istemediğimden eminim !!

ayrıca arkadaşım, o benim ayakları da çok meşhurdur.

ben de konu sahibi sayesinde kinimi kustum onu sakinleştirmek yerine

konuları daha açıklayıcı, noktalama işaretleri ve paragraflarla, birde sesli ve sessiz harfleri atlamadan yazsanız çok güzel olacak.

derdi olan konunun ortasından giriyor. ne önünü ne arkasını anlatıyor.

bizde yorum yapıyoruz. hatta konuyu yoğuruyoruz.

lütfen açıklayıcı olalım. açıklayıcı olmak istemiyorsak günlük tutup oraya yazalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…