beni doğuran kadından midem bulanıyor.

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.418
23.893
598
bir kere kadın oğulcu yanı oglunun onune dunyayı serse gene yetmıyor yetmıyor yetmıyor oglum yesın oglum gıysın oglum gezsın.
babamı ara ara benım uzerıme salıyor kavga edıyoruz ama ogluyla bır kavga oldugunda araya ılk o gırıyor oglunun kımseye ezdırmıyor
aynı zamanda anacı babacı anası babası sureklı laf sokan cahıl gorgusuz herşeye burunlarını sokan ama hiçbirşey bılmeyen lanet ınsanlar ancak onlara asla laf soyletmıyor laf soyledıgınızde kavga cıkıyor hakkınızı asla arayamıyorsunuz
evlat hakkı yıyorsunuz dedıgımde ben takıntılı oldum sen buna takmışsın senide buyuttuk bu yaşa getırdık oldu .e dedım evden atsaydınız onu da yapsaydınız bır o eksıktı dedım.
ayrıca baska cocukları el uzerınde tutar yegenlerının dogum gunlerını mutlaka hatırlar e hanı benımkı dedıgımde e onunkını de kutlamadım aramadım bak dedı Allah razı olsun la ne yuce ınsansın dedım dedım ama tabıkı ımayı anlamadı.
neredeyse 2 sene olacak aynı evdeyız ancak asla muhattap olmuyorum ıkı senedır anne demıyorum daha da demek ıstemıyorum yenı yenı kafasına dank edıyor bılıyorum barışsak en fazla ıkı ay duzelecek sonra gene aynı yok benım mıdem almıyor artık gunaha giriyor gıbı hıssedıyorum kendımı ama inanın içim almıyor yuzunu gormeye tahammulum yok.

Son düzenleme:
Duzenlenmis halini de pek anlamadim ben
Somut bir sey yok
Bazilari erkek evlatci oluyor
Ama nefret etmek icin bence gecerli sebepler olmali
1)sizi haklardan mahrum birakmak bakmamak,okutmamak,giydirmemek,beslememek.
2)fiziksel zarar vermek ,dovmek,calistirmak,para icin dilendirmek,satmak,fuhusa zorlamak,evlendirmek.
3)psikolojik zarar
Asagilamak,hakaret etmek,alay etmek,
4)Ailenin yuz kizartici isler yapmasi
Hirsizlik ,eroin satmak,kadin satmak,gasp,organ ..

Siz de ne var ????????

bunlardan ala psıkolojik zarar olabılır mı?

Ben daha büyük bir sebep beklerdim.mesela beni fuhuşa zorladi aç bırakti yedirmedi işkence yapti dövdü demenizi.
Bu anlattiklariniz annenizin tercihi.Sevgisini ilgisini istedigi evladinda yoğunlastirabilir.Anne ve babasina söz söyletmeyişide onurlu bir davraniş
Kusura bakmayin.

bunlardan ala psıkolojik zarar olabılır mı?

Bilmem bana fazla geldi bu .
Mide bulandirmak cok iddiali
Cok uzun suredir kk dayim
Sizde cok uzun suredir atama bekliyorsunuz.
Kadinda belki sizin ise yaramaz oldugunuzu dusunuyordur
Iki senedir anne bile demiyorsunuz
Ama barinmanizi,gidanizi,ustunuzu basinizi,egitiminizi onlar karsiliyor oyle degil mi ?
Bu kadar cengaverseniz
Kendi ayaklarinizin ustunde durun .

saçmalamayın ya ne yiyip ne içtiniz?cocugunu her fuhuşa zorlamayan anne baba ıyımıdır?ne demek ıstedıgı evladına yogunlastırabılır madem oyle benı dogurmadan once sorsaymıs bak ben sevgımı ılgımı butun ımkanımı otekı cocuguma yogunlastıracagım sen gelmek ıstıyor musun dıye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…