Beni görmüyor..

Onu demek istemiyorum.

Saolun arkadaşlar,Allah baska dert vermwsin.görmesinler.iyi geceler.ben içimi dökeyim dedim.öyle çok da takılmıyorum.bu akşam melankoliktim sanırım.saolun

Canım öncelikle resmini görünce çok korktum neden bilmiyorum ama çok enteresan bakmıssın hala kalbim ağzımda atıyor. Kesinlikle çirkin değilsin. Kasın, gözünün yapısı ve dudakların bence gayet güzel. Saç rengini de yakistirdim. Yasin 25 30 civaridir sanırım. Belki biraz makyaj yapmalısın. Bir allik bile ayrı hava katıyor.
İbretlik tespitimi yapıyorum sayın üyeler ve site yoneticileri. Bu üyenin @tbsl isimli üye olduğunu düşünüyorum. Kendisi avatarına resmini koymuştu. Ve D Deryagullu isimli uyuye ilginç bir şekilde benziyor. Gereginin yapilmasini arz ederim Hayalet Avcısı olduğumu söylemiştim değil mi

Kimse değilim bu bir.
İki var bi iticilik demi bakışlar bi bişi var.bu arada resmi hemen yok etbirine yollarsan hakkım helal değil

Bende acayip merak ettim yalnız .
Çünkü çevremde gerçekten çirkin olanlar var ama yine de onları da beğenen var .
Eğer bana da atarsan en içten yorumumu yaparım

Kimse değilim bu bir.
İki var bi iticilik demi bakışlar bi bişi var.bu arada resmi hemen yok etbirine yollarsan hakkım helal değil
İticilik yok yahu sadece farklı bi durusun var bence. Bilmiyorum ifaden filan farklı geldi bana. Ama çirkin yada tipsiz değilsin. Farklısın. Kimseye gondermem bu arada.

sabah bi bayan gördüm yolda nasıl alımlı yürüyor nasıl dik duruşlu kendinden emin öle güzel falan değil haa ama baktırdı kendine

Agzi yuzu kirpikleri cok guzel sacini daha hareketli ve kabarik kullansa gozleri cok daha guzel gorunecek. Aslinda iri gozler avantajdir bence cok guzel kullanilir makyaj yaparken. Karsisina cikan talihsizlikler diye dusunuyorum. Ozguveni yok olmus ve sadece

Yo o enerjiye ulaşamıyorum bi türlü

Daha önce de yazdığınız bir konuya yorumda bulundum. Siz erkek misiniz Bazı cevaplarınız erkek ağzından çıkıyor gibi.. Hayır bilelim de ona göre yorum yapalım

Daha önce de yazdığınız bir konuya yorumda bulundum. Siz erkek misiniz Bazı cevaplarınız erkek ağzından çıkıyor gibi.. Hayır bilelim de ona göre yorum yapalım
Bak hayatımda da böyle işte hep zan altında bırakılıyorum.

Banada resim at yorum yapicam bence kendine büyük haksızlık ediyorsun

Bence özgüven sorunu var sende canım bi yardım al. Sen kendini nasıl hissedersen öyle olursun aynaya geçtiğinde kendinin ne kadar değerli olduğunu güzel olduğunu çekici olduğunu söyle kendini sevmeyi öğren

bu mesajdan sonra iyice mrk eder oldum

konu sahibi bu sensen kendine haksızlık etmişsin makyajla daha canlı daha güzel olabilirsin ama bakışların sönük ona da çözüm lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…