Tekrar açmış engeli. ne yapıyou?Senin hesaplarını görmemek için engellemiştir. Ayrıca o bakanları görme gibi bir durum yok. Ben de eski sevgilimin kardeşinin profiline baktım hatta ss aldım. Kız sonrasında hesabı kapatınca ben bir yusuf yusuf oldum anlatamamsonra aynı durumu kaç kişinin üzerinde denedim baktım bildirim filan gitmiyor bi oh çektim. Belki o hesap kapatma tesadüftü bilmiyorum.
Tekrar açmış engeli. ne yapıyou?
evet. gorebiliyorsunuz. gecende benim hesabi hacklemisler. girip en son kimler bakmis bana diye inceledim .
arkadaşlar, eski sevgilimi stalklamak için instagram açalı 5 dakika oluyor.Bu gerçekse yorganı kafamın üzerine kadar çekip birkaç gün o şekilde kalacağım
Ben bakıyorum ve o bunu farkedipte mi engelledi endişesindeyim. Kaldı ki tekrar engelim açılmış. anlayamıyorum. galiba gördüğümü görmüyorYanilmiyorsam siz,onun sizin onun profiline baktigini anladigi icin sizi engelledigini dusunuyorsunuz.
Iyi de 4 kisa cumleyle isi bitirmissiniz.Simdi de bu ad beni niye engelledi diyorsunuz.
Omur boyu sizi mi beklesin.
Hakhaha attım resmen. geçmiş olsun mu desem yok öyle bişey mi desem bilmiyorum. ama engelim açılmış. sanırım baktığımı görmüyoarkadaşlar, eski sevgilimi stalklamak için instagram açalı 5 dakika oluyor.
lütfen bunu bana yapmayın
Hahah sizin mantık güzelmiş. ama yazan arkadaş özrl mesaj attı. görümüyomuş. facebooktayöış oEn kötüsü ben babamın hesabındaneski sevgilime bakıyorum, profiline bakanları görmesi şaka dimi??
Ohhh bir an mide yanması bas ağrısı gibi tüm rahatsızlıkları yaşadım :)))Hahah sizin mantık güzelmiş. ama yazan arkadaş özrl mesaj attı. görümüyomuş. facebooktayöış o
arkadaşlar, eski sevgilimi stalklamak için instagram açalı 5 dakika oluyor.
lütfen bunu bana yapmayın
En kötüsü ben babamın hesabındaneski sevgilime bakıyorum, profiline bakanları görmesi şaka dimi??
Sen onu engelleme hakkına nasıl sahipsen,o da seni engelleme hakkına sahip.Unut gitsin.Deemek ki sayfasına girmeni istemiyor.Hanımlar kızmayın ama merakıma yenik düşerek eski nişanlıma bakıyorum sosyal medyada arada. Ayrılduğımda facebook üzerinden bana mesaj attı. Engelledim. Başka bir hesap üstünden yazdı. Aramızdaki maddi manevi mevzular hakkında. "Cevap verirsen bir daha beni engelleyeceğin duruma getirmem merak etme" dedi. 4 kısa cümle yazdım. Bir daha da yazmadı.
Toplamda 1 yıldır ayrıyız.Bu mesele üstünden aradan 9 ay geçti. 3 hafta önce istagram kullanmaya başladım. Orda 2 hafta hikayelerimden çıkmadı. Birşey attıktan 15 dakika sonra görüyordu.sanırım göründüğünü bilmiyordu yada "hayatımda biri var" gibi yansıttıktan sonra vazgeçti. Vazgeçtikten sonra hesabını bi gizliye aldı bi açık yaptı. Hayatımda biri var gibi yansıttıktan 4
saatler sonra facebook hesabını kapadı. Ertesi gün açtı.
En son bugün beni engelledi. Yaptığım hiçbirşey yok. ne yanlışlıkla beğendim nede bişey. Engellemiş beni. Yanlışlıkla beğendim mi diye başka hesaptan baktım, yok.
Baktığımın farkında olabilir mi? O yüzden mi engelledi bu herif?
Evet galiba gormuyor.Ben bakıyorum ve o bunu farkedipte mi engelledi endişesindeyim. Kaldı ki tekrar engelim açılmış. anlayamıyorum. galiba gördüğümü görmüyor
hayatına birini almış olabilirHanımlar kızmayın ama merakıma yenik düşerek eski nişanlıma bakıyorum sosyal medyada arada. Ayrılduğımda facebook üzerinden bana mesaj attı. Engelledim. Başka bir hesap üstünden yazdı. Aramızdaki maddi manevi mevzular hakkında. "Cevap verirsen bir daha beni engelleyeceğin duruma getirmem merak etme" dedi. 4 kısa cümle yazdım. Bir daha da yazmadı.
Toplamda 1 yıldır ayrıyız.Bu mesele üstünden aradan 9 ay geçti. 3 hafta önce istagram kullanmaya başladım. Orda 2 hafta hikayelerimden çıkmadı. Birşey attıktan 15 dakika sonra görüyordu.sanırım göründüğünü bilmiyordu yada "hayatımda biri var" gibi yansıttıktan sonra vazgeçti. Vazgeçtikten sonra hesabını bi gizliye aldı bi açık yaptı. Hayatımda biri var gibi yansıttıktan 4
saatler sonra facebook hesabını kapadı. Ertesi gün açtı.
En son bugün beni engelledi. Yaptığım hiçbirşey yok. ne yanlışlıkla beğendim nede bişey. Engellemiş beni. Yanlışlıkla beğendim mi diye başka hesaptan baktım, yok.
Baktığımın farkında olabilir mi? O yüzden mi engelledi bu herif?
Bence dogru degil ronaldo bakti diye cikmisti gecen bendeevet. gorebiliyorsunuz. gecende benim hesabi hacklemisler. girip en son kimler bakmis bana diye inceledim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?