Benı hatırlayanlar??

medinealeynanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
218
3
96
Hollanda
Slm kızlar , ben ıkı kez amelıyat oldum ve ıkıncısı bırıncısınden de berbat oldu, yurt dısında oldum amelıyatı, ve 3 kez olmayı dusunuyorum, ama bu kez baska bır hastahanede ve baska bır dr"a. 1,5 yılda pıskolojım alt ust oldu ve 15 kg aldım, aynalara baktıkca agladım ve yedım de yedım, mutlu olabılmek ıcın, keske hıc olmasaydım, burda yurtdısında kı dr bızım tr doktorlar kadar basarılı degıller malesef, ımkanım olsaydı eger dr emre ılhana amelıyat olmayı ısterdım,. Ama nerde? Bı 5 6 hafta sonra randevum var ve bakalım neler olacak? Eger olumsuz cevap alırsam bu dr dan, otekı dr''a tazmınat davası acmayı dusunuyorum, okadar kotuyum kı anlatamam,. Emre ılha ne kadar ucret alıyor ogrenmek ısterım acıkcası,. Allah'ım bana sabır versın ınsallah, cok kotuyum,..

emre ılhan ılk amelıyatlarını 5 bıntl ye yapıyor..revızyon amelıyatlarını az cok buruna göre ama en assa 8bın tl 9 bın tl felan forumdakı arkadaslardan bılıyorum canm..

Canım ben seni hatırlıyorum..Ben de 3. ameliyatımı Emre beye oldum..İnşallah sen de uygun bir doktor bulursun..Revizyon çok önemli..Hele birden fazla ameliyat olunca daha dikkatli doktor seçmek gerekiyor..İnşallah iyi sonuç alacağın bir doktor bulursun canım..Emre beyle görüştün mü hiç?

Canım neden bu kadar karamsarsın bi burunla bütün hayatını zehir etme lütfen.. Senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ben.. Ne kadar kusuru çok olan insan var her halimize şükür etmeliyiz.. Allaha dua et herşeyde bi hayır vardır..
Belki daha uygun fiyatada yapan vardır bak buradan araştırabilirsin. Revizyon olan çok arkadaş var. Ama buy kadar olumsuz düşünüp karamsar olma hayatını mahfedersin..:44:

ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim canim, ama elimden gelen bir sey yok, benim ameliyatimi yapan dr , beni deneme tahtasi olarak kullanip, sonra isin icinden siyrilmak istedi, uzerine gidince, baska bir kbb dr"una sevketti, dun randevu mektubu geldi, 30 mart"a gorusmeye cagiriyor, ama inanin icimden gitmek bile gelmiyor, aklima gelen ilk sey tazminat davasi acip, ve bu parayla turkiye ye gelmek,. butun gun eski resimlerime bakip pismanlik duygusundan butun gun aglamaktan baska carem yok..

Son düzenleme:
ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim canim, ama elimden gelen bir sey yok, benim ameliyatimi yapan dr , beni deneme tahtasi olarak kullanip, sonra isin icinden siyrilmak istedi, uzerine gidince, baska bir kbb dr"una sevketti, dun randevu mektubu geldi, 30 mart"a gorusmeye cagiriyor, ama inanin icimden gitmek bile gelmiyor, aklima gelen ilk sey tazminat davasi acip, ve bu parayla turkiye ye gelmek,. butun gun eski resimlerime bakip pismanlik duygusundan butun gun aglamaktan baska carem yok..

canım bıde ankarda serdar öztürk var revizyonnda iyiymiş yanılmıyorsam onun fiatları daha uygun diğerlerıne gore..bende sadece burnumun ucunu kaldrtmak ya da kısalttrmak ıstıyorum emre ılhan 5bın tl ıstedı naci çelık 6bın tl alt tarafı ucu kaldrılacak kemıge dokunulmayacak saglık problemı yok ıstedıklerı paraya bak bukadarda olmazkı resmen vicdansızlık !!

Back
X