beni hep geri plana atıyor

bende buna benzer bir durumda liseye giderken karşılaşmıştım erkek arkadaşım durup durup bahaneler üretirdi telefonum arıza yaptı bir hafta kullanamıcam.sonra aradan zaman geçer gitmem gereken acil biyer bi durum var sana 3 gün mesaj atamıcam ama aklım snde olucak yok maça gidicem yarına kdr msj atamayabilirim falan derdi bnm de hayatımda yaşadığım ilk aşk tabi tecrübesizlik,çocukluk falan e bide nasıl aşığım :)hep vardr bi bildiği der içten içe üzülür ama yine yolunu beklerdim:)sonra bi tesadüf sonucu öğrendm ki ben saf saf beklerken o ne cevizler kırıyomuş dünyam başıma yıkılmıştı vallai.bira uzattım galiba:)ama diyeceğim o ki bişeyler karıştıran adam çokk sinyaller veriyo da biz anlamamakta direniyoruz sanırım kaybetme korkusuna...

bence çok yanlış bir davranış sergiliyor hani akşama kadar konuşmayalım işim var dese anlarımda ama birkaç gün diyor çok süphe çekici bence kendini geri çekmelisin bırak hiç arama siz sonuçta ciddi bir yola girmişsiniz nişanlısınız aynı çabayı onunda göstermesi gerekli burdan yazması kolay bize ama sende düşün iyice

Söylemeden edemeyeceğim.Sevgilimle ilişkimizin ilk haftasıydı.''Beni biraz kendi halime bırak,halletmem gereken işlerim var onları bitirmeden sana kendimi adayamıyorum'' gibisinden bir şeyler söyledi ne olduğunu anlayamadan kaldım öyle.2 gün sonra çıktı geldi yanıma.Eski sevgilisi onu arıyormuş durmadan benim canım sevgilim de onunla buluşmuş ''ARAMA ARTIK BEN BAŞKASINI SEVİYORUM'' demiş.Çok kızmıştım benden habersiz böyle bir şey yaptığı için ama benimle paylaşması hoşuma gitmiş dürüstlüğüne inanıp affetmiştim.Gel gör ki işler hiç de böyle değilmiş.Kızla barışmak için buluşmuş.Bana anlattığı gibi hiçbir şey olmamış.Beni kandırmış,aldatmış.Benimleyken hep onunla barışmak için uğraşmış.2 hafta önce Allah gösterdi bana gerçek yüzünü.Ben de aynen senin gibi ne yaparsa alttan alıyor affediyordum.O olmazsa yaşayamam sanıyor ve ayrılmaktan deli gibi korkuyordum.Kendimden fazlasıyla taviz veriyordum.Aşk gözümü kör etmişti resmen.Sevgilin de aynı şeyi ya da benzer şeyleri yapıyor demiyorum sakın yanlış anlama ama bu tarz bahaneler kaçışlar hiç hayra alamet olmuyor bunu bil ve mantığınla hareket et hakkında hayırlısı olsun.

açıkçası bende senin gibi düşünüyorum:(
yaşadıklarınada çok üzüldüm ,insanlar çok kötü maalesef!

açıkçası bende senin gibi düşünüyorum:(
yaşadıklarınada çok üzüldüm ,insanlar çok kötü maalesef!

Aslında hal ve hareketlerini hep garipserdim ama sanırım anlamak istemezdim.İçimde hep bir umut ona inanmak isterdim.Yanındayken çok ilgili ama değilken tek mesaj atmaz ya da zorla atardı.Beni seviyormuş kalbinde hissediyormuş mesaj atmasına gerek yokmuş!Benden çaldığı zamanı hep başkalarına harcamış :(
İnsanlar kötü,insanlar acımasız.
Allah her şeyin en hayırlısını versin hepimiz için.

Hala da başka birisi olmadığına eminim işleri var gerçekten diyorsun..
O nasıl bir işmiş ki 3 gün bir mesaj bile yazamayacak kadar
Benim eşim yemek yerken bir elinde çatal yazardı bana hala yazar..
İşteyken aynı şekilde aşkım yoğunum napıyorsun
tamam işim bitince yazcam der 15 dk sonra dayanamaz yine yazar
işi bitmemiş olur ama dayanamaz
Burda 10 yıllık kocasından emin olamıyor insanlar adamla burun burunalar
her gün her gece..
Kendini unutup sevmek,inanmak seninkisi ve bu hiç sağlıklı değil..
Yukarıda yazılanları onlarca kez oku düşün,düşün düşün..

Son düzenleme:
Sevgilinin tavırları çok yanlış.Seninle nişanlanmak gibi ciddi bir şey düşünüyorsa seni bu şekilde geri plana atmamalı.Ciddi birliktelik düşünen erkek bunu yapmaz,yapıyorsa ya senin sevginden çok emindir,rahattır ya da senden saklı işler çeviriyordur.Bu illa aldatmak anlamına gelmez belki daha farklı bir şeyler ama gizliyor sonuçta senden.Bir kaç gün görüşmemeyi gerektirecek kadar senden önemli olan şeyler nedir bilmiyorum çünkü.

Bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsan onunla adamakıllı bir konuşma yapman lazım.Cevap vermesine,mazaret üretmesine fırsat verme bu şekilde bir ilişki istemediğini belirt.

Ayrıl ayrılma diyemem senin kararın,aldatıyor da diyemem ama sen onun sevgilisisin seni bu denli umursamaması bir ilişki açısından çok yanlış.

ben anlayamadım siz bi kaç gün telefonda bile konusamıyorsanız ne zmn görüşüp nişanlanma kararı aldınız?
bu adam nasıl bi işte çalışıyor bi bardak çay molası yemek molasıda mı yok wc yede mi gitmiyorda msj atmıyor
hem size askım seni çok özlüyorum hep aklımdasın ama cok yogunum msjı atması ile şimdi yogunum bi kaç gün sonra konusuruz msjı atması arasında daglar kadar fark var.
Kusura bakmayın ama adam siz ayrılın diye bekliyor resmen ne evlenmesi. hem konusmadıgınız adamın hayatında baskası olmadıgına nasıl emin oluyorsunuz ki
bunları yazıyorum ama amacım sizi üzmek değil sadece kendini bu kdr ezdiren hemcinslerime cok kızıyorum ayrıldım ben üzülcem o hayatına devam edecek deilki mevzu giden sizin zamanınız. dünyada baska erkekmi kalmadı yahu tabiki sizin içinde dogru bi insan var ama bu karsınızdaki değil o besbelli

kız arkadaşına bir 5 dk yı fazla gören bir erkek yolun sonunu görmüş erkektir. erkek arkadaşını tanımadığım için fazla yorum yapmayım ama bu 3 5 günler çok saçma. 1 dk alo demek. çok mu zor.
YOL VERİN
3 5 GÜNDE ÇOK YOL ALIR.....

Sevgiliniz is adami mi anlamadim yurt disina falan mi cikiyo sureklide uc bes gun aramayi ve seninde aramanin onune yasak koyuyor .cok buyuk bencillik onunki sizinkide cok buyuk rahatlik .

kızlar sevgilimle mutlu bir beraberliğimiz var çok yakında nişanlanacağız fakat bir sorun var.beni her zaman geri plana atıyor.mesela maçı oluyor ondan önceki gün boyunca benimle konuşmuyor.işim var birkaç gün sonra konuşuruz diyor.veya ders çalışıyor sonra konuşuruz diyor.başka bir arkadaşıyla konuşuyor bana geç cevap veriyor hatta bazen işim var diyor.bana bir çare söyleyin ne yapmam gerek?şu an bile şöyle bir mesaj attı birkaç gün işim var sonra konuşuruz diye.lütfen bana çözüm önerin

yakında nişan var diyorsun canım ama bu adam düpedüz seni tınlamıyor! korkut gözünü derim ben sana yani ona kaybetme korkusunu tatdır yola gelir belki sonuçta o sen olmadan gününü gün ediyorsa sende boş durma.;)

Back
X