BENİ EĞLENCEYE ÇAĞIRIR MI?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Kızlar erkek arkadaşımın kardeşi askere gidecek ve bugün eğlence yapacaklar. Ve beni daha davet etme teşebbüsünde bulunmadı. Kardeşini tanıyorum bütün arkadaşlarını tanıyorum sadece ailesi hariç. Bilmiyorum davet etmez mi. Ama eminim davet etmez ise çok bozulurum. Bizde burda iskele sevgilisi değiliz herhalde dimi.

Erkek arkadaşınızdan başka birşey yok mu hayatınızda ?

Hergün hatta günde 2 kere onunla ilgili konu açacak kadar kafayı sevgilinizle bozmuş olmanız da normal değil.

Adamlar karşılarında bu kadar takıntılı kadınlar olduğunu bilse kaçarak uzaklaşır sanırım.

2 Aydır birlikte olduğun ailesini bile tanımadığın biri sonuçta. Çağırsada gitmem..

Ailesiyle şu sıralar tanıştırmayı düşünüyorsa belki çağırır.Ama daha tanışmanıza çok varsa çağırmayabilir biraz ilişkinizin oturmasını beklemek istiyor olabilir.

Çağırsa gidecek misiniz? Daha ailesiyle tanışmadan tüm eş dostun olacağı eğlenceye katılmak çok da hoş görünmeyebilir.

Çağırmayabilir sorun edecek birşey yok.

Tam bir görmemişin oğlu olmuş vakasısınız. Hicbir insanı bu kadar hayatınızın merkezine koymayın. Sevgilim diye uyuyor, sevgilim diye uyanıyorsunuz. Resmen takıntı haline geldi. Adam da bunu fark ettiği an kaçacak haberiniz olsun. Sonra halat da yetmeyecek bağlamaya. Son olarak, çağırmaz niye çağırsın.

Çağırmayabilir..
Orada kendisinin ve kardeşinin arkadaşları olur sizinle ilgilenemez zaten. İlgilense eğlenemez. İlgilenmese trip atarsınız. Rahat bırakın bence.

Ben sevgilimin olduğu her ortama girmek için ugraşmayan tek kişi olamam sanırım..

2 dk.da nasil boyle hayatinizin merkezine koyuyorsunuz bu adamlari hic anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…