- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Nymphadoora
Prison break favorim, böyle bir dizi olabilir mi? Ef sa ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaya kaçmışsınız o zaman ne diyeyim. Zaten beklentim uzaklaştığım insanın bana değer vermesi değildi aradığım şey ütopik mi diye sormuştum ama boşverin ben sizi anladım konuşmayı daha fazla uzatmayalım rica ederim. Teşekkürler yorumunuz içinBaist düşünmek değil bu, alt metin okumak deniyor. Sıkılıyorum, uzaklaşıyorum diyen bir insan karşısındaki insana bir değer katmıyordur. Değer katmadan değer beklemek de boş bir beklenti oluyor haliyle.
Kusura bakmadım toyluğunuza verdim.
Yalnızın halinden yalnız anlar. Bakmayın öyle hemen suçu kendinizde arayıncılar gelmiş. Ben de sizin gibiyim. Çocukluk arkadaşlarımla farklı şehirlere düşünce uzaklaştık. Artık aynı mahallede bile olsak biz eski biz değiliz. Tek başıma daha çok eğleniyormuşum gibi geliyor sonra acaba yine de kendimi zorlamalımıyım demişsiniz. Aynısı bende de var. Ben yazmışım sanki. Valla bence insanlar artık hep kendi akrabaları ve bağı koparmamışlarsa çocukluk arkadaşlarıyla falan. Bizim suçumuz değil. Yaşamayan çevresi insanlarla dolu olanlar bilmez anlamaz. Suçu kendimde arayacakmışım. Çok aradım. Hayır artık yeter. Suç falan yok. Sebep dediğim gibi insanların kendi akrabası falan dışında kimseye yakınlık göstermemesi. Böyle gelmiş böyle gider. Ama çok yalnızım be. Çok üzülüyorum. Sosyal medya ve dizilere bile gerek yok. Haftasonu sokaktan geçen insan gruplarına baksam yetiyor.Dert olarak mi adlandirirsiniz bilemem ama benim için artık ciddi can sıkıcı hal almaya başlayan bi şey oldu. Sokaklarda koşup neden benim puskevitim yok diye ağlayasım var. Gerek dizilerde gerek sosyal medyada karşıma çıkan kalabalık arkadaş gruplarına özenirim hep. Sorunlu olan ben miyim yoksa onlar farklı dünyalardan mı diye bir de size sorayım dedim. O kadar hesapsız içten insanları bulmak hepsini bir araya getirmek imkansız da ekrandan bize mi kakalıyorlar? Bilip ona göre kendimi sorgulayacağım çünkü. Ya bende bi sorun var ya da evren benle fena dalga geçiyor otur oturduğun yerde yalnızlığına boğul diye. Yalnızlık dediysem öyle arkadaş edinememe değil yanlış anlamayın. Sadece asla hesap yapmayan hem eğlenip hem sonsuz güvenebileceğim kardeşim gibi diyebileceğim kişiler yokmuş gibi geliyor. Birileriyle tanışıyorum sonra içimden gelmiyor yalnızken daha çok eğlendiğimi fark edip uzaklaşıyorum. Genel özet bu çok da uzatmak istemiyorum sizce kendimi zorlayıp istemesem de insanlarla görüşüp bunalım seviyemi mi yükselteyim yalnız kalmamak için yoksa sonsuza kadar seçilmiş kişilerimi bekleyip kendimi mi yiyeyim?
Friends güzel,HIMYM 2-3 bölüm izleyip bırakmıştım.O zaten facia ve asla bitmeyecek gibi seveni çok.Eski diziler daha çok friends,scrubs gibi himym çok gömüldü ama ben onlara da hayrandım. Küçükken de gilmore girlste oteldekilere bayılırdım![]()
İlk sezon efsaneydi evet, ikinci sezon da iyi ama üç ve dörtte kalite düşmüştü sankiPrison break favorim, böyle bir dizi olabilir mi? Ef sa ne
Ben 5 sezonuda 2-3 kez bitirenlerdenim, hatta en son ki sezonunu buldum yabancı internet sitelerinden alt yazı izledim zorla efsane yaİlk sezon efsaneydi evet, ikinci sezon da iyi ama üç ve dörtte kalite düşmüştü sanki
Netflixe gelmesini bekliyordum ben de gelmiş bu ayın basında. Çok öneren olmuştu hatırlattığınız iyi oldu başlayam da yine kendimi sorgulayamPrison break favorim, böyle bir dizi olabilir mi? Ef sa ne
2-3 kez tüm sezonlarını izlemiş biri olarak Harika diyorumNetflixe gelmesini bekliyordum ben de gelmiş bu ayın basında. Çok öneren olmuştu hatırlattığınız iyi oldu başlayam da yine kendimi sorgulayam![]()
Dark a stranger thingse çok benziyor daha iyisi dediler diye başlamıştım ama sınav döneminde yine güme gitti aklımda o. Fringe izlediğim en iyi bilim kurgulardan biriydi hiç sıkmadı izlerkenFriends güzel,HIMYM 2-3 bölüm izleyip bırakmıştım.
Eğer dizi önerisi istersen,Fringe ve Dark'ı önerebilirim. Dark yeni bir dizi fakat Fringe eski.
Dark'a yeniden başlamanı tavsiye ederim,güzel dizi.Dark a stranger thingse çok benziyor daha iyisi dediler diye başlamıştım ama sınav döneminde yine güme gitti aklımda o. Fringe izlediğim en iyi bilim kurgulardan biriydi hiç sıkmadı izlerken
Çocukluk arkadaşlarımla görüşüyoruz hala. Ama herkesin yolu ayrıldı bir yerde okulla eskisi gibi olmuyor pek ya da ben yapamadım bilemiyorumCocukluk arkadasinla kopmadiysan bi ihtimal ama belli bi yastan sonra saglam arkadasliklar kurmak nadir olan birsey ve ben de zaten kimseyi o kadar yakinima almak istemiyorum acikcasi belli olmuyor insanlar. Diziler guzel tabi :)
Evet ben de rastlamadım pek. Sevmeyenleri de var bayağı. Bir sitede biri isyan etmişti bunları beğenmeyenler ne izliyor söylesin biz de eğlenelim diye tam fringe için benceDark'a yeniden başlamanı tavsiye ederim,güzel dizi.
Bu arada sitede Fringe sever birine rastlamak çok güzel,herkes bilmiyor bu diziyi :)
Ahahah Fringe sevmeyen insan da ne bileyim..Evet ben de rastlamadım pek. Sevmeyenleri de var bayağı. Bir sitede biri isyan etmişti bunları beğenmeyenler ne izliyor söylesin biz de eğlenelim diye tam fringe için bence![]()
Breaking bad de efsaneydiBen 5 sezonuda 2-3 kez bitirenlerdenim, hatta en son ki sezonunu buldum yabancı internet sitelerinden alt yazı izledim zorla efsane ya![]()
Ben de öyle düşünürüm ve inandığım kadarıyla kendimle bir problemim yok. Sadece acaba yanlış yerde mi arıyorum ya da karşıma çıktı da ben mi yanlış davrandım diye sorguladım kendimi burda belki cevap bulabilirim diye düşündüm