bencede takma annenin sana destek olmasi gerekirken boyle yorumlarda bulunmasin hic hos degil.
hamilelikde insan cok alingan oluyor ben olsam annemle birsure gorusmem konusmam.
Hadi ablan kıskanıyor diyelim de annene ne oluyor ?
Daha çok gururlanması lazım ne güzel kızım var benim diye...
Hem hamile bi insanın karnının çatlaması kadar doğal bişey olamaz ki bunu söz konusu etmişler...
çok merak ettim ablan evli mi ?
annenin böle demesine şaşırdım şahsen..kapalı giyinmen için bölemi yapmasımı lasım..bence kadının genel yapısı böle dünya güzleide olsan begenmes..kulp takmaya meyilli heralde..pekii mesela yemek yapınca yada ev temizleyindcedemi bahane bulur..eger onlarada bahane buluyorsa senin her yaptıgına illaki ters bi cvp vermek istiyor..
yok canım tam tersi her yaptığımı beğenir.bir yemek yapsam öve öve bitiremez.yüzümün de çok güzel olduğunu söyler onu kapatamayacağım için herhaldekaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ilginc valla genelde anneler tam tersini yaparda kıslarını dünya güzeli bulurlarrr ama yemek ev işi konusunda yaptıgı hiç bşyi begenmesler:)bu tars olanı çok gördümde sneinki deişik geldi valal nediyim:)allahtan evlisin evin ayrı yolun ayrı boşverr takma kafanı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?