- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Onu demek istemiyorum.E bu daha kötü. beğendiğin adam görmese üzül anlarım da herkesten sana ne? sokakta ne idüğü belirsiz herifler tarafından bakılmak koltuklarını kabartmıyo kimsenin. eminim burada sana akıl vermek, kendini iyi hissettirmek için yazan çoğu kişi kadar güzelsindir sen de.
Kimse değilim bu bir.Canım öncelikle resmini görünce çok korktum neden bilmiyorum ama çok enteresan bakmıssın hala kalbim ağzımda atıyor.Kesinlikle çirkin değilsin. Kasın, gözünün yapısı ve dudakların bence gayet güzel. Saç rengini de yakistirdim. Yasin 25 30 civaridir sanırım. Belki biraz makyaj yapmalısın. Bir allik bile ayrı hava katıyor.
İbretlik tespitimi yapıyorum sayın üyeler ve site yoneticileri. Bu üyenin @tbsl isimli üye olduğunu düşünüyorum. Kendisi avatarına resmini koymuştu. Ve D Deryagullu isimli uyuye ilginç bir şekilde benziyor. Gereginin yapilmasini arz ederimHayalet Avcısı olduğumu söylemiştim değil mi
Ama bana göndermedin ya ben kesin yorum yaparım gerçekten. Ne görüyosam söylerim.Resim hönderdikten sonra buraya her kime benzetiyolarsa o değil ve haklı yaz ama.çünkü resim yolladıım yorum yapmıyo
İticilik yok yahu sadece farklı bi durusun var bence. Bilmiyorum ifaden filan farklı geldi bana. Ama çirkin yada tipsiz değilsin. Farklısın. Kimseye gondermem bu arada.Kimse değilim bu bir.
İki var bi iticilik demi bakışlar bi bişi var.bu arada resmi hemen yok etbirine yollarsan hakkım helal değil
ben deya gerçekten tipini merak etmeye başladım o kadar gömüyosunki kendini
O zaman bana da fotoğraf atar mısınız?Gördü ğümü cevaplıyorum
Çok etkilendiğim biri var.daha önceki konumda da belirttiğim gibi casper gibiyim.kimse beni görmüyor.yani görüyorlar da etkilenöiyor kimse.
O her kadında olan albeni bende yok.isteklerin potansiyelinden fazladır demeyin.en alt limitleri dahi zorladım.olmayınca olmuyor sanırım.yüzümde nur yok sanırım.kimse beni görmüyor.
İçimi dökmek istedim..
Yo o enerjiye ulaşamıyorum bi türlü
Bak hayatımda da böyle işte hep zan altında bırakılıyorum.Daha önce de yazdığınız bir konuya yorumda bulundum. Siz erkek misinizBazı cevaplarınız erkek ağzından çıkıyor gibi.. Hayır bilelim de ona göre yorum yapalım
O zaman bana da fotoğraf atar mısınız?
bu mesajdan sonra iyice mrk eder oldumAgzi yuzu kirpikleri cok guzel sacini daha hareketli ve kabarik kullansa gozleri cok daha guzel gorunecek. Aslinda iri gozler avantajdir bence cok guzel kullanilir makyaj yaparken. Karsisina cikan talihsizlikler diye dusunuyorum. Ozguveni yok olmus ve sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?