beni doğuran kadından midem bulanıyor.

her atanamayan nasıl işe yaramaz oluyor?ayrıca barınma ve beslenme dışında birşey gormuyorum ama oğlu her ay en pahalı yerden giyiniyor bu nasıl iş?

Bence çok abartıyorsun.
Abini/kardeşini aşırı kıskanıyorsun.
Ha bunun sebebi annen.
Yeterli sevgiyi gösterseydi bu kadar nefret dolu olmazdın

Ben sizi anlatyabiliyorum. Bende annemden beni sevgisiz ve ilgisiz büyüttüğü için nefret ediyorum. Bir kere kızım demedi mesela. Bir ailenin kötü olması kötü şeyler yaptirmasiyla ölçülmez. Çocuk sahibi olmak farkli Anne olabilmek cok farkli benim gözümde.

Bunların dışında daha keskin sebeplerin yok ise haksızlık ediyorsun annene.
Çoğu anne erkek evladının üzerine düşer.
Ama bu ondan bu şekilde bahsedilmesini geçerli kılmaz diye düşünüyorum.
erkek evladının uzerıne duşmek nasıl haklılık oluyor çoğu oyle yapıyor dıye haklı mı oluyor cocugun kızı erkegı olmaz ikiside eşittir.

Biz sadece fuhus demedik
Elli tane sebep gosterdik
Ne yapti
Cevap oglunu daha cok sevdi ????
Bu ulkede ensest var tolin
Bu ulkede 10 yasinda evlendirilen kiz cocuklari var
Bu ulkede okutulmayan kizlar var
Bu ulkede mendil satan cocuklar var
Bu ulkede ayakkabisiz terlikle okula giden tir tir titeyen cocuklar var
Senin ki simariklik
Bitti !

İyidir demedim.Mide bulandırmayı hakedecek sebepler olarak birkaç örnek sıraladim.Çok üzücü bir cümle bu çünkü.Yine de ne yasadiginizi detaylariyla siz bilirsiniz.
Bu cümle için ileride pismanlik duymamaniz dilegiyle

erkek evladının uzerıne duşmek nasıl haklılık oluyor çoğu oyle yapıyor dıye haklı mı oluyor cocugun kızı erkegı olmaz ikiside eşittir.
Yahu tabi ki evlatların hepsine eşit sevgiyle yaklaşılmalı. Tabi ki ayrım yapılmamalı.
Eski kafalar böyle. Anneni değiştiremezsin.
Oğlanlar onlar için hep daha kıymetli olmuştur.
Burada 100kadın varsa 80in annesi erkek evladını kayırmıştır.
Ama hiçbirisi de midemi bulandırıyor ya da iki senedir anne demiyorum diyecek kadar nefret dolu değil.
Sizin başka sıkıntılarınız var.

evet kendısı kavga etmedi ama bol bol babamı uzerıme saldı genelde kendısı gelmez onu uzerıme salar .

ya git işine daha yazmadıgım seyler var bılıp bılmeden konusuyosun hergun kotuye bakıp ıyıye sukredecek halım yok bittiyse çık konumdan.

ya git işine daha yazmadıgım seyler var bılıp bılmeden konusuyosun hergun kotuye bakıp ıyıye sukredecek halım yok bittiyse çık konumdan.

Sanirim biri bi sey ictiyse o sensin
Bi de parmaklarimi yordum senin icin
Tez zamanda annen kurtulur senden umarim
Konudan ciktim bile muneccim miyiz yazmadigi seyler varmis
Yazz ozaman
Alla alla

Anlıyorum seni , senin kadar değil durumum ama annemde beni gözden çıkarmaya çok meraklıdır ama ablama tölerans da sınır yoktur. Beni neden ona göre az sevdi ki hep. Ona göre güçlü göründüğüm için mi ? Vay arkadaşa bişey olmaz düşüncesi mi? Artık benim bir ailem var anne istersen arkanı dön bana istersen helal etme ina. Artık umrumda değil.
Ya demekki neymiş beş ğröağın beşi bir olmuyormuş.

annemı değiştiremıyorsam mıdem bulanıyor bu kadar basit ben o kadar sabırlı hoşgörülü bir insan değilim kadının benım gozumun ıcıne baka baka benım sınırledıgım davranısları yapmasını artık kaldıramıyorum midemi bulandırıyor.

Öf her konuda aynı şey.
Dünyada ne kötülükler var, insanlar ne acılar çekiyo. Sen şımarıksın taam mıı??
Allah'ım ya. Dünyada çok kötü şeyler yaşandığını, insanların ne dertleri olduğunu biz de biliyoruz herhalde. Ama her insana taşıdığı yük ağır geliyor işte. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Eğer sana saçma geliyorsa çıkar gidersin. Birisi yüzündeki sivilceyi takar, yok işte insanlar hasta vs. Birisi ailesini takar, insanların ailesi yok bilmem ne. Gına geldi. Herkese kendi derdi büyük anlayın şunu artık. Millet konu açmaya korkar oldu.

Valla ben bu tarz insanlar tanıyorum.
Evlat ayrımı mı diyeyim ne diyeyim bilemedim ama yapıyorlar her ne ise. Birtanesi daha kıymetli oluyor onlar için. Erkek kız farketmez.

İki senedir hiçbir kıvılcımda mı olmadı düzelmesi için?
Sizin evden ayrılma şansınız yok mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…