• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni hizmetçi gibi gören kayınvalidem ve kocam:(

taviz verme bence de...
kararlı dur...
eşinde arkanda durmayı öğrensin artık annesine karşı..

Çok haklısın da bu kadar kendini ezdirirsen ezmeleride normal,
eşine diyemiyor musun işte çalıştığım yetmiyor mu bide annene mi hizmetçilik yapacağım diye bir
laf etmeye kalkarsa da annesinin üslubunda konuşsaydın madem sizin anlayışınız bu kadını hizmetçi olarak görüyorsunuz sende erkekliğini bilde beni çalıştırma ananla sana daha iyi hizmet edeyim :KK11:
bakalım ne cevap verecek

Beterin beteri varmis... Kaynanaya bakkkkk... Yuz vermissin astar istemis.. kulkedisi misin sen ? Eli ayagi sakat mi.. kendi yapsin temizligini.. hem o da ne bayram sabahi 6 da kaynanaya git kahvalti hazirlamaya.. rezalet..

Var boyle kadinlar kaynana oldum gelinlere is yaptiricam diye yirtinirlar.
Yeri gelince sende kocanin suratin a tukur bir anana sahip olamiyosun diye. Ne erkeklikmis oyle karisi hizmetci gibi temizlik yapacakmis iyi valla.
Bayramda hastayim filan de ya temizlik yapmak zorunda degilsin oglu evlenene kadar ne yapıyormus bu kadin?

bazen konu açılıyor,bende cok yoruluyorum hiç birşeye yetişemiyorum diyince ben bunca sene temizlikçi tutmadım.siz evde iki kişisiniz siizn ne işiniz olur diyor.boyle boyle eşimi gazlıyor işte.ama bundan sonra beni sadece kendi evim ilgilendirir.senin dediğin gibi temizlikçi tutmak yerine, kocamla kaynıma acıtasyon yapar iki tane gelinim var ben yapıyorum hala bu yaşımda diye.sizi ben boşuna doğurmuşum.sizde erkekmisiniz be karılarınıza bir söz geçiremiyorsunuz diye gaza getirir.konuşmalar hep bu tarzda 3 senede herşeyiyle çok iyi tanıdım kayınvalidemi.ama işin ilginç yanı eltimle kocası bizim yan dairede oturuyor kocası hep eltimi tutarken ona hiç bişey demezken,olan bana oluyor benim kocam çok çabuk gaza gelip benimle tartışıyor.ve sonuç olarak yine ben yuvam dağılmasın diye gidip tek başıma eşşek gibi yapıyorum.
Zaten kocasi eltini ezdirmedigi icin kahvaltiyi sen hazirliyorsyn her bayram saat 6 da.. cocuk falan degil Yani sebep

bizde olaylar bitmez kizlar daha birsürü bomba var bende.iyice kafama dank ettiği zamanlar dedim kendi kendime .''millete kölelik yapacağına git kursa kafa dağıt''başladım kursa.sabah gidip 1 de çıkıyordum.kayınvalidem aradı kırmızı alarmı verdi.MİSAFİR GELİYOR..tamam anne yarın gelirim dedim.sabah eltim geldi bana ablası taşınıyormuş oraya temizliğe gideceğini telefonumu kullanmak istediğini soyledi.neyse ablasını aradı bişey lazımmı diye.çamaşırsuyu cif siparişlerini aldı.kayınvalidem taşınırken 5 te gelen kız ablasına sabah 8 de gitti.bende kursa gittim oradan da saat 1:30 da kayınvalideme geçtim.''hayırsız gelin misafir gelecek bu saatte mi gelinir'' dedi.bende'' kurstaydım anne şimdi çıktım heee kısırmı yapacaktın dur ben yapayım'' diyip konuyu değiştirdim''ne bileyim ben seni sabahtan bekliyordum'' diyince bende'' eltim nerede anne'' dedim.''ay onu ablası çağırdı kahvaltıya,buraya gelmeyi çok istiyordu ama kısmet işte'' dedi.ve adım gibi de biliyorum eltimin ona yalan soylemediğini çünkü benim eltim çok dobradır kimseden korkusu olmadığı için yalan söyleme gereği duymaz.''he sana oylemi dedi,banada sabah ablam taşınıyor temizliğe gidiyorum dedi'' dedim.busefer kayınvalidem hemen konuyu değiştirdi'' ay dur turşuda koyalım''.gülermisin ağlarmısın. sırf o yapmıyorda ben niye yapıyorum demeyeyim diye onu savunuyor.pes dedim valla.

Var boyle kadinlar kaynana oldum gelinlere is yaptiricam diye yirtinirlar.
Yeri gelince sende kocanin suratin a tukur bir anana sahip olamiyosun diye. Ne erkeklikmis oyle karisi hizmetci gibi temizlik yapacakmis iyi valla.
Bayramda hastayim filan de ya temizlik yapmak zorunda degilsin oglu evlenene kadar ne yapıyormus bu kadin?
şimdi hizmetçi aldı ya keyfini süreyim diyor herhalde.ohhh oğluma söylüyorum oğlum da eşşek gibi yaptırıyor diyordur.

Sen taviz i baştan vermişsin. Benim kayinvalidem de eltimde 10 dan önce uyanmaz eslerine kahvalti hazirlamazlar biz yeni evliyken gittik kayın Pederimde 7 de ise gidiyor eşim dedi benim karım sabah kalkıp kahvaltı mi hazırlar kayinvalidem alayli bi şek güldü eltimde bakisip imali bir şek sonra gece uyuduk eşim diyor sabah kalk babama kahvaltı hazırla dedim ben senin karinim onun değil kalksın kendi karısı hazirlasin baştan taviz vermedim hasta olsa yaparım ama onlar oturacak yatacak Ohh bende yapacam kimse kusura bakmayın

bizde olaylar bitmez kizlar daha birsürü bomba var bende.iyice kafama dank ettiği zamanlar dedim kendi kendime .''millete kölelik yapacağına git kursa kafa dağıt''başladım kursa.sabah gidip 1 de çıkıyordum.kayınvalidem aradı kırmızı alarmı verdi.MİSAFİR GELİYOR..tamam anne yarın gelirim dedim.sabah eltim geldi bana ablası taşınıyormuş oraya temizliğe gideceğini telefonumu kullanmak istediğini soyledi.neyse ablasını aradı bişey lazımmı diye.çamaşırsuyu cif siparişlerini aldı.kayınvalidem taşınırken 5 te gelen kız ablasına sabah 8 de gitti.bende kursa gittim oradan da saat 1:30 da kayınvalideme geçtim.''hayırsız gelin misafir gelecek bu saatte mi gelinir'' dedi.bende'' kurstaydım anne şimdi çıktım heee kısırmı yapacaktın dur ben yapayım'' diyip konuyu değiştirdim''ne bileyim ben seni sabahtan bekliyordum'' diyince bende'' eltim nerede anne'' dedim.''ay onu ablası çağırdı kahvaltıya,buraya gelmeyi çok istiyordu ama kısmet işte'' dedi.ve adım gibi de biliyorum eltimin ona yalan soylemediğini çünkü benim eltim çok dobradır kimseden korkusu olmadığı için yalan söyleme gereği duymaz.''he sana oylemi dedi,banada sabah ablam taşınıyor temizliğe gidiyorum dedi'' dedim.busefer kayınvalidem hemen konuyu değiştirdi'' ay dur turşuda koyalım''.gülermisin ağlarmısın. sırf o yapmıyorda ben niye yapıyorum demeyeyim diye onu savunuyor.pes dedim valla.

E o elti kendini ezdirmiyor işte olan biten bu! Belki de kocası da ezdirmiyordur eşiniz gibi. Önce eşinizle adamakıllı konuşun bence sonra annesine tepki verirsiniz.

bir günde kayınvalidem taşınıyor.eltim o gün izinli.ben sabah yedide eski evine gittim eşyaları topladık nakliyeci aldı götürdü.yeni evine gittim evi süpürdüm sildim eşyalar yerleşiyor.koliler açıldı onları mutfaga yatak odasına kaldırıyorum.kayın validemde kız kardeşleriyle hala o burada olmadımı boyle mi çeksek falan filan derdinde.eltım gelmiyormu dedim o bugun çalışıyor dedi.eltımın kocası da yanımızdaydı hiç sesini çıkarmadı.saat beşte eltim geldi.''aaa erkenmi çıktın dedim'' ''yooo bugun izinliydim evimin işini yaptım geldim'' dedi.ya sabır dedim içimden.benim annem bile ondan once geldi yardıma.sankı bizim hiç işimiz yok evimizde.kayınvalidem gıkını bile cıkarmadı çünkü çalışmadığını çok iyi biliyor.gayet iyi konuştular ikisi.kendimi çok kullanılmış hissetim.sekizde eşim geldi annemi evine bırakıp bizde evimize gececez.annem''kızım yarında git kayınvalidene daha işi bitmedi o kadının yardım edin dedi'' bende ''ben cok yoruldum anne dedim birazda saat beşte gelenler gitsin'' dedim.eşim benimle sırf bunu dedim diye 3 gün konuşmadı.
Eşine gıcık oldum :KK62::KK62::KK62::KK62:

Zaten kocasi eltini ezdirmedigi icin kahvaltiyi sen hazirliyorsyn her bayram saat 6 da.. cocuk falan degil Yani sebep
tabi canım bana oyle bi bahane uyduruyor bende işi bırakmayayım diye.ama eşime son kavgamızda dedim.onun çocugu var diye annen bişey diyemiyor.onur çocukları var diye karısına bişey diyemiyor.ama bizim cocuğumuz yok diye kimseye yaranmak zorunda değilim .bundan sonra senin karın yok annen var dedim.

Yaaaa Ben gercekten anlamiyorum... Kayinvalidene misafir gelecek olmasi size Neden kirmizi alarm oluyor?misafir ona geliyo size mi geliyo? Aklim almiyo yaaa gercekten....

Eşine gıcık oldum :KK62::KK62::KK62::KK62:
bende böyle durumlarda gıcık oluyorum ama annesi karışmadığı zamanlarda evimiz okadar huzurlu ki yanlız olduğumuzda çok mutluyuz.hiç tartışmamız olmaz.deli olur benim için oraya götüreyim buraya götüreyim.karıma bunu alayım şunu yapayım.anlatamam.ama annesi devreye girince 4x4 ten sıfıra iniyor gözümde.anlatmaya çalışıncada kavga ediyor anneme laf söyleyemezsin diye:(

Gençliklerinde böyle yapan kayınvalideler yaşlılıklarında da gelinin evinde baş köşede oturup güler yüz , anlayış beklerler işte sanki hak etmişler gibi . Hayır bırak elin ayağın tutarken gelini de yaşlılığına yatırım olsun .

Yaaaa Ben gercekten anlamiyorum... Kayinvalidene misafir gelecek olmasi size Neden kirmizi alarm oluyor?misafir ona geliyo size mi geliyo? Aklim almiyo yaaa gercekten....
gerçekten benimde aklım almıyor canım.onun misafirini ağırlamaktan ben kendi evime arkadaşımı dahi çağıramıyor.çünkü kayınvalidem bir gün evde durmaz sabahtan akşama kadar günlerde ev oturmalarında.doğal olarak o gittikçe onada gelen oluyor,hiç tereddütsüz çağırır,çünkü evde hizmetçi var kontesimin.:)hizmetçi isten gelir tamizler pasta börek yapar.ertesi günde gider yiyip içilenleri topalr.lüküs hayat lüküs hayat yoktur işin yan gel de yat:)

Of ya okurken içim daraldı siz yaşıyorsunuz bunları gerçekten üzüldüm.Ne biçim insanlar var aklım almıyor size neden bu kadar eziyet ediyor bu kadın sadist gibi birşey.Kocanız resmen annenin kuklası olmuş çok kızdım ona.Eğer eşiniz müsaade etmese sizi ezdirmese o kadın hiçbir şey yaptıramaz size.

bazen konu açılıyor,bende cok yoruluyorum hiç birşeye yetişemiyorum diyince ben bunca sene temizlikçi tutmadım.siz evde iki kişisiniz siizn ne işiniz olur diyor.boyle boyle eşimi gazlıyor işte.ama bundan sonra beni sadece kendi evim ilgilendirir.senin dediğin gibi temizlikçi tutmak yerine, kocamla kaynıma acıtasyon yapar iki tane gelinim var ben yapıyorum hala bu yaşımda diye.sizi ben boşuna doğurmuşum.sizde erkekmisiniz be karılarınıza bir söz geçiremiyorsunuz diye gaza getirir.konuşmalar hep bu tarzda 3 senede herşeyiyle çok iyi tanıdım kayınvalidemi.ama işin ilginç yanı eltimle kocası bizim yan dairede oturuyor kocası hep eltimi tutarken ona hiç bişey demezken,olan bana oluyor benim kocam çok çabuk gaza gelip benimle tartışıyor.ve sonuç olarak yine ben yuvam dağılmasın diye gidip tek başıma eşşek gibi yapıyorum.
canim biraz daha idare etmeye çalişsan çunku erkekler çocukları olana kadar malesef anneleri ne derse onu yapıylr ve inanylar degişecegini sanmiyorum her zaman olmasada arada bir gt anne yapılacak bişey varmi diye sor simdi hep sen suçlu olursun dahada çok kızışırlar kotu olman için ugrasırlar gene oglunu doldurur olan sana olur yazık degilmi bir yuva kolay kurulmuyr fedakarlk lazım burda her konu açanada boşan diyenlerede çok sinir oluyrm ayrıca...

bende böyle durumlarda gıcık oluyorum ama annesi karışmadığı zamanlarda evimiz okadar huzurlu ki yanlız olduğumuzda çok mutluyuz.hiç tartışmamız olmaz.deli olur benim için oraya götüreyim buraya götüreyim.karıma bunu alayım şunu yapayım.anlatamam.ama annesi devreye girince 4x4 ten sıfıra iniyor gözümde.anlatmaya çalışıncada kavga ediyor anneme laf söyleyemezsin diye:KK43:

Ne varsa anada var. Bu zülum elbet hesabı sorulur vicdansız kadın. Huzur bozmak insanları üzmek ne kadar günah . Eminim çok sıkıntı çekmiştirsin. Namaz kılıyorsan her namazın ardından bolca dua et kocan içinde et sadece seni düşünsün gözü açılsın saf olmasın annesinin yaptıklarını farketsin kendine gelsin

Back
X