her atanamayan nasıl işe yaramaz oluyor?ayrıca barınma ve beslenme dışında birşey gormuyorum ama oğlu her ay en pahalı yerden giyiniyor bu nasıl iş?Bilmem bana fazla geldi bu .
Mide bulandirmak cok iddiali
Cok uzun suredir kk dayim
Sizde cok uzun suredir atama bekliyorsunuz.
Kadinda belki sizin ise yaramaz oldugunuzu dusunuyordur
Iki senedir anne bile demiyorsunuz
Ama barinmanizi,gidanizi,ustunuzu basinizi,egitiminizi onlar karsiliyor oyle degil mi ?
Bu kadar cengaverseniz
Kendi ayaklarinizin ustunde durun .
Amanin da amanin kim gelmisİki senedir nasıl anne demeden aynı evde yaşıyorsun
erkek evladının uzerıne duşmek nasıl haklılık oluyor çoğu oyle yapıyor dıye haklı mı oluyor cocugun kızı erkegı olmaz ikiside eşittir.Bunların dışında daha keskin sebeplerin yok ise haksızlık ediyorsun annene.
Çoğu anne erkek evladının üzerine düşer.
Ama bu ondan bu şekilde bahsedilmesini geçerli kılmaz diye düşünüyorum.
saçmalamayın ya ne yiyip ne içtiniz?cocugunu her fuhuşa zorlamayan anne baba ıyımıdır?ne demek ıstedıgı evladına yogunlastırabılır madem oyle benı dogurmadan once sorsaymıs bak ben sevgımı ılgımı butun ımkanımı otekı cocuguma yogunlastıracagım sen gelmek ıstıyor musun dıye?
İyidir demedim.Mide bulandırmayı hakedecek sebepler olarak birkaç örnek sıraladim.Çok üzücü bir cümle bu çünkü.Yine de ne yasadiginizi detaylariyla siz bilirsiniz.saçmalamayın ya ne yiyip ne içtiniz?cocugunu her fuhuşa zorlamayan anne baba ıyımıdır?ne demek ıstedıgı evladına yogunlastırabılır madem oyle benı dogurmadan once sorsaymıs bak ben sevgımı ılgımı butun ımkanımı otekı cocuguma yogunlastıracagım sen gelmek ıstıyor musun dıye?
Yahu tabi ki evlatların hepsine eşit sevgiyle yaklaşılmalı. Tabi ki ayrım yapılmamalı.erkek evladının uzerıne duşmek nasıl haklılık oluyor çoğu oyle yapıyor dıye haklı mı oluyor cocugun kızı erkegı olmaz ikiside eşittir.
evet kendısı kavga etmedi ama bol bol babamı uzerıme saldı genelde kendısı gelmez onu uzerıme salar .İki senedir anne bile demediğiniz halde kadın sizle büyük bir kavga bile etmemiş. Etseydi yazardınız diye düşünüyorum. İleride bunlar için pişman olabilirsiniz..hazır birlikte yaşıyorken hala bazı şeyleri görmezdenngelip kıymetini bilin.
İvetAmanin da amanin kim gelmis
ya git işine daha yazmadıgım seyler var bılıp bılmeden konusuyosun hergun kotuye bakıp ıyıye sukredecek halım yok bittiyse çık konumdan.Biz sadece fuhus demedik
Elli tane sebep gosterdik
Ne yapti
Cevap oglunu daha cok sevdi ????
Bu ulkede ensest var tolin
Bu ulkede 10 yasinda evlendirilen kiz cocuklari var
Bu ulkede okutulmayan kizlar var
Bu ulkede mendil satan cocuklar var
Bu ulkede ayakkabisiz terlikle okula giden tir tir titeyen cocuklar var
Senin ki simariklik
Bitti !
evet sızın yuzunuzden ban olacak bırazdan içimi dokmeye geldım canım yeterınce sıkkın çıkar mısın konumdan?İvet
Ban kokusu ve kapanan konu hissediyorum
ya git işine daha yazmadıgım seyler var bılıp bılmeden konusuyosun hergun kotuye bakıp ıyıye sukredecek halım yok bittiyse çık konumdan.
Ben ne dedim ki şimdi?evet sızın yuzunuzden ban olacak bırazdan içimi dokmeye geldım canım yeterınce sıkkın çıkar mısın konumdan?
annemı değiştiremıyorsam mıdem bulanıyor bu kadar basit ben o kadar sabırlı hoşgörülü bir insan değilim kadının benım gozumun ıcıne baka baka benım sınırledıgım davranısları yapmasını artık kaldıramıyorum midemi bulandırıyor.Yahu tabi ki evlatların hepsine eşit sevgiyle yaklaşılmalı. Tabi ki ayrım yapılmamalı.
Eski kafalar böyle. Anneni değiştiremezsin.
Oğlanlar onlar için hep daha kıymetli olmuştur.
Burada 100kadın varsa 80in annesi erkek evladını kayırmıştır.
Ama hiçbirisi de midemi bulandırıyor ya da iki senedir anne demiyorum diyecek kadar nefret dolu değil.
Sizin başka sıkıntılarınız var.
Korkma kizİvet
Ban kokusu ve kapanan konu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?