Beni dizilere ışınlayın

Baist düşünmek değil bu, alt metin okumak deniyor. Sıkılıyorum, uzaklaşıyorum diyen bir insan karşısındaki insana bir değer katmıyordur. Değer katmadan değer beklemek de boş bir beklenti oluyor haliyle.

Kusura bakmadım toyluğunuza verdim.
Kolaya kaçmışsınız o zaman ne diyeyim. Zaten beklentim uzaklaştığım insanın bana değer vermesi değildi aradığım şey ütopik mi diye sormuştum ama boşverin ben sizi anladım konuşmayı daha fazla uzatmayalım rica ederim. Teşekkürler yorumunuz için

Dert olarak mi adlandirirsiniz bilemem ama benim için artık ciddi can sıkıcı hal almaya başlayan bi şey oldu. Sokaklarda koşup neden benim puskevitim yok diye ağlayasım var. Gerek dizilerde gerek sosyal medyada karşıma çıkan kalabalık arkadaş gruplarına özenirim hep. Sorunlu olan ben miyim yoksa onlar farklı dünyalardan mı diye bir de size sorayım dedim. O kadar hesapsız içten insanları bulmak hepsini bir araya getirmek imkansız da ekrandan bize mi kakalıyorlar? Bilip ona göre kendimi sorgulayacağım çünkü. Ya bende bi sorun var ya da evren benle fena dalga geçiyor otur oturduğun yerde yalnızlığına boğul diye. Yalnızlık dediysem öyle arkadaş edinememe değil yanlış anlamayın. Sadece asla hesap yapmayan hem eğlenip hem sonsuz güvenebileceğim kardeşim gibi diyebileceğim kişiler yokmuş gibi geliyor. Birileriyle tanışıyorum sonra içimden gelmiyor yalnızken daha çok eğlendiğimi fark edip uzaklaşıyorum. Genel özet bu çok da uzatmak istemiyorum sizce kendimi zorlayıp istemesem de insanlarla görüşüp bunalım seviyemi mi yükselteyim yalnız kalmamak için yoksa sonsuza kadar seçilmiş kişilerimi bekleyip kendimi mi yiyeyim?
Yalnızın halinden yalnız anlar. Bakmayın öyle hemen suçu kendinizde arayıncılar gelmiş. Ben de sizin gibiyim. Çocukluk arkadaşlarımla farklı şehirlere düşünce uzaklaştık. Artık aynı mahallede bile olsak biz eski biz değiliz. Tek başıma daha çok eğleniyormuşum gibi geliyor sonra acaba yine de kendimi zorlamalımıyım demişsiniz. Aynısı bende de var. Ben yazmışım sanki. Valla bence insanlar artık hep kendi akrabaları ve bağı koparmamışlarsa çocukluk arkadaşlarıyla falan. Bizim suçumuz değil. Yaşamayan çevresi insanlarla dolu olanlar bilmez anlamaz. Suçu kendimde arayacakmışım. Çok aradım. Hayır artık yeter. Suç falan yok. Sebep dediğim gibi insanların kendi akrabası falan dışında kimseye yakınlık göstermemesi. Böyle gelmiş böyle gider. Ama çok yalnızım be. Çok üzülüyorum. Sosyal medya ve dizilere bile gerek yok. Haftasonu sokaktan geçen insan gruplarına baksam yetiyor. :cry:

O zaten facia ve asla bitmeyecek gibi seveni çok.Eski diziler daha çok friends,scrubs gibi himym çok gömüldü ama ben onlara da hayrandım. Küçükken de gilmore girlste oteldekilere bayılırdım :halay:
Friends güzel,HIMYM 2-3 bölüm izleyip bırakmıştım.
Eğer dizi önerisi istersen,Fringe ve Dark'ı önerebilirim. Dark yeni bir dizi fakat Fringe eski.

Friends güzel,HIMYM 2-3 bölüm izleyip bırakmıştım.
Eğer dizi önerisi istersen,Fringe ve Dark'ı önerebilirim. Dark yeni bir dizi fakat Fringe eski.
Dark a stranger thingse çok benziyor daha iyisi dediler diye başlamıştım ama sınav döneminde yine güme gitti aklımda o. Fringe izlediğim en iyi bilim kurgulardan biriydi hiç sıkmadı izlerken

Cocukluk arkadasinla kopmadiysan bi ihtimal ama belli bi yastan sonra saglam arkadasliklar kurmak nadir olan birsey ve ben de zaten kimseyi o kadar yakinima almak istemiyorum acikcasi belli olmuyor insanlar. Diziler guzel tabi :)

Dark a stranger thingse çok benziyor daha iyisi dediler diye başlamıştım ama sınav döneminde yine güme gitti aklımda o. Fringe izlediğim en iyi bilim kurgulardan biriydi hiç sıkmadı izlerken
Dark'a yeniden başlamanı tavsiye ederim,güzel dizi.
Bu arada sitede Fringe sever birine rastlamak çok güzel,herkes bilmiyor bu diziyi :)

Cocukluk arkadasinla kopmadiysan bi ihtimal ama belli bi yastan sonra saglam arkadasliklar kurmak nadir olan birsey ve ben de zaten kimseyi o kadar yakinima almak istemiyorum acikcasi belli olmuyor insanlar. Diziler guzel tabi :)
Çocukluk arkadaşlarımla görüşüyoruz hala. Ama herkesin yolu ayrıldı bir yerde okulla eskisi gibi olmuyor pek ya da ben yapamadım bilemiyorum

Dark'a yeniden başlamanı tavsiye ederim,güzel dizi.
Bu arada sitede Fringe sever birine rastlamak çok güzel,herkes bilmiyor bu diziyi :)
Evet ben de rastlamadım pek. Sevmeyenleri de var bayağı. Bir sitede biri isyan etmişti bunları beğenmeyenler ne izliyor söylesin biz de eğlenelim diye tam fringe için bence :KK70:

Kalabalık bi arkadaş grubum var çocukluk falan değil üniversite arkadaşıyız. 8 yıl oldu tanışalı tabi,onlarda ailem oldu artık. Ama şu var öyle hesapsız kitapsız full kendinden vermeli dostluklar filmlerde olur öyle olmamalı da zaten. Arkadaşlarımın derdini dinlerken sıkıldığım da oluyor onların da olmuştur her zaman deli gibi de eğlenmiyoruz ama hiçbirimiz kaçmıyoruz birbirimizden. Ben bu arkadaşlık işinin şans olmadığını düşünenlerdenim verdiğiniz kadar alıyosunuz elbette sırttan vurma olayları da olur olmaz değil ama hep de aynı kişiye denk gelemez herhalde :) Ki ben kolayca arkadaş edinen biri olmadım hiçbir zaman arkadaşlarım hariç insanlar bana pek de bayılmaz hatta. Yani bu iş şanstan çok kişisel bi durum. Kendinizi biraz sorgulamanızı tavsiye ederim

Benim de çok yakın olduğum arkadaşlarım var.
Hatta yirmi yillik birisinin nikah şahidi oldum,bebeğine benim bulduğum ismi koydu.
Biriyle bir zamanlar aynı evi paylaştık, sonra şehirler ayrıldı hala her sene birkaç defa bir araya gelmenin yollarını ararız.
Bir erkek arkadaşım var, ayda bir evine gider kahvaltı hazirlarim,birkaç ayda bir beraber içeriz. Ben kıtanin öteki ucundayken kart borcumu falan öder. Ne 'ne zaman ödersin?' der,ne soru sorar.
Birinin birkaç ayda bir evine gider kahvaltı hazirlarim, sonra dizime yatırır saçlarını okşarim hayatlarimiz hakkında konuşuruz. Sevgi ve şefkat kotami doldurunca da kalkar evime gelirim:)
Bir arkadaş grubumla her sezon en az üç tiyatro oyununa gideriz, bir arkadaşımla pazarlari veli efendiye gider at yarışı oynariz:)
İyi arkadaşlar gerçekten yaşam kalitesini yükselten birsey. Ben sahip olduklarım için çok mutluyum.
Ama şu da var ki iyi bir arkadaşlık için emek harcamak gerekiyor. Karşı tarafa değer vermen,dinlemen, çağırdığı yere gitmen gerekiyor.
Sürdürmek için de gereksiz yere alinmamak gerekiyor. Ben mesela gerçekten sevildigime eminsem 'bulusalim mi?' diye aramaktan hiç cekinmem. O gün müsait değil,sonraki aramada müsait değil,bir sonrakinde yine müsait değil... Hiç alinmam gücenmem:) derim ki, müsait değil demek ki.
Bir de (bu konuda çok sorun yaşadım, hatta aramız bozulunca aileme telefon açıp tüm özel hayatımı anlatan 'dostlara' sahip olsam da) hep şeffaf olurum.
Hayatımin sadece güzel yanlarını değil kötü yanlarından da bahsederim, kendimi kusursuz gibi gostermem. Ben böyle olunca haliyle karşı taraf da sana bazı sırlarını açıyor ve aranızdaki bağ derinleşiyor. Mesela bu bahsettiğim kişilerin hepsinin hayatının bir takım özel sırlarına,korkularına hakimim.
Ayrıca sık sık buluşmaya,araşmaya önem veririm. Hayatımı şöyle hızlıca özetlerim,onlarınkini dinlerim:) ki yarin büyük bir olay olduğunda konuşurken o kim? Hı? Hangisi? Falan demeyim,olaya hakim olayım:))
Onun dışında karşındaki insanın neleri sevdiğine dikkat ederim. Mesela yakın bir arkadaşım başka şehre taşındı. Aktivist bir kadın, emek verilen şeylere önem verir. Hayatına yeni pencereler açmaya çalışır.... Gitti diye onu unutmam, gittiği şehirdeki tiyatroya bilet alırım mesela, bir arkadaşıyla gitsin diye. Mektup atar,kitap postalarım...
Bir başka arkadaşım ilk arabasini alınca is yerine kırmızı arabalı bir tebrik karti göndermiştim:)
Böyle şeyler yani... Emek vermek gerekir güzel şeyler için.
Bugün mesela pazar. Ailem ablama gidiyorlar. Ben de onlarla gidip bebek sevmek istiyorum. Ama geçen sene gittiğim dil kursundan birinin doğum günü için buluşma organize edildi,ona gideceğim :) istiyor muyum? Valla hiç modumda değilim... Ama işte arkadaşlık.
Emek vermek gerekiyor.
Yeri geliyor bin kere 'yapma' diye uyardığın şeyi yapıp bir de gelip omzunda ağliyorlar,saatlerce uyuz ola ola teselli etmen gerekiyor:)
Bence güzel arkadaşlar edinmek istiyorsan gözüne birini kestir, yakın markaja al. Sohbet falan aç, ortak konu bulmaya çalış. Ya da ne bileyim tiyatroya sinemaya falan davet et. En olmadı bir kahve...
Bol sans

Ay beni de Blindspot 'a ışınlayın lütfen.
Mümkünse Jane Doe olarak :halay:
Güzel dizi tavsiye ederim :21:

Ben de öyle düşünürüm ve inandığım kadarıyla kendimle bir problemim yok. Sadece acaba yanlış yerde mi arıyorum ya da karşıma çıktı da ben mi yanlış davrandım diye sorguladım kendimi burda belki cevap bulabilirim diye düşündüm

Bacım keşke beni de kurtlar vadisi ilk 97 bölüme isinlasinlar. Arkadaş güzel bir seydir, arkanda güvendiğin dagdir. Ama dizilerdeki gibi mutlak arkadaşlar çok yok ki. Keşke olsa.

Gerçek arkadaşlık dediğimiz şey çok fazla fedakarlık isteyen bir şey. Ben böyle ilişkilerden yoruluyorum açıkçası. Genelde çabuk sıkılan biriyim zaten. İnsan ilişkileri beni çok yorar. Bu kafayla nasıl evlendim onu da bilmiyorum. :confused:
İnsanlar sizi yoruyorsa uzun ve derin arkadaşlıklar edinememeniz çok normal.

Back
X