işte bu durumu yaşamayan bılmıyor anlamıyor yukarda bırı yazmıs ensest mı var dılendırıyorlar mı dıye?yahu kadın baskalarının kızlarının bıle agzına dusuyor bır tane yegenı kendınden 10 yaş buyuk zengın bır adamla evlendı kızı yere göğe sığdıramıyor ama bunu ben yapmaya kalksaydım kuçuk düşürmek için elinden gelenı yapardı ama neymıs benı dılendırmıyormuş ıyı Allah razı olsun.Anlıyorum seni , senin kadar değil durumum ama annemde beni gözden çıkarmaya çok meraklıdır ama ablama tölerans da sınır yoktur. Beni neden ona göre az sevdi ki hep. Ona göre güçlü göründüğüm için mi ? Vay arkadaşa bişey olmaz düşüncesi mi? Artık benim bir ailem var anne istersen arkanı dön bana istersen helal etme ina. Artık umrumda değil.
Ya demekki neymiş beş ğröağın beşi bir olmuyormuş.
ben uzun zamandır yoktum ne olmuş burası boyle bır konu actım soylemedık laf işitmedim keşke ensestçi falan olaydı o zaman haklı olurdum.Öf her konuda aynı şey.
Dünyada ne kötülükler var, insanlar ne acılar çekiyo. Sen şımarıksın taam mıı??
Allah'ım ya. Dünyada çok kötü şeyler yaşandığını, insanların ne dertleri olduğunu biz de biliyoruz herhalde. Ama her insana taşıdığı yük ağır geliyor işte. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Eğer sana saçma geliyorsa çıkar gidersin. Birisi yüzündeki sivilceyi takar, yok işte insanlar hasta vs. Birisi ailesini takar, insanların ailesi yok bilmem ne. Gına geldi. Herkese kendi derdi büyük anlayın şunu artık. Millet konu açmaya korkar oldu.
Cidden arkadaşlar ağır yorumlar yapıyorsunuz bazen ensest nedir ya öyle bir kelimeyi kullanmayı nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize. Hiç yorum yapmayın illa bişey yazmak zorunda değilsiniz. Neyse benim adabımı aşan konu ben kaçtım.işte bu durumu yaşamayan bılmıyor anlamıyor yukarda bırı yazmıs ensest mı var dılendırıyorlar mı dıye?yahu kadın baskalarının kızlarının bıle agzına dusuyor bır tane yegenı kendınden 10 yaş buyuk zengın bır adamla evlendı kızı yere göğe sığdıramıyor ama bunu ben yapmaya kalksaydım kuçuk düşürmek için elinden gelenı yapardı ama neymıs benı dılendırmıyormuş ıyı Allah razı olsun.
oluyor en son tatıle gotureyım ne ıstersen alayım dıye ıkı hafta peşimde dolandı ama eminim adım kadar emınım barışsak kadın gene eski halıne donecek yanı artık samımı gelmıyorValla ben bu tarz insanlar tanıyorum.
Evlat ayrımı mı diyeyim ne diyeyim bilemedim ama yapıyorlar her ne ise. Birtanesi daha kıymetli oluyor onlar için. Erkek kız farketmez.
İki senedir hiçbir kıvılcımda mı olmadı düzelmesi için?
Sizin evden ayrılma şansınız yok mu peki?
Bilemezsiniz ama bir şans verseydiniz keşke.oluyor en son tatıle gotureyım ne ıstersen alayım dıye ıkı hafta peşimde dolandı ama eminim adım kadar emınım barışsak kadın gene eski halıne donecek yanı artık samımı gelmıyor
Hiç mi iyi davranışı yok gözünüzde.annemı değiştiremıyorsam mıdem bulanıyor bu kadar basit ben o kadar sabırlı hoşgörülü bir insan değilim kadının benım gozumun ıcıne baka baka benım sınırledıgım davranısları yapmasını artık kaldıramıyorum midemi bulandırıyor.
ben uzun zamandır yoktum ne olmuş burası boyle bır konu actım soylemedık laf işitmedim keşke ensestçi falan olaydı o zaman haklı olurdum.
kesinlikle çocuksunuz. başka türlü açıklanamaz bu. annenize üzüldüm, ben olsam bana kızım anne demese ama gıda giyim vs her türlü ihtiyacını karşılasam çok üzülürdüm. neymiş erkek çocuğunu çok seviyomus. bir de atanmayı bekliyorsunuz, yani yaşınız eğitiminiz vardır baya. yazık gerçekten annenize. küçükken şımarıklık çekilir ama kocaman kadın olmuş insanda sığ ve pis duruyor.
Ama özel evlat diye birşey olmamalı, çocuklar ileriki yaşlarda bunun psikolojik yıkımıyla savaşıyorlar, kimi en az zararla atlatıyor bu eksikliğin verdiği hasarı, kimi tüm yaşamı boyunca etkileniyor, analı babalı olduğunuz halde öksüz yetim olmak gibi, bu ayrımcılık daha küçüklükten itibaren kardeşler arası rekabete dönüyor, az sevildiğini düşünen ne zaman bunu dile getirse kardeşini kıskanmakla suçlanıyor, anne baba karşısında haklıyken haksız duruma düşmekse evladı hırçın yapıyor, sözleri yüzünden kızamıyorum tolin'e, yazabildiği birkaç cümleyle bu yaşına kadar yaşadıklarını şıp diye anlamamız mümkün değil, dışarıda gördüğümüz hiçbir sevgi anne babamızın sevgisini tutmuyor, eksikliğini gidermiyor, aileler keşke böyle durumlarda özeleştiri yapabilse.Ayrım mevzusu maalesef olabiliyor ailelerde..
Mesela benim kv'de büyük kızına düşkün..
Ayırt etmiyor gibi görünse de her halinden belli..
Ama çok uç bir durumu yok neyseki..
Erkek ayrımını hala anlamış değilim ama kız evlatlar arasındaki ayrımda hangi kız annesiyle dertleşiyor, onun her şeyini dinliyorsa o daha özel oluyor..
Bu öfke ve sevgisizligi anne babalar evlatlarının kalplerine koyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?