beni hep geri plana atıyor

Bu erkeklerin öz güveni beni öldürecek.3-5 gün nedir yahu? Bu adamın gün içinde 1 dakika bile mi vakti olmuyor,ne işle uğraşıyor sevgilin? Yani yemek yemiyor wc ye gitmiyor nefes almıyor mu? O arada bile ulaşmak isteyen insan her türlü ulaşır.Arkadaşıyla konuşuyor benimle konuşmuyor gibi bir şey yazmıştın sanırım canım bahane tüm bunlar belli.Bence sen de kendini çek.ayrılmaktan da korkma.Gerekiyorsa eğer ayrılık,bazı ilişkilerden çok daha huzur vericidir.

yazdığınız kadarıyla yaptığınız en çocukça 3 şey:
-mesaj yağmuruna tutmak
-en ufak kavgada hatta tartışmada ayrılalım demek
-ve ayrılmanın ardından barışmak barışmak barışmak....
bence durum çok ortada,yaşlarınızda 19a 21 olsun cuk oturur:1:

daha 1 kere bile ayrılmadık ama her ilişkide olduğu gibi küçük tartışmalarımız oldu

müsadenle bir yuuuhhhhh demek istiyorumm....ama sana.....bunlara nasıl müsade edersin?çok yazık..

evet çok doğru yazmış,aşk diye tutturulan şeyin asıl karşılığı alışkanlıktır,bağlılıktır ve bunlardan da kurtulmak sanıldığının aksine imkansız değildir, ben ayrıl demiyorum ancak ayrılmaktanda sevdiğin için korkma sevgiden öte alışkanlık olduğu için istemez insanlar ayrılmayı ama adını seviyorum ondan ayrılamam diye bilirler hakbuki sevgiden daha çok telefonun eskisi gibi çalmayacağı için, mesaj gelmeyeceği için vs vs bu boşluğun olmamasını isterler

Niye ayrılsın ki senden böyle büyük bir olaya bile sessiz kalıyorsun
her döndüğünde seni bıraktığı yerde üstelik tripsiz halde buluyor
ben erkek olsam ben de ayrılmam yani bağlayıcılığı yok hiç bir hesap verişi yok,
Ayrılıktan korktuğun için kendini bu ilişkiye mahkum etme lütfen zira
sevgi merak etmektir,özlemdir,sesini duymadan uyuyamamaktır..
Bunların hiç birini göremedim ben..

yanlış bir şey yapmak istemiyorum çünkü ben böyle zamanlarda yani sinirli olduğumda orta yolu bulamıyorum ya ayrılalım diyorum ya da göz yumuyorum ama artık böyle yapmak istemiyorum bu yüzden ne yapabilirim yarını mı beklemeliyim en son yarın konuşalım demişti

daha 1 kere bile ayrılmadık ama her ilişkide olduğu gibi küçük tartışmalarımız oldu

ikisi arasındaki 7 farkı bulun:37:mevzu ayrılmak değil burda sürekli aynı nakaratı tekrarlamak yani o kadar çok tekrarlanıp sonuca varmamışki ayrılalım ayrılalım demeniz adam artık bunu duyduğunda hııı diyordur,aynı şekilde ayrılıp ayrılıp barışsaydınızda durum aynı olurdu o zamanda ayrıldık ama nasıl olsa gene barışıcaz diye bilirdi bu böyledir yani

kızlar sevgilimle mutlu bir beraberliğimiz var çok yakında nişanlanacağız fakat bir sorun var.beni her zaman geri plana atıyor.mesela maçı oluyor ondan önceki gün boyunca benimle konuşmuyor.işim var birkaç gün sonra konuşuruz diyor.veya ders çalışıyor sonra konuşuruz diyor.başka bir arkadaşıyla konuşuyor bana geç cevap veriyor hatta bazen işim var diyor.bana bir çare söyleyin ne yapmam gerek?şu an bile şöyle bir mesaj attı birkaç gün işim var sonra konuşuruz diye.lütfen bana çözüm önerin

aldatıyor bence :ssz:

Niye ayrılsın ki senden böyle büyük bir olaya bile sessiz kalıyorsun
her döndüğünde seni bıraktığı yerde üstelik tripsiz halde buluyor
ben erkek olsam ben de ayrılmam yani bağlayıcılığı yok hiç bir hesap verişi yok,
Ayrılıktan korktuğun için kendini bu ilişkiye mahkum etme lütfen zira
sevgi merak etmektir,özlemdir,sesini duymadan uyuyamamaktır..
Bunların hiç birini göremedim ben..

doğru söylüyorsun aslında ben hiç bu açıdan bakmamıştım ama gerçekten ben bu ilişkide sesimi fazla çıkarmıyorum çıkardığımda da aramız çok bozulmuştu dediğin gibi o sesimin çıkmadığı halimi seviyor kavga ettiğimde benden soğuyacak ama bu kadar kolay unutsun istemiyorum soğudu bitti olmasın oda acı çeksin istiyorum

ikisi arasındaki 7 farkı bulun:37:mevzu ayrılmak değil burda sürekli aynı nakaratı tekrarlamak yani o kadar çok tekrarlanıp sonuca varmamışki ayrılalım ayrılalım demeniz adam artık bunu duyduğunda hııı diyordur,aynı şekilde ayrılıp ayrılıp barışsaydınızda durum aynı olurdu o zamanda ayrıldık ama nasıl olsa gene barışıcaz diye bilirdi bu böyledir yani

düzgün cümle kuramamışım kabul ediyorum.ben normalde ilişkilerimde kavga çıktığında ya ayrılalım diyen ya da alttan alan taraf oluyorum ama bu ilişkide daha hiç ayrılmadık

öyle saçmalıkmı olur ya rahatlığa bak
işim var bi kaç gün sonra konuşuruz ,
oldu daha neler :52:

bu hal ve hareketlerle karşı tarafın acı çekmesi bana pek mümkün gözükmedi:52:acı çeken ve çekmeye devam edecek olan birini görüyorum evet onu görüyoruuumm o bahtsız ama aşkından ölen:37:narinede kızımız oluyor:20:

şu an burada size yalan söyleme gibi bir derdim yok.ben daha 1 kere bile ayrılalım demedim olay budur ister inan ister kulağını tıkayıp eleştir.

doğru söylüyorsun aslında ben hiç bu açıdan bakmamıştım ama gerçekten ben bu ilişkide sesimi fazla çıkarmıyorum çıkardığımda da aramız çok bozulmuştu dediğin gibi o sesimin çıkmadığı halimi seviyor kavga ettiğimde benden soğuyacak ama bu kadar kolay unutsun istemiyorum soğudu bitti olmasın oda acı çeksin istiyorum

Böyle devam edersen acıyı ancak sen çekersin canım
Bu erkeğe mahkum musun ki neyin çilesi yahu
Bir de nişanlanayım deme sakın valla yazık olur sana
Senin böyle bir değerin olmaz ki söz hakkın yok az sesini çıkarsan
kavga,soğukluk.. Senden bunun için soğuyacak adam sebepsiz de bırakır ayrılır senden
Sen sesini çıkar da ayrılsın bari için yanmaz
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tavsiyelerimizi dikkate almazsan çok ağlarsın:ssz:

Böyle devam edersen acıyı ancak sen çekersin canım
Bu erkeğe mahkum musun ki neyin çilesi yahu
Bir de nişanlanayım deme sakın valla yazık olur sana
Senin böyle bir değerin olmaz ki söz hakkın yok az sesini çıkarsan
kavga,soğukluk.. Senden bunun için soğuyacak adam sebepsiz de bırakır ayrılır senden
Sen sesini çıkar da ayrılsın bari için yanmaz
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tavsiyelerimizi dikkate almazsan çok ağlarsın:ssz:

zaten dikkate alacağım bunun için sizlere danıştım.benimle dalga geçende olmuş fakat ben ne diyeyim ki insan birinin acısını dalga konusu nasıl edebilirki.

şu an burada size yalan söyleme gibi bir derdim yok.ben daha 1 kere bile ayrılalım demedim olay budur ister inan ister kulağını tıkayıp eleştir.

daha ne dediğinin farkında değilsin sen ya bir ayrılalım dedim diyorsun bir ayrılalım demedim diyorsun, sen benim ne demek istediğimi anlayabilecek durumda değilsin çünkü ben tamamen farklı bir şey söylüyorum dedin demedin mevzusu değil bu:34:daha fazla kendimi yoramıcam beni anla diye zira anlayabilecek durumda değilsin sana derdinle kolaylıklar diliyorum:ssz:

Son düzenleme:
daha ne dediğinin farkında değilsin sen ya bir ayrılalım dedim diyorsun bir ayrılmadım diyorsun, sen benim ne demek istediğimi anlayabilecek durumda değilsin çünkü ben tamamen farklı bir şey söylüyorum deidn demedin mevzusu değil bu:34:daha fazla kendimi yoramıcam beni anla diye zira anlayabilecek durumda değilsin sana derdinle kolaylıklar diliyorum:ssz:

evet şu an çok üzgünüm bu nedenle yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın.

zaten dikkate alacağım bunun için sizlere danıştım.benimle dalga geçende olmuş fakat ben ne diyeyim ki insan birinin acısını dalga konusu nasıl edebilirki.

Ama sen de bu çözüm değil ayrılmak istemiyorum diyorsun herkese
Seven adam öyle kolay ayrılmaz zaten sevmeyen de ayağının altına
paspas olsan da durmaz bir bunu anla önce..

Ama sen de bu çözüm değil ayrılmak istemiyorum diyorsun herkese
Seven adam öyle kolay ayrılmaz zaten sevmeyen de ayağının altına
paspas olsan da durmaz bir bunu anla önce..

öyle ama şu an bir an önce konuşmak istiyorum ama bana konuşamıycamızı söyledi şu an ne yapabilirimki

Söylemeden edemeyeceğim.Sevgilimle ilişkimizin ilk haftasıydı.''Beni biraz kendi halime bırak,halletmem gereken işlerim var onları bitirmeden sana kendimi adayamıyorum'' gibisinden bir şeyler söyledi ne olduğunu anlayamadan kaldım öyle.2 gün sonra çıktı geldi yanıma.Eski sevgilisi onu arıyormuş durmadan benim canım sevgilim de onunla buluşmuş ''ARAMA ARTIK BEN BAŞKASINI SEVİYORUM'' demiş.Çok kızmıştım benden habersiz böyle bir şey yaptığı için ama benimle paylaşması hoşuma gitmiş dürüstlüğüne inanıp affetmiştim.Gel gör ki işler hiç de böyle değilmiş.Kızla barışmak için buluşmuş.Bana anlattığı gibi hiçbir şey olmamış.Beni kandırmış,aldatmış.Benimleyken hep onunla barışmak için uğraşmış.2 hafta önce Allah gösterdi bana gerçek yüzünü.Ben de aynen senin gibi ne yaparsa alttan alıyor affediyordum.O olmazsa yaşayamam sanıyor ve ayrılmaktan deli gibi korkuyordum.Kendimden fazlasıyla taviz veriyordum.Aşk gözümü kör etmişti resmen.Sevgilin de aynı şeyi ya da benzer şeyleri yapıyor demiyorum sakın yanlış anlama ama bu tarz bahaneler kaçışlar hiç hayra alamet olmuyor bunu bil ve mantığınla hareket et hakkında hayırlısı olsun.

Söylemeden edemeyeceğim.Sevgilimle ilişkimizin ilk haftasıydı.''Beni biraz kendi halime bırak,halletmem gereken işlerim var onları bitirmeden sana kendimi adayamıyorum'' gibisinden bir şeyler söyledi ne olduğunu anlayamadan kaldım öyle.2 gün sonra çıktı geldi yanıma.Eski sevgilisi onu arıyormuş durmadan benim canım sevgilim de onunla buluşmuş ''ARAMA ARTIK BEN BAŞKASINI SEVİYORUM'' demiş.Çok kızmıştım benden habersiz böyle bir şey yaptığı için ama benimle paylaşması hoşuma gitmiş dürüstlüğüne inanıp affetmiştim.Gel gör ki işler hiç de böyle değilmiş.Kızla barışmak için buluşmuş.Bana anlattığı gibi hiçbir şey olmamış.Beni kandırmış,aldatmış.Benimleyken hep onunla barışmak için uğraşmış.2 hafta önce Allah gösterdi bana gerçek yüzünü.Ben de aynen senin gibi ne yaparsa alttan alıyor affediyordum.O olmazsa yaşayamam sanıyor ve ayrılmaktan deli gibi korkuyordum.Kendimden fazlasıyla taviz veriyordum.Aşk gözümü kör etmişti resmen.Sevgilin de aynı şeyi ya da benzer şeyleri yapıyor demiyorum sakın yanlış anlama ama bu tarz bahaneler kaçışlar hiç hayra alamet olmuyor bunu bil ve mantığınla hareket et hakkında hayırlısı olsun.

saol anlattığın için ama biliyorum gerçekten işlerinin olduğunu başka birisinin olmadığını ama yinede dikkat ederim

Back
X