beni güzel bulmuyorlar

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
şimdi de annemle ablamın garip hallerinden bahsedeceğim.
bu iki muhterem şahıs beni oldum olası beğenemediler.ben lise yıllarındayken ki düşünün ergenlikte en hassas zamanımda bana yok burnun büyüdü (ki millet estetikli mi diye sorar o kadar küçüktür) ,yok karasın,yok kısasın,oran öyle buran şöyle falan dediler.ben de kendimi gerçekten çirkin bir kız zannediyordum.ta ki üniversiteye başlayana kadar.ünide sanırım okulun en çok çıkma teklifi alan kızı oldum.kız olsun erkek olsun herkes ne kadar güzelsin diyordu.yurttaki kızlar özellikle göğüslerimin şahane olduğunu söylüyordu.benim daha önce göğüslerime bakmak aklıma bile gelmemişti ve aa harbiden güzelmiş falan demeye başladım.kendime güvenim de tam gelmişti erkekler hep benim peşimdeydi.kızlar endamın yeter diyorlardı.vay be ben neymişim olmuştum.

şimdi hamileyim 8.5 aylık karnım da baya çatladı karnım çatladı diye annemin bir zil takıp oynamadığı kaldı.herkese elektraya çok çatladı deyip duruyor.bugün yine vücudumun güzel olmadığını söyledi yok karaymış bilmem ne.ben de "anne benim göğüslerimle kalçalarım yeter" dedim ama onlara da bir kulp taktı tabi.göğüslerim silikonlu gibidir "ne öyle şiş şiş" diyor.

ayy kadın sen beni 18lik halimle beğenmemişin karnı burnumda mı beğeneceksin off sinir oldum.herkes güzelsin diyor bana bir anam bir ablam beğenemedi bir türlü.ha çok önemli değil ben kendimi bildikten sonra ama niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.aklıma bir tek şey geliyor.ben modern giyimliyim.bazen baya da açık giyerim.annemle ablam muhafazakar insanlar böyle deyip belki benim açık giyinmemi engellemek istiyor olabilirler diyorum.başka da sebep aklıma gelmiyor.
sizce niye böyle davranıyorlar?

aman canım boşver evlenmişsin de zaten
tamam ablan biri biri de annen ama hamilesin zaten
en azından şu durumunda uzak durmaya çalış onlardan
resmen psikolojini bozmaya çalışıorlar
yada git de benim hakkımda yorum yapmanızı istemıormm die
ayy ne bu yani çekilmezzz

Beğenen beğenmiş alan almış canım ya
Takılacak o kadar dert var ki şu dünyada bak ne güzel bebeğin de olacak, yorma kendini böyle yorumlarla.
Çatlaklar için bir sürü çözüm var bu forumda rahatsız olursan onları uygularsın.

aslında beni azme getiryor bu laflar.kendileri gibi herşeyden vazgeçmiş ,salmış anne olmamı istiyorlar ama yanılıyorlar.doğumdan kısa bir süre sonra vereceğim kilolarımı zaten fazla bir şey almadım.yine saçım boyalı,makyajım tam,üstümde askılılar olacak.

bencede takma annenin sana destek olmasi gerekirken boyle yorumlarda bulunmasin hic hos degil.
hamilelikde insan cok alingan oluyor ben olsam annemle birsure gorusmem konusmam.

ya arkadaşlar sizin yorumlarınız da övgü dolu mu yergi dolu mu belli değil.alan almış satan satmış diyor herkes sanki ben çirkinmişim ama kocaya varıp kendimi kurtarmışım nasılsa gibisinden.e ben zaten güzel bir kadınım ayrıca kocam için ya da erkekler için değil kendim için bakım yaparım her zaman.tek merakım anemle ablam niye böyle yapıyor.ha bu arada ikisi de hayatlarından vazgeçmiş saldım çayıra tiplerden.

bencede takma annenin sana destek olmasi gerekirken boyle yorumlarda bulunmasin hic hos degil.
hamilelikde insan cok alingan oluyor ben olsam annemle birsure gorusmem konusmam.

haklısın canım annem moral vereceğine yok göğüs uçların fena kararmış,yok karnın gitmiş deyip duruyor.ben de "anne doğumdan sonra çatlaklara savaş açacağım gereken ne varsa yapacağım" dedim. o zaman da "amaan boşver" diyor. ama ben bakımsız biri olamam.
kusura bakmasınlar.sanırım onlar gibi olmamı şiddetle arzuluyorlar.

yaptıkları kesinlilkle doğru bişey değil bu zamanlarda size daha çok destek olmaları lazım
ayrıcada aileniz hakkında öyle kelimeler kullanıyorsunuzki küçümsüyorsunuz onları resmen
onlar seni beğenmiyo belki ama sizde onları beğenmiyorsunuz galiba

aa bi annein böyle olması çok ilginççbilmiyorumkismile sen takma onu cnm kendi belki geçliğinde senin kadar güzel değildi seni kıskanıyo olabilir garip ama aklıma başka bişi gelmedibilmiyorumkismile

Hadi ablan kıskanıyor diyelim de annene ne oluyor ?
Daha çok gururlanması lazım ne güzel kızım var benim diye...
Hem hamile bi insanın karnının çatlaması kadar doğal bişey olamaz ki bunu söz konusu etmişler...
çok merak ettim ablan evli mi ?

canım ablam evli gerçi o hamileyken bir şey demedi yalan söyleyemem o ergenlikte çok üstüme geliyordu beni komplekse sokmaya çalışıyordu.:sinifsinif: halbuki bende sivilce bile çıkmamıştı.
bilmiyorum onlara şuran güzel demek çok zor geliyor galiba ama kusurlarını bol bol abartırlar.halbuki güzel olmakta kendini güzel bulmak,güzel hissetmek ve çevreden iltifatlar almanın payının büyük olduğunu düşünüyorum.herkes birbirine iltifat etse güzellikleri ön plana çıkarsa daha güzel olur bu dünya.bir de beni hamiş halimle en savunmasız halimde yakaladı annem.:CüvCüv:

aman derdini bu olsun,istese tüm vücudum catlasin hic umrumda diil icimdeki can herseyden önemli de.

ben olsam hiç tanımadığım insanların gelip de annem hakkında ileri geri konuşmasına müsade etmezdim :/ çok yadırgadım açıkçası...

yaptıkları doğru veya yanlış eleştirmek tabiki hakkın ama gelip burada ya biri haddi olmayan ters bir şey söylese üzülmez misin?

annenin böle demesine şaşırdım şahsen..kapalı giyinmen için bölemi yapmasımı lasım..bence kadının genel yapısı böle dünya güzleide olsan begenmes..kulp takmaya meyilli heralde..pekii mesela yemek yapınca yada ev temizleyindcedemi bahane bulur..eger onlarada bahane buluyorsa senin her yaptıgına illaki ters bi cvp vermek istiyor..

yok canım tam tersi her yaptığımı beğenir.bir yemek yapsam öve öve bitiremez.yüzümün de çok güzel olduğunu söyler onu kapatamayacağım için herhaldekaydirigubbakcemile3 ama kapalı olmamı çok arzu ederdi onun için herhalde.mesela annem tv de türbanlı ama çirkin bir kadın görsün."aa ne güzel bir kadın maşallah gözleri ne güzel" falan der,illa bir övgü yapar.ama açık bir kadın dünya güzeli de olsa,özellikle baya dekolteli giyinmişse o kadına illa bir kusur bulur.

Son düzenleme:

ben anneniz ve ablanız hakkındaki yorumlarınızı garipsedim.. yaşam stillerini beğenmiyor olabilirsiniz ama bu size küçümseyerek anlatma hakkını vermez ne de olsa annedir..bana ne derse desin annem ve ailem sevdiklerim hakkında ne konuşur ne de konuştururum..onların yaptıkları doğru olmayabilir..eğer anlattıklarınız doğru ise , hamilelik psikolojisine girmişsiniz daha anlayışlı olmaları lazım..yazınızdan anladığım kadarıyla siz de altta kalmayıp lafinızı esirgemiyorsunuz onlarda üstünüze geliyorlardır..

güzellik bu kadar mı önemli..boşverin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…