Ben diyetisyene gittim,kilo da aldim. Evet ama sonra bunaldim ve biraktim..Lokmalar ağzımda büyüyordu kuscaktim yemekten peceteye tukurup çöpe atiyordum cok afedersin
Insanlar susmadilar senelerce cok zayıfmışım,ama isin garibi onlar da zayiflamaya çalışıyorlardı
Hani biz Cagla Sikel burcu esmersoy degiliz ya ondan tuhaf geliyor. Sor kaynina dicek ki oof tas gibi kadın. Unlu mankenler icin.
Bi ara hic umursamiyordum bu işi ben kaale bile almiyordum donem donem degisiyor takip takmamam. Bende 45 kiloyum. XS giyiyorum.memelerim de küçücük. Bileklerim incecik.
Sonra ne mi oldu carsamba gunu gittigim doktor,bana asla kilo almamam gerektigini yumurtaliklarimda pco gorunumu oldugunu soyledi. Ve elime bir diyet listesi tutusturdu
Ekmek yok,makarna pilav,seker yok.Borek corek yok. Meyve yok az biraz cilek elma yiyebilirim.
Iyi mi.oldu simdi ?once saglik saglik.
Simdi bana artislik yapana dicem.ki doktorum yasakladı sen rahatına bak kilo almam yasak .
Kim olursa olsun basta esimin ailesi
Agizlarina dolamislar sanki gelinligin altından totomu görmüş gibi teyzesi,bana onceden daha iyiydin zayıflamışsın diyo. Beni en son dugunde gormus gerizekali.
Kendiside kilo almasin diye salata yer sadece ve kendisinin cocuguda zayif

Bence sen iyi cevap vermissin birazcikta o kendisini yesin bakalim kafasina taksin.
Gozaltina ne diye laf ediyor densiz? Olamaz mi kendisi 2 gun uyumasin gozleri ne hale gelir ayrica damarlarin gozukmesi kotu bisey degil bence.cok spesifik ve güzel birsey ciddiyim. Kotu durdugunu hic sanmiyorum gergin ve guzel duruyor bence damar görüntüsü. Ben severim. Sahsen . Moral.olsun diye degil gercekten diyorum bak.beyaz tenlilerde olur zaten.
Ya cok sinirleniyorum şu kilo muhabbetlerine gercekten.
Sen canini sikma canini sıkarsan zaten bu defa hic yemek yemezsin sahsen bende oyle oluyordu zaten 48 kilo da iyi bir kilo o kendine baksın once kazma sapı gibi erkegi bende sevmem oooh iyi cevap vermissin yerinde. Soda icsin rahatlar
Bence kayninla mesafe koy yoksa hastalanirsin
Bak ben kurban bayraminda memlekete gitmiyorum
Bana orda zayiflamissin diyip durduklari icin esimin akrabalari
Ve inanir misin doktor bana boyle diyince bi yandan uzuldum bi yandan da sevindim
Hem saglikli bi diyet
Ama borege hamurisine düşünümdür yiyemicem napim artik
Once saglik sonra estetik. Baslarim bu insanlara yeter be kardesim.