Beni eleştiren kaynım??

Ne gerek var yeni ergenler gibi laf dalaşına girmeye? biraz kilo al demiş gözünde torbalar var demiş yorum yapmış ve evet zayıflardan kan ve trombosit bağışı almıyorlar doğru söylemiş yani ve sizin ona söyledikleriniz daha hakaret içeren sözle olmuş. Ayrıca eşiniz orada neden sizi savunmuyor? kaldı ki eşiniz gelebildiyse kaynınızın ne işi vardı ki sizinle bana deswe aynı şeyi alamıyorum napayım bünyem böyle der geçerim ona cevap vererek ondan bir farkınız kalmamış eşinizin de sessz kalması enteresan demek ki o bir durum görmedi dediklerinde

goz hastları yda yuzu ynık olan goremeyen binlrce sizin yerınızde olmak isteyenler var şükür mü etseniz?

Tabi ki şükrediyorum..
Gözlerimin altını kafama çok taktığım bir zaman iki gözümü de ellerimle sıkıca kapattım,ve o an hissettiğim his bambaşkaydı.. şükür ettim..
Ben kafama takmayayım diyorum,ama böyle dengesiz birileri çıkıp hatırlatmıyor mu ,o zaman kendimi çok kötü hissediyorum..

Ne gerek var yeni ergenler gibi laf dalaşına girmeye? biraz kilo al demiş gözünde torbalar var demiş yorum yapmış ve evet zayıflardan kan ve trombosit bağışı almıyorlar doğru söylemiş yani ve sizin ona söyledikleriniz daha hakaret içeren sözle olmuş. Ayrıca eşiniz orada neden sizi savunmuyor? kaldı ki eşiniz gelebildiyse kaynınızın ne işi vardı ki sizinle bana deswe aynı şeyi alamıyorum napayım bünyem böyle der geçerim ona cevap vererek ondan bir farkınız kalmamış eşinizin de sessz kalması enteresan demek ki o bir durum görmedi dediklerinde

Biz bınları konuşurken eşim telefonla konuşuyordu..duymadı yani konuşulanları o , ben de anlatmadım.. kaldı ki duysa ne diyorsun sen düzgün konuş demezdi Yani..
Gözlerinde torbalar var demedi,torba yok ta hani bileklerimizde mavi damarlar görünüyor ya yüzeysel bir şekilde o şekilde inçe olduğundan göz altı derisi damarlar görünüyor sadece..

Hayatımda en fazla 55 kg oldum zaten..
Ama o zamanlar çok iyiydim doğrusu,giydiklerim de daha güzel yakışıyordu,daha iyi görünüyordum..
Şimdi de istiyorum, 4-5 kg almak ama alamıyorum :KK43:
Gerçekten merak ediyorum nasıl alamıyorsunuz?? Pilavdı,kekti,börekti yiyipte mi kilo almıyorsunuz ?? Yoksa iştahsız mısınız??

Ben olsam hergüm bi çeşit tatlı yapardım yerdim valla..

gülerek verdiğiniz cevap hiç b zaman ciddiye alınmaz. ciddi şeylerde insanlar niye güler anlamam.

gülmeden ‘bu durum seni ilgilendirmiyo üstelik kendimce zaten takıyorum kafaya senden duymama hiç ama hiç gerek yok, haddini aşma’ diceksiniz. Bu kasar basit

Gerçekten merak ediyorum nasıl alamıyorsunuz?? Pilavdı,kekti,börekti yiyipte mi kilo almıyorsunuz ?? Yoksa iştahsız mısınız??

Ben olsam hergüm bi çeşit tatlı yapardım yerdim valla..

Pilavı hiç sevmem, Allah hata yazmasın, en fazla 1 yemek kaşığı yerim yersem yemeğin yanında.. ekmek çok tüketmem, kek börek hamur işlerinden de çok hoşlanmam.. daha doğrusu sağlıklı olmadığı İçin kaçınırım, çok su içerim günde 3 lt felan..
Ondan mı bilmiyorum..
Ama kilom 55 iken de çok su içerdim..
Ben biraz zararlı şeylerden kaçınırım,o yüzden mi alamıyorum bilmiyorum ki..

gülerek verdiğiniz cevap hiç b zaman ciddiye alınmaz. ciddi şeylerde insanlar niye güler anlamam.

gülmeden ‘bu durum seni ilgilendirmiyo üstelik kendimce zaten takıyorum kafaya senden duymama hiç ama hiç gerek yok, haddini aşma’ diceksiniz. Bu kasar basit
O bana o şekilde söyledi bunları çünkü..
Ben Güler gibi dalgaya alır gibi söyledim,ama bir mana vardı laflarımda..
Mesaj yerine ulaştı yani diye düşünüyorum..

• Beğen
Reactions: KV_
Pilavı hiç sevmem, Allah hata yazmasın, en fazla 1 yemek kaşığı yerim yersem yemeğin yanında.. ekmek çok tüketmem, kek börek hamur işlerinden de çok hoşlanmam.. daha doğrusu sağlıklı olmadığı İçin kaçınırım, çok su içerim günde 3 lt felan..
Ondan mı bilmiyorum..
Ama kilom 55 iken de çok su içerdim..
Ben biraz zararlı şeylerden kaçınırım,o yüzden mi alamıyorum bilmiyorum ki..
Ee resmen diyet yapıyorsun :)) sağlıklı karbon ye o zmn.. baklagiller fln.. yada ekmek, simit ye..

Bu mantıkla hiç bişiye takmayalım.. herkesin hassas bi noktası var konu sahibininde bu.. kıyasınız mantıksız bence. .
Katılıyorum.O mantıkla o zaman herkes evlenebildiğine şükretmeli,kv konuları açılmamalı.Ama KK konnuları hiç öyle söylemiyor.

Bağış yapmak istediğimde de ailesinin içinde çok cılızsın senden almazlar, vs dedi o zamandan kırgındım..
adam yalan söylememiş, muhtemelen bunu derken üzerinizden espri de yapmamış, zira bir sonraki yorumda 48 kiloyum demişsiniz. kan bağışı yapma sınırı 50 kilodur. boş yere canınız istedi diye alınmışsınız resmen.

konu zaten üzgünüm ama saçma. adamın “torbacı” lafı hoşunuza gitmemiş olabilir de, abartıp boy kilo kas “erkek dediğin öyle olmaz canım kadın gibisin:)” muhabbetine girmeniz bayağı bayağı bel altı ve abartı olmuş. muhtemelen adam size takılmaya çalışıyor

bir de zayıf insanların zayıfsın lafını kafaya taktıkları pek düşünülmez. büyük ihtimalle farkında değildir alındığınızın.

Dejavu dejavu:)
Sizin de bir zamanlar böyle dertleriniz vardı,"kırıldım kvye,cevap veremedim" tarzında..
Siz aşmışsınız belliki,olgunlaşmışsınız,arkadaşta aşacak,herkes farklı şey dert eder,biraz zaman gerek...

Ee resmen diyet yapıyorsun :)) sağlıklı karbon ye o zmn.. baklagiller fln.. yada ekmek, simit ye..

Hani tv de bas bas bağırıyorlar ya üç beyazdan uzak durun diye :)
Onlara felan dikkat ediyorum, baklagil,et balık onlara asla hayır diyemem :)
Hamur işini de severim aslında ama dediğim gibi kendimi frenliyorum :)

Hani tv de bas bas bağırıyorlar ya üç beyazdan uzak durun diye :)
Onlara felan dikkat ediyorum, baklagil,et balık onlara asla hayır diyemem :)
Hamur işini de severim aslında ama dediğim gibi kendimi frenliyorum :)
Sen 3 beyazla kanka ol,bişey olmaz;)

Back
X