beni hep geri plana atıyor

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
kızlar sevgilimle mutlu bir beraberliğimiz var çok yakında nişanlanacağız fakat bir sorun var.beni her zaman geri plana atıyor.mesela maçı oluyor ondan önceki gün boyunca benimle konuşmuyor.işim var birkaç gün sonra konuşuruz diyor.veya ders çalışıyor sonra konuşuruz diyor.başka bir arkadaşıyla konuşuyor bana geç cevap veriyor hatta bazen işim var diyor.bana bir çare söyleyin ne yapmam gerek?şu an bile şöyle bir mesaj attı birkaç gün işim var sonra konuşuruz diye.lütfen bana çözüm önerin

Br kaç gün işim var sonra konuuşuruz mu diyor :53: hadi 3-5 saat işim var akşama filan konuşalım dese neyse de napıyormuş acaba bir kaç gün şüphe çekici bir durum bana göre. İnsan eli kanda da ola günde bir kere sevgilisiyle ne biliyim nişanlısıyla eşiyle 5 dakikada olsa konuşabilir yani.

Br kaç gün işim var sonra konuuşuruz mu diyor :53: hadi 3-5 saat işim var akşama filan konuşalım dese neyse de napıyormuş acaba bir kaç gün şüphe çekici bir durum bana göre. İnsan eli kanda da ola günde bir kere sevgilisiyle ne biliyim nişanlısıyla eşiyle 5 dakikada olsa konuşabilir yani.

bende aynen öyle düşünüyorum insan 5 dakikada olsa bir mesaja atabilir nasılsın diye.gerçekten işi oluyor biliyorum ama neden bu kadar uzun sürdürüyor bu işi anlayamıyorum yani ben mi çok yüz veriyorum acaba hani nasılsa bekler gibi bir düşünce mi var kafasında

Nasıl olsa bekler düşüncesi oluşmuş bence kafasında sevgilinizin.. Rahatsız olduğunuzu söylediniz mi hiç? tepkisi ne oldu?

aynı politikayı uygulamanı öneriyorum ve asla tavır yapmadan uygula bakalım dank edicek mi?ne işi varmış bu kadar da 2 -3 gün sürüyormuş anlamadım:ssz:ona şu mesajı ver: sen beni önemsemiyorsan ben de seni bir yere kadar önemserim:34:yapması belki zor olur ama denemeni en azından tavsiye ederim erkekler dünyanın merkezinde kendileri var sanıyorlar kadınlarda erkekleri o merkeze almadıkları zaman dünya yıkılacak sanıyorlar bunu en önce kendin için yap canım:34:

Sevgilinizi türünün nadir örnekleri arasına girme başarısını gösterdiği için tebrik ediyorum..
Bir de izninizle yok artık! demek istiyorum:53:
Ben olsam bir kaç gün işim var görüşürüz dese
Kolay gelsin görüşür müyüz kader kısmet artık derdim
O aradığında da bir kaç gün işim var görüşürüz diye ben yazardım :ssz:

aynı politikayı uygulamanı öneriyorum ve asla tavır yapmadan uygula bakalım dank edicek mi?ne işi varmış bu kadar da 2 -3 gün sürüyormuş anlamadım:ssz:ona şu mesajı ver: sen beni önemsemiyorsan ben de seni bir yere kadar önemserim:34:yapması belki zor olur ama denemeni en azından tavsiye ederim erkekler dünyanın merkezinde kendileri var sanıyorlar kadınlarda erkekleri o merkeze almadıkları zaman dünya yıkılacak sanıyorlar bunu en önce kendin için yap canım:34:

tavır yapmıycam çünkü bir kere yaptım zerre değişim olmadı sadece haber verdi bu yani.sonuçta beni önemsemeye başlamadı.tersine kendinin önemsendiğini sandı.ya açıkça ve sakince konuşmalıyım (ki bu da bir çözüm olmayacak) ya da dediğin gibi ilgiyi keserim ama bundan biraz korkuyorum ayrılmak istemiyorum çünkü aynı zamanda üzülmek de istemiyorum anlıycağınız kafam çok karışık

Pardon 3-5 gün müü? Nişanlınız empati kuramıyosa,kurdurtmak lazım,bide siz ona aynısını yapın bakalım ne olacakk

Sevgilinizi türünün nadir örnekleri arasına girme başarısını gösterdiği için tebrik ediyorum..
Bir de izninizle yok artık! demek istiyorum:53:
Ben olsam bir kaç gün işim var görüşürüz dese
Kolay gelsin görüşür müyüz kader kısmet artık derdim
O aradığında da bir kaç gün işim var görüşürüz diye ben yazardım :ssz:

ayrılmak istemiyorum bu çözüm değil bence sadece onunda benim gibi hissetmesini açıkçası çekmesini istiyorum.beni merak edip mesaj yağmuruna tutmasını,o uzun işlerini unutmasını istiyorum sadece benim için

Ayrılmanızı bizde istemeyiz fakat ortada bir yanlış varsa bununda düzelmesi şart. Şuan dert etmiyor olabilirsiniz ama ilerde çok daha fazla dert ediceksiniz. Belkide sevgiliniz sizin onun her hatasına göz yumacağınızı sanıyordur bu düşünceyi biraz yıkarsanız kendine gelecektir.. sizi kaybetmemek için.

bence sizi avucunun içinde gördüğü için çok rahat davranıyor .tamam işin olur gün içinde ama akşam ararsın .ne demek 3-4 gün işim var ne işi varmış .bilmiyorum ben olsam şüphelenirdim hiç hoş değil daha şimdiden böyle rahatsa evlenince daha beteri olur .

evlendiğiniz zaman, seni 2 kişilik bir yalnızlık beklıyor olacak.
kimse değişmez , değiştirlemez.

Son düzenleme:
Ayrılmanızı bizde istemeyiz fakat ortada bir yanlış varsa bununda düzelmesi şart. Şuan dert etmiyor olabilirsiniz ama ilerde çok daha fazla dert ediceksiniz. Belkide sevgiliniz sizin onun her hatasına göz yumacağınızı sanıyordur bu düşünceyi biraz yıkarsanız kendine gelecektir.. sizi kaybetmemek için.

yanlış bir şey yapmak istemiyorum çünkü ben böyle zamanlarda yani sinirli olduğumda orta yolu bulamıyorum ya ayrılalım diyorum ya da göz yumuyorum ama artık böyle yapmak istemiyorum bu yüzden ne yapabilirim yarını mı beklemeliyim en son yarın konuşalım demişti

tavır yapmıycam çünkü bir kere yaptım zerre değişim olmadı sadece haber verdi bu yani.sonuçta beni önemsemeye başlamadı.tersine kendinin önemsendiğini sandı.ya açıkça ve sakince konuşmalıyım (ki bu da bir çözüm olmayacak) ya da dediğin gibi ilgiyi keserim ama bundan biraz korkuyorum ayrılmak istemiyorum çünkü aynı zamanda üzülmek de istemiyorum anlıycağınız kafam çok karışık

korkunun ecele faydası yoktur:37:ben zaten tavır yapın demedim aksine hiç tavır yapmayın gayet doğal olun takmayın yani,önemsendiğini düşünmesin, mesaj mı attı 2 gün işim var diye tamam deyin, böyle böyle zaten bir süre sonra onda değişim olmazsa soğumaya başlarsınız ve daha net görürsünüz aranızdaki durumu

korkunun ecele faydası yoktur:37:ben zaten tavır yapın demedim aksine hiç tavır yapmayın gayet doğal olun takmayın yani,önemsendiğini düşünmesin, mesaj mı attı 2 gün işim var diye tamam deyin, böyle böyle zaten bir süre sonra onda değişim olmazsa soğumaya başlarsınız ve daha net görürsünüz aranızdaki durumu

bende bir süredir böyle yapıyorum hep tamam diyorum bunu dedim diyeli daha çok aynı mesaj gelmeye başlıyor yani daha çok sonra konuşuruz mesajını görüyorum

Ayrılmak istemeyebilirsin ama ona aynısını yapmadan seni anlayacağını düşünme
Güzelce konuşmadın mı hala? Öyleyse önce ona bundan hoşlanmadığını
üzüldüğünü tatlılıkla söyleyip çözüm olmayınca buraya yazmalıydın..
Ayrılırsam üzülürüm diyorsun Seni 3 gün aramayan bu insanla bu ilişkiyle mutlu musun?
Bu kişiyle nişanlandığında ailen ya da yakınların nişanlın nasıl diye sorduğunda
bilmem bugün konuşmadım iki gün sonra ancak arar çok işi var mı diyeceksin?
Bu hayatı istediğine emin misin?

yazdığınız kadarıyla yaptığınız en çocukça 3 şey:
-mesaj yağmuruna tutmak
-en ufak kavgada hatta tartışmada ayrılalım demek
-ve ayrılmanın ardından barışmak barışmak barışmak....
bence durum çok ortada,yaşlarınızda 19a 21 olsun cuk oturur:1:

2-3 gün işi varsa o 2-3 gün içinde benide nasıl kaybettiğini düşünsün....hatta bidaha geri dönmesin mümkünse...:19:

Back
X