• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni delirtmek istiyorlar galiba

Herkesten habersiz herşeyini al bebeğin alacak birşey kalmasin,eşiniz ne diyor bu konuda sesi çıkmıyor mu babanın
O da gs li işine geliyor ama uzatmıyor bu kadar konuyu ama ben o kadar bilendim ki doldurucam herşeyi bjk olsun insanı zorla yoldan çıkarıyorlar

Eşim o sırada evde degil hastane konusunda duymadı forma konusuna gelirsek kendisi de gs oldugundan işine geliyor biraz ama bu konuyu uzatırsa huzur diye bişey kalmayacağının farkında
Hani hiç evlenmedim bilmiyorum lafa gelince kolay ama baştan aileleri bu kadar tepeye çıkarmamak gerekiyor. Ne formaymış arkadaş...

O da gs li işine geliyor ama uzatmıyor bu kadar konuyu ama ben o kadar bilendim ki doldurucam herşeyi bjk olsun insanı zorla yoldan çıkarıyorlar
Ben habersiz sipariş eder alırdım herşeyi çatlayıp dursunlar,takım tutmam ama böyle israrlarida hiç sevmem

siz kendinize değer vermiyorsunuz.
eşinizi kırmak istememek sizin kırılmanız demek değil neticede huyunu biliyorsunuz adamın.
hamile kadını kapı kapı gezdirmek isteyen kırılsın bir zahmet. ya bulaşırsa? ne yapacakmış acaba o zaman eşiniz?
Kapı kapı gezmiyoruz canım orada da evdeyiz sadece ailesi bayramda bir arada olmaya çok meraklılar benim kırılmam konusuna gelirsek kp bu ara taktı böyle önceden kimseye konuşmazdı şimdi evde durunca canı sıkılıyor sanırım

Umursama o zaman ya da deliye vur kendini..
Kp gitmemi diyor..
Gideceğin gün tel ac ben hastaneye gidiyom sen de gel az hava al de
:)
Uğraşmak beleş..
Gitme dedi diye gitmeyecek degilim zaten keyfimden gitmiyorum hastaneye gitmek bana fantazi degil sonuçta ama bebegimin durumu iyi mi bilmek hakkım kp boş konuşup sinir bozuyor işte

Dayımla yengemin kapışması geldi aklıma.
Dayım koyu Fenerli, yengem GSlı... Kuzenim daha doğmadan ilk forma tartışmasına tutuşmuşlardı.
Yengem kazandı tabi, GSlı tulumları giydi bizim kuzen, öyle büyüdü.
Şimdi Fenerli. Dayım girmiş çocuğun beynine ve muhtemelen cebine/harçlıklarına :))
Tabi yengem ikinci çocuğu GSlı yapmayı başardı, kızı Fenere kaptırdık oğlan GSlı kalacak mı dedi artık bilemem.
Evin içinde baba-kız fenerli, ana-oğul GSlı takılıyorlar.

Ben de vaktinde, dayımın belli bir teşviki karşılığında (O zamanın 20 lirası olabilir belki hatırlamıyorum), Fenerli olmuştum. Sanırım kızı da parayla transfer etti.
Babam da "Eppek sporluyum ben" diye gezerdi. Ne günlerdi be. Aklıma geldi.

Kpinizi çok da muhatap almayın "He" deyin bildiğinizi okuyun, sinirlenmeniz sadece size ve bebeğe zarar. Bi de şey yapabilirsiniz gslı tulum filan alırsa kp, bebeğe giydirir bi fotosunu çeker verirsiniz kpe, o onunla teselli olur, daha da giydirmezsiniz hiç. :) Ne bileyim çok da fanatik olmaya gerek yok sanki.

Ben habersiz sipariş eder alırdım herşeyi çatlayıp dursunlar,takım tutmam ama böyle israrlarida hiç sevmem
Valla çok zorlarlar ise öyle hatır gönül demem iyi yüzümü de göremezler kapının önüne yıgıp bir ateş çakmaya bakar ama işte istiyorum ki yol yakınken çözüm bulayım kötü olmaya gerek kalmasın

Gitme dedi diye gitmeyecek degilim zaten keyfimden gitmiyorum hastaneye gitmek bana fantazi degil sonuçta ama bebegimin durumu iyi mi bilmek hakkım kp boş konuşup sinir bozuyor işte
Diyorum ya sende onun sinirini boz, bana da ilk çocuğum da gitme ne çok gidiyorsun diyorlardi.
Gerekli laf ve cevabı verdikten sonra çenelerini kapadılar

Hani hiç evlenmedim bilmiyorum lafa gelince kolay ama baştan aileleri bu kadar tepeye çıkarmamak gerekiyor. Ne formaymış arkadaş...
Tepeye çıkaracak bişey de yapmadım ki canım en baştan derim çocugum olursa unutun gs falan istemiyorum diye ama işte laftan anlamıyorlar

Babam da fanatik ama kızım doğduğunda baba kızın arasına girilmez deyip hiç karışmadı kızımın takımına. Zaten kayınpederim hiç karışmaz bana da kızıma da. Ne ilginç aileler var arkadaş ya. Ailelere bilgi vermeyin doktora gideceğinizi de bilmesinler o zaman.

Dayımla yengemin kapışması geldi aklıma.
Dayım koyu Fenerli, yengem GSlı... Kuzenim daha doğmadan ilk forma tartışmasına tutuşmuşlardı.
Yengem kazandı tabi, GSlı tulumları giydi bizim kuzen, öyle büyüdü.
Şimdi Fenerli. Dayım girmiş çocuğun beynine ve muhtemelen cebine/harçlıklarına :))
Tabi yengem ikinci çocuğu GSlı yapmayı başardı, kızı Fenere kaptırdık oğlan GSlı kalacak mı dedi artık bilemem.
Evin içinde baba-kız fenerli, ana-oğul GSlı takılıyorlar.

Ben de vaktinde, dayımın belli bir teşviki karşılığında (O zamanın 20 lirası olabilir belki hatırlamıyorum), Fenerli olmuştum. Sanırım kızı da parayla transfer etti.
Babam da "Eppek sporluyum ben" diye gezerdi. Ne günlerdi be. Aklıma geldi.

Kpinizi çok da muhatap almayın "He" deyin bildiğinizi okuyun, sinirlenmeniz sadece size ve bebeğe zarar. Bi de şey yapabilirsiniz gslı tulum filan alırsa kp, bebeğe giydirir bi fotosunu çeker verirsiniz kpe, o onunla teselli olur, daha da giydirmezsiniz hiç. :) Ne bileyim çok da fanatik olmaya gerek yok sanki.
Canım büyüsün oluyorsa gs li olur ama daha dogmadan benle inatlaşmaları beni delirtiyor kaşıyorlar üsten üsten yoksa ille benim takım olacak demiyorum ama benim çocugum dogar dogmaz onların beklentilerine göre mi yaşayacak herşeyi

Kapı kapı gezmiyoruz canım orada da evdeyiz sadece ailesi bayramda bir arada olmaya çok meraklılar benim kırılmam konusuna gelirsek kp bu ara taktı böyle önceden kimseye konuşmazdı şimdi evde durunca canı sıkılıyor sanırım

mecazen söyledim kapı kapı diye. sinir oldum eşine:)
kp le muhattap olma. gidip kalma işini de yapma bir daha. bu kadar samimi olunca istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar. ben takım tutmuyorum mesela pek umursadığım bir şey olmazdı. ama dayatmaları kötü.

Ya takım konusu çok sacma. İki tarafta yersiz abartmış. Ama kp diğeri olayı sıkıntı. Ne demek hastaneye gitmek yok hayırdır ya?
Mesele zaten takım degil konunun altında olan düşüncem şu ki benim çocugum dogar dogmaz onların beklentilerine göre mi yaşayacak büyür istedigini seçer daha şimdiden bunun baskısı beni deli eden

mecazen söyledim kapı kapı diye. sinir oldum eşine:)
kp le muhattap olma. gidip kalma işini de yapma bir daha. bu kadar samimi olunca istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar. ben takım tutmuyorum mesela pek umursadığım bir şey olmazdı. ama dayatmaları kötü.
Sorun dayatma olması zaten yoksa hatır sayar bir defalık yaparım kapanır konu ama böyle mecbur olacakmış gibi peşin konuşma gelemiyorum gidip gelmeyi de karar verdim kesiyorum zaten

Diyorum ya sende onun sinirini boz, bana da ilk çocuğum da gitme ne çok gidiyorsun diyorlardi.
Gerekli laf ve cevabı verdikten sonra çenelerini kapadılar
İkinci hamileligimde tek başıma ayda iki kere gittim dogurana kadar,doktor çağırıyordu gitmek zorundayız böyle gitme diyen olsa bogardim heralde,kontrole gitmiştim yine yanlizdim acil durum oldu sezeryan yatisimi kendim yaptım.millet nekadar fikirsiz ya.

Ne takım sevdası yahu bu kadar önemli mi?? Afedersiniz dötü b.klu bebek takım tutsa ne tutmasa ne. İnsanların kendini tatmin etmek için bebeklere yapmadıkları kalmıyor. Doğmadan daha gs-bjk arasında kalmış yavrucak.
Tam olarak sorunum bu işte çocugum insanların beklentileri arasında kalmasın onların beklentileri karşılansın diye dogurmuyorum sonuçta bana kalsa büyür kararı kendi verir ama onlar böyle yapınca da bende tepki oluştu yoksa dedigin gibi aklı yetmeyen bebe ne olacak

Canım büyüsün oluyorsa gs li olur ama daha dogmadan benle inatlaşmaları beni delirtiyor kaşıyorlar üsten üsten yoksa ille benim takım olacak demiyorum ama benim çocugum dogar dogmaz onların beklentilerine göre mi yaşayacak herşeyi

Çok takılınacak bir şey değil, siz "He" deyip geçin sonuçta çocuğunuzun üstünü başını siz giydireceksiniz, sizle olacak. Onlar konuşsun, kendilerince hayal kuruyorlar işte, özetle sonuca bakın. Gerçekten öfkelenecek konu değil.

İsme zoraki müdahale eden ne kpler kvler okuyoruz burada, yazık kadıncağız kendi çocuğuna huzurla, olaysız isim bile veremeyecek hale geliyor sıkboğaz emrivakilerden küslüklerden, inanın "Şu takımlı olacak" filan denmesi hiçbir şey değil. Kendinizi germeyin, gerek yok. Onlar desin dursun. Sizin çocuğunuz, sizde görecek bilecek zaten ne varsa ilk etapta.

Back
X