Beni ilgilendirmez ama..

Bn zaten o anlamda açmadım farkında isen başlıktan zaten sanane filan düzgün yorum yaz lütfen.. Kendi açımdan düşünüyorum bn de inş nasip olur çocuk olunca hangisi daha uygun olur diye
İyi de zaten konu başlığına beni ilgilendirmez ama yazmışsınız, yani fazlasıyla farkındasınız. Para ablanızdan çıkıyor, ilk Bebek, ilk heves, acemilik, o ödemekte zorlanmıyorsa size düşen bir şey yok.
Allah nasip eder hamile kalırsanız, forumda Bebek için alınacaklar ya da alınması gereksiz olanlar diye konular var onlara göz atarsınız.

O saydıklarınızın hepsi bende de mevcut, yürüteç hariç çünkü doktorum yasakladı.
Allahtan az kullanışmış olarak 2.çocuğum da o eşyalarla büyüyecek.
Bebek yeni doğduğunda puset beşikte yatırıyorsunuz, sonrasında park yatak ya da anne yanı beşik adı verilen sisteme geçiş yapıyorsunuz.
Burada 6-7 ayını tamamladıktan sonra, odasına alışması açısından oda takımının yatağına.
Yani bu bir süreç
Ha kimisi bir park yatakta büyütmek ister, kimisi de ablanız ve benim gibi park yatağı görüntü itibari ile çirkin ve kullanım olarak yorucu bulup bu süreci izleriz.
Ben daha aldıklarımı saysam ohooo ablam iyiymiş dersiniz.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızın çoğunu bizde aldık bi oda takımımız var beşik bi tane eskittik ikincisini kullanıyoruz oyun halısı anakucağı odanın ortasında kocaman salıncağı valla size mantıksız gelecek hohatta bizimde iki bebek arabamız var biri büyük diye baston aldık çocuk işi masraf Can'ım istesen de istemesen de çıkıyor bişeyler

Kendi açımdan düşünüyorum bn de inş nasip olur çocuk olunca hangisi daha uygun olur diye

En sona bunu yazmışsın ama belli ki eleştirmek için açmışsın. Anlaşılıyor sonuçta. İlerde cocuk olursa napayımla ilgisi yok ki konunun. Hoşuna gitmediyse tersini yaparsın.

4 yatak abartı ben kızıma bitane sallanan oyun parkli yatak aldım iki yaşına kadar kullanırım rahat hafif istediğim yere taşıyabiliyorum mama sandalyesi yürütec birtane bebek arabası oyun minderi puset zorunlu zaten bir de herseyi birden almiyorsunuz ayına yaşına göre gerektikce alınıyor

Sizinki de doğmamış çocuğa don biçmek. Herkes kendi bütçesine göre, ihtiyacına göre bebek eşyası alır. Şu şu bebek eşyaları alınmalıdır diye bir yasa yok benim bildiğim, siz de kendi bütçenize, bebeğinizin ihtiyaçlarına göre alırsınız. Şimdiden bunu dert etmeniz garip. Param varsa istersem 10 tane bebek arabası, 5 tane beşik alırım, kime ne?

Parası olan alır istediğini olmayan da en gereklilerini alır .Bence abartı şeyler .illa sende alacaksın diye bişey Yok

ben baslikta yazdigin gibi dusunuyorum...

Valla uyumayan çocuk olursa 4 değil 14 yatak alınır yeterki çocuk uyusun diye parasına bile bakılmaz eltimden biliyorum her seçeneği elemeden nerde uyuyacağını bilemezsin, ben kızıma park yatak aldım mesela herkes çok memnundu 4 yaşına kadar yatar diye 600 lira para saydık ilk 6 ay beşik gibi olan ana kucağında uyudu 3 ay park yatağı kullandım 9. Aydan sonra yanımızda uyumaya başlayınca o kadar para verdiğime acıdım 2 yaşından sonra özel yapım anne yanı beşiğine geçtik çocuğun huyu suyu nasılsa sen onu yapmak zorunda kalıyorsun

Can'ım bence başkalarını takmamak için çocuk düşünmelisin artık.Yoksa gereksiz şeylere takılıyorsun vaktin gelmiş:) Ayrıca gerekli şeylerden bahsettin ve bunları onlar düşünmeli sonuçta çocuk onların para onların hayat onların.
Ayrıca ablanı çekiştirmek için yazdığın çok belli sonunda da bence çok gereksiz ben hangisinden alayım gibi cümleler kurmuşsun.Yazının özü yine ablan yine ablan

Son düzenleme:
En guzeli park yatak.

Hevesin , koyacak yerin ve maddi gücün varsa git 15 tane yatak al. Bunlardan biri yoksa git bir tane al. Daha hamile değilken sana ne oluyor ben anlamadım? Hakkaten seni ilgilendiren hiçbişey yok ortada. Senden mi borç istediler 4. yatağı alırken? Millet çocuğuna alışveriş yaparken bir de sülalesinin rızasını mı alsın istiyorsunuz? Size ne?

Benimde ilk cocugum bebegim suan 4 aylik. Bende aldiklarimi sayayim:
Bebek odasi takimi
Anne yani besigi ( gece kolay emzirme amacli)
Ana kucagi
Bebek arabasi
Araba koltugu
Oyun halisi
Yataginin basinda dönen müzikli oyuncak ( adini bilmiyorum )
Bebek telsizi
Siseleri sterilize etme aleti
Emzirme yastigi
Banyo legeni
Özel bezleme cantasi
...

Daha sayim mi? =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…