Beni delirtmek istiyorlar galiba

Kafasikarisikbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
4.385
6.632
108
Selam kk üyeleri bu ara bdv de açıyorum konularını hep malesef ama düşündükçe sinir oluyorum içimi dökmem gerek yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Sorun kp bu ara benim üzerime çok oynuyor ben hamileyim ve doktor 3 hafta önce ayın 27 si için tekrar hastaneye gitmemi istemişti benden, bende bu sırada kp nin oradaydım adam taktı bana sürekli bişey için laf işitiyorum bana hastaneye sürekli ne gidip geliyorsunuz yok bidaha hastaneye gitmek falan diyip durdu. Sanki ben keyfimden gidiyorum, hastaneye degil de tatile gidiyormuşum gibi kızıp durdu bana. ne yapabilirim hamile olunca mecbur kalıyorsun.. İkinci olarak bunlar ailecek gs li daha cinsiyeti bile belli olmadan başladı benim torunum Galatasaray forması giyicek ben her aldıgımı gs li alıcam beşigi bile öyle olacak diye konuştular ben diyorum giydirmem istemiyorum falan diye" alınca giydirmezsen kp küser bidaha bişey almaz seni de sevmez" dedi kv bende "sevmezse sevmesin kimse beni sevmek zorunda degil kimseye yaranmaya çalışamam bişey almasını da bekleyen yok biz çocugumuzun her ihtiyacını alırız" falan dedim sonra işte kv bana sen öyle yaparsan amcanlar falan söz eder bir geline sözünü geçiremedi falan derler diyor.neyse ben konuyu uzatıp kavga etmek istemedim konuşma kapandı orada ama ben aşırı sinirlenmiş ve kafaya takmış durumdayım bu durum huzurumu bozuyor belli ki çocugum dogdugu zaman da katlanarak artıcak bu huzursuzluk..
Benim çocugum onların Beklentilerini karşılamak için mi doguyor sevmiyorum. ben koyu Beşiktaşlıyım inanın görmeye bile katlanamıyorum diyorum ki ne gs ne Beşiktaş ikisi de yok kendi büyüyünce ne seçerse o olur diyorum yok biz alıcaz sende giydireceksin diyor. belki normalde olsa almış gelmiş gönlü olsun der bir defa olsa giydiririm ama böyle peşin konuşunca gıcık oldum hayatta yapmam bu saatten sonra ne yapıcam ben yani bu durumu şimdiden çözmek istiyorum çünkü ilerde bu konu açılırsa ben bütün aileyle kötü olmak pahasına tepkimi koyarım ve kimseyi kırmadan halletmek istiyorum fikir verin bana zaten şu son hafta çok sogudum hepsinden burnumdan geldi ben elimden geldigi kadar uzak duracağım ama bebek dogunca illaki problem olucak bu mesele o kadar belli ki

Ben de koyu Beşiktaş taraftarıyım. Eşimin kardeşi Fenerbahçe forması almış gelmiş, zahmet etmişsin ama giydirmem ben bunu dedim. İstersen başka bir yakınınıza ver diye iade ettim. Böyle diretmeler çok sinir bozucu. Eğer takım tutmasaydınız veya futbolu önemsemeseydiniz ciddiye almayın boşverin ne olacak ki derdim ama inadına yapmak oluyor sizin yapılan. Kimseyi kırmazsanız kırılan taraf siz olacaksınız böyle düşünün

Ya ben hep hayal ederdim Beşiktaş takımı alıcam yavru kartal anne kartal yazıcak diye inanın onu bile yapmicam dedim ikisi de olmasın kimse kırılmasın dedim diretip duruyorlar inan normalde olsa bir defa olsun giydirir gösterirdim ama böyle olunca zoruma gidiyor yapmak gelmiyor benim babamın 6 torunu var birine bile böyle bişey yapmadı bana kalırsa kp vs üstüne düşmeyen şeyler bunlar lüzumsuz davranışlar alıcaksa Türk bayraklı alsın bende giydireyim ne alırsa olur ama gs olmaz yani sevmiyorum

şimdiden mesafe koymalısınız.
niye mesela hazır virüs varken gidip geliyorsunuz?
Eşimi kırmak istemedim bayramda orada kaldık ona da pişman oldum olmayan kalmadı her yaptığıma bir söz duyar oldum kp taktı bana ne yapsam bişey beni deli edicekler sonunda tersim de kötüdür öyle hiçbişeyi umursamam açarım agzımı ama işte olsun istemiyorum bu yinede zorluyorlar

Hastaneye gidip gitmemeniz kpyi ilgilendirmiyor.Tersleyeceksiniz bir daha yapamayacak.Geline söz geçirme falan girmiyorum oralara.Türklerde takım tutmak hayat memat meselesi gibi algılandığı için lafını edip durmuş.Hee diyin geçin.Beşik falanda getirirse kullanın gitsin

He
herkes geziyor.

Biz onlar rahat gezebilsin diye evde oturuyoruz esir gibi
Ben keyfimden gitmiyorum bilip bilmeden konuşmazsanız bana kalsa korona olmadan da evde yalnız kalmayı seven biriyim ama eşimin ailesi Bi yerde laf anlamıyorlar

Hayatta kullanmam açık açık söyledim öyle bişey yaparsanız hiç üşenmem iki kutu boya alıp oturur bütün beşiği siyah beyaz boyarım dedim

Herkesten habersiz herşeyini al bebeğin alacak birşey kalmasin,eşiniz ne diyor bu konuda sesi çıkmıyor mu babanın

siz kendinize değer vermiyorsunuz.
eşinizi kırmak istememek sizin kırılmanız demek değil neticede huyunu biliyorsunuz adamın.
hamile kadını kapı kapı gezdirmek isteyen kırılsın bir zahmet. ya bulaşırsa? ne yapacakmış acaba o zaman eşiniz?

Bu sırada kocanız nerede onu çok merak ettim. Şu kocalar bir kocalık yapsalar da hamile eşlerini millete bu kadar ezdirmeseler keşke...
Eşim o sırada evde degil hastane konusunda duymadı forma konusuna gelirsek kendisi de gs oldugundan işine geliyor biraz ama bu konuyu uzatırsa huzur diye bişey kalmayacağının farkında

Susmuyorum zaten yine de susmuyor karşı taraf laftan anlamayana kırk gün laf konuşsan boşuna gülüm yoksa sudan biri degilim
Umursama o zaman ya da deliye vur kendini..
Kp gitmemi diyor..
Gideceğin gün tel ac ben hastaneye gidiyom sen de gel az hava al de
:)
Uğraşmak beleş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…