Beni Eşim Değil Annesi Sevmiş Meğer...

lineum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
417
3
0
Eskişehir
Eşim kk' daki üyeliğimi öğrenmiş sanırım. Konularımı okumuş. O yüzden günlerdir huzur yok evimizde. Bende yorgundur diyip geçiştirmeye çalışıyordum. Dün akşam fark ettim.

Senin aileme ve bana saygın yok diye mesaj attı. Bende anneni davet edelim o zaman dedim. Düzeltelim aramızı. Annesini aradım anne gel diye gelirim dedi. Eşim aramış gelme demiş.

Annesiyle aramız iyiyken eşimle de iyi anlaşıyorduk. Dedim ya beni seven kayınvalidemmiş aslında.

Yoruldum kızlar. Ne yapsam olmuyor. Eşim bir şeyleri düzeltmek istemiyor. Kanım çekiliyor sanki. Bittim, güçsüz ve çaresizim artık...

Ne cevap verecek, ne kavga edecek gücüm var artık. Geleceğimizle ilgili her türlü kararı eşime bıraktım. İçime kapanacağım artık ;(

Buraya açtığım son konum olabilir. Sizi seviyorum. Çok derdime ortak oldunuz benim...

Eşim kk' daki üyeliğimi öğrenmiş sanırım. Konularımı okumuş. O yüzden günlerdir huzur yok evimizde. Bende yorgundur diyip geçiştirmeye çalışıyordum. Dün akşam fark ettim.

Senin aileme ve bana saygın yok diye mesaj attı. Bende anneni davet edelim o zaman dedim. Düzeltelim aramızı. Annesini aradım anne gel diye gelirim dedi. Eşim aramış gelme demiş.

Annesiyle aramız iyiyken eşimle de iyi anlaşıyorduk. Dedim ya beni seven kayınvalidemmiş aslında.

Yoruldum kızlar. Ne yapsam olmuyor. Eşim bir şeyleri düzeltmek istemiyor. Kanım çekiliyor sanki. Bittim, güçsüz ve çaresizim artık...

eşin kk üyeliğini nasıl öğrenmiş bilmiyorum ama ,bence bunları eşinle yüz yüze konuş bak asagıda 7 ziyaretçi var bunlardan biri eşin olabilir?ve burada her yorum yazılabılır kımılerıne kızarsın kımılerını begenırsın ve eger esın burayı okuyor ise senın ıcın emın ol kötü olur

Son düzenleme:
lİneum eşin senin burada oturum açtıgı anlayabilir bu kolay göz atma geçmişinden çıkar kayıtlar hatta bilmeden el sürçmesiyle bile açılıyor pencereler bazen...ama şifreni nasıl kırmış anlamadım...

KONULARINI OKUMADIM AMA NE YAZMIŞSIN DİYE BAŞLIKLARA BİR GÖZ ATTIM...Ben kadın olarak baktım bir de kocan erkek gözüyle baksa ne hisseder diye düşündüm fena...

Başlıklar bile sanki hep suçlar gibi duruyor bu duyguyla bakınca.İÇERİKLERİ BİLMİYORUM EŞİNLE EMPATI yaptıgım için böyle anlatıyorum amacım seni suçlamak degil.

Ama başlıklardan anladıgım kadarıyla iletişimde bayagı sorunlar yaşadıgınız belli.ve bunları çözmek için çaba sarfederke EŞİNİ BİR SÜRÜ KADININ OKUDUGU BİR YERDE AFİŞE ETMİŞ konumuna düşmüşsün.

Bence eşinle sakince konuşmalısın.

Tüm bunları sorunlarınızı kendi başına çzöemedigin için yardım alma amacıyla paylaştıgını izah etmelisin.

Eşini sevdigini ve o isterse bundan sonra üyeliğni kapatacagını söyle...

Sorunlarınızı adım adım çözmeye çalışın.Önce aranızda kuvvetli bir iletişim olmalı.Birbirinizin destegine ihtiyac duydugunuz anlarda öteki şehir dışına gezmeye giderse ne sevgi kalır ne güven...tüm bunları suçlamadan anlat ona.

Ve eşine zaman tanı...yaşadıklarınızı hazmetmesi için...yeni ele aldıgınız konularda uzlaşıp hayatınıza yaymak için...

ZAMAN HER ŞEYİN İLACI...hepsi geçer insallah

eşinin yaptığı yanlış olsa da olan olmuş okumuş herşeyi. şimdi biraz onun yerine kendimizi koyunca ben mesela eşim bir siteye girip ailemle ilgili şikayetlerini yazsaydı ben de okusaydım ben de biraz sinirlenirdim sen de sinirlenirdin canım. ama bu geçici bir durum eşinle konuş sonuçta sanal bir ortam kimse birbirini tanımıyor ben de annenlerle yaşadığım sorunlar için akıl almak biraz da dertleşmek amacıyla bunları yazdım yorumlar bana ayna tuttu vs. de. uzun sürmez sanmam aranızdaki dargınlık dediğim gibi geçicidir büyük ihtimal. sonuçta annesini ortak tanıdıklarınıza şikayet etmemişsin ki bunu vurgula eşine. hiç de çaresizvs. bir durumda değilsin

Back
X