Sahideen mibelki girip profiline baktini goruyordur. benim kardesimde listesinde olmayanlari bile gorebiliryor kim girip bakmis profilime diye.
Nasıl görüyor? Profilime bakanları gör programı yalan dolan değil miydi?belki girip profiline baktini goruyordur. benim kardesimde listesinde olmayanlari bile gorebiliryor kim girip bakmis profilime diye.
Sahideen mi
Nasıl görüyor? Profilime bakanları gör programı yalan dolan değil miydi?
profilime bakanlari gor program degil . hatta bir sey yuklemenize gerek yok .Nasıl görüyor? Profilime bakanları gör programı yalan dolan değil miydi?
Saatleri sayiyorsun ama hayatimda biri var diyorsun.
Aslinda engellemis iyi yapmis. Hic net degilsin cunku. Devamli pesinden mi gelmesini istiyorsun nedir.
Bu konuda erkegi tutuyorum.
Ayy bilgi verir misiniz nasıl görüyorsunuz?profilime bakanlari gor program degil . hatta bir sey yuklemenize gerek yok .
Nasıl bakılıyor bende bilgi istiyorumbelki girip profiline baktini goruyordur. benim kardesimde listesinde olmayanlari bile gorebiliryor kim girip bakmis profilime diye.
Böyle düşünmekte haklısınız. ama işin çok fazla ayrıntısı var. tayinini istedibu şehirden gitti. ama hala bizim onunla ilk görüştüğümüz bana evlenme teklifi ettiği manası buyuk mekanlardan bildirim yaptı. bazı korktuğum şeyler vardı. bu yğzden böyle yansıttım. ego yok mu var. ama asli nedenlerim egomu bastırıyordu
Haklısınız. Karmaşık ve saçma sapan görünüyor. Ama malesef ki durum bu. Doğru yanlış etik gün gibi ortada. Ama "insanız"..Ben simdiki iliskileri anlamiyorum. Ya bitirin tamamen yani bakmaya devam etmeyin ya da baska turlu konusmaya devam ediyorsaniz edin. O bana bakti ben ona baktim , beni engelledi ile zaten bir sey olmaz.
Nedenlerini bilmiyorum. Sonuctan yola cikarak boyle yaziyorum.
Engellemese yarin obur gun hayatina biri girse daha mi iyi olacak senin icin. O da ayni sekilde kimseyle birlikte oldugunu gormek istemiyor. Bence dogru olani yapmis.
Haklısınız. Karmaşık ve saçma sapan görünüyor. Ama malesef ki durum bu. Doğru yanlış etik gün gibi ortada. Ama "insanız"..
Beni endişelendiren asıl husus şu. benim baktığımı görüyor mu? Yoksa bir ümit içerisinde değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?