beni iyi dinleyinnnnnnnnnnn

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
artik icimi dökmeliyim ya delirecem yada bana yardimci olun allah rizasi icin sizden bunu istiyorum konu ne diceksiniz konu ben ve hayatim özet gecicem artik 4 duvar arasinda nefes alamaz hale geldim
hayatimi özetliyorum
ufak yasta almanyaya geldim ailemle cocuklukk dönemim orta halli geldi gecti 3 abi ve bi kizkardesim var kiz kardesime verilen serbestlik bende hic olmadi bi arkadasima gittiysem eve dönüste saclarim yolundu annem tarafindan sonra babaya sikayet ve sonucunda dayak abiler deseniz ufak yasta baski baski baski ve basimi örttürdüler okuldaki girdigimiz derslere kadar müdahale edildiki derse girmiceksin diye sporu bile basörtüsüyle yaptirdilar sürekli kontrol altindasin okuldan eve evden okula yas 13 civari tabi abiler evlendi simdide yengeler sanki bir besleme muamelesi yaptilar kimsenin sesi cikmadi itildim kakildim dayak yedim gelenden gecenden kendini savunamiyosunki cocuksun bu baskilardan kurtulmak icin sirf 16 yasimda evlenmeyi sectim ne oldu cocukk akliyla evlilige adim atarsan olacagi bu ben sanardimki evlenince rahat edicem esim kiymet vericek baba abi anne dayagindan kurtulucam tam tersi el ogluda onlarin yaptiklarini harfi harfiyen hatta daha fazlasiyla uyguladi sabrettim ailesi bile ezdi gecti onada sabrettim arkamda ailem yokki savunsun kizimizi sen dövesin diye vermedik desin yok yani koca dünyada yalnizsin seneler gecti ben büyüdüm anne oldum aklim basima yeni yeni gelmeye basladi kim kimdir nedir kimden zarar gelir bunlari yeni yeni ögrenmistim ne komsuya gidebiliyosun ne kimseler sana gelebiliyor bildiginiz ev habsi kabus gibi günler tabi artik tahammul kalmadi cocugumuda aldim ve ne umutlarla adim attigim evimden esyamdan yuvamdan ayrildim ki ayrilincada biliyorum ailemi kaybedecektim ynai hic sahiblenmeseler´de onlardi ailem annem babam öylede oldu bosandim ve evlatliktan red edildim niye diceksiniz bosanmak olmazmis kizbasima o insan benim namusumun bekcisiymis namusumun bekcisi olan insan sarhos olanakadar icib eve gelib bana para bulacaksin nasil bulursan bul dermi hanimina calismiyordum kucagimda minik yavrum vardi kendimimi satmaliydim ben bunlarin daha fazlasini duydumki onlari yazamicam noktayi koymak zorundaydim kimseler bilmez ben o evde neler yasadim nelere maruz kaldim,kendime yeni sayfa actim birisiyle hayatimi birlestirdimki malesef oda siddete bas vurdugu icin ayrildim simdi kendimden nefret ediyorum neden ben bunlari yasadim neden siddet hic hayatimdan eksikk olmadi neden anne baba diger cocuklarini kolladiklari gibi benide kollamadi istenmeyen bir cocuk isem neden düynyaya getirdiniz anne sevgisi baba sevgisi ben bunlari baskalarinda gördükce nasil icim yaniyor kimse bilemez onlar beni aramasada sormasada icim yaniyor özlüyorum baskalarinin anneleri toz kondurmazken cocuklarina benim annem neden elalemden önce benim lafimi sagda solda ediyorki okadarmi hayirsiz evlettim ben okadarmi kötü insanim isleri düstükce ilk yardimlarina kosan bendim hastalansalar hemen solugu yanlarinda alanda bendim onlar kötüde olsa ben elimden gelenleri yaptim yapmak zorundayimki annemle babam abilerim kardesimdiler peki neden ben zora düsünce hepsi bitarafa kacti?? bunlari yzaiyorum cünkü artik düsün düsün sonu yok icimi herhangi birisinede anlatamiyorum acamiyorumki iki gün sonra baskasindan duyarim korkusuyla neden diye kendime cok sordum neden aile icinde nefreti senin sirtina yüklemisler neden her olan kötü seyden sen sorumlusun diyorum cevabim yok kendimde hatalar ariyorum kimseye fesatligim olmadi kimseyi sirtindanda vurmadim kimseye nankörlükte etmedim ama savrulan ben oldum peki niye?? tak bildigim sey ise kendi görmedigim anne baba sevgisini sefkatini kuzumdan esirgemeden hatta dahada fazlasini evladima veriyorum oda benim hissettiklerimi hissetmesin diye annenin babanin evlatta hakki olurmus peki evladin?? bunlari yazdim buraya bazilarina sacma gelebilir bazilari diyebilirki derdin yok dert ariyosun hayir dert aramiyorum dert beni hic birakmadiki evlat ayirdimi konusuna gelince abilerin ufacik derdinde yanlarindalar kizkardesimde bosandi onu red eden olmadi haala yanlarinda anlayamadigim o kizin ise ben neyiniz oluyorum?? bosanmaksa oda bosandi red edilmedi ama ben bosandim neden red edildim acmisin suzuzmusun yaninda cocugunla ne durumdasin bile denmedi ama niye kusura bakmayin karisik oldu baya baya ama artik dert deyil illet olmustu bunlar icimde kusmak istedim artik yeter ya bende insanim bende mutlu huzurlu saglikli yasam istiyorum herkezin yaptigi gibi anne babayla aileyle kardeslerle offf of belki sorarsiniz konussaydin ailenle diye ama insan sinifina koyulmuyoruzki tek kelime etme firsatimiz olsun cok üzgünümcok biryerden baslamaliyim artik bisekilde ayakta kalmaliyim kendimide gectim evladim icin kalin saglicakla

peki şuan nerde nasıl yaşıyorsunuz ilk aklıma gelen bu oldu
allahım yavrunuzun hürmetine inş güzel gelecekler sunar sizlere..
çok üzüldüm okurken bi insan nasıl evlatları arasında ayrım yaparak bu kadar kötü muameleye maruz bırakabilir şaştım kaldım ne diyeyim allah vicdan versin ailenize.....sizede mutluluk huzur versin inş...

bunları okurken biran sizin üvey evlad olduğunuzu düşündüm ... çünkü ancak bir anne üvey evladına böyle bir durum yaşatabilir... şok oldumm yaşadıklarınız çok agır çok..
önce genç yaşta evlilik daha sonra bir yanlış evlilik sizde çok hatalısınız neden 2. kez evlendiniz o yavrunuzu üvey babanın ellerine teslim ettiniz su an nerdesiniz napıyorsunuz kim bakıyor size evladınız kaç yaşına geldi.. birazda acıklarımısın bunları .

ayrildiktan sonra meslek yaptim zordu cocugumu anaokuluna birakip kendi okuluma giderken o yavrurun anneee gitme yoolurr demesi icimi yakti kavurdu aglaya aglaya gittim geldim okuluma meslegimi zor sartlar altinda yaptim simdi kendi evimde cocugumla yasiyorum allahima sükürler olsunki kurtardim kendimizi ama benim istedigim anne baba kardes sevgisi bagiydiki olmuyor oldurmuyorlar iyi dileklerin icinde sagolasin

Offf hayat nıye boyle ((( cok ozuldum rabbım yardımcın olsun bugun bende esımden ablası yuzunden 4 5 tokat yedım ıcım cok acıdı bı tanede kızım var bosanmaya karar verdım. Fransadayım bende gurbet ıste caresız bı basına ama rabbım var cok sukur baska kımseye ıhtıyac yok sende allaha sıgın sabır ıste yardım dıle hergun gelıyo gecıyo cocugun ıcın ayakta dur bakma artık gerıye enınde sonunda hepsıyle hesaplasıcaksın dılerım rabbım hayırlı guzel kapılar acsın sıze ve evladınıza sabır sabır sabır

allah razi olsun bacim allahim seninde yardimcin olsun

bı aile cocuguna nasıl yapar bunu ya. bu ayrımcılıgın sebebı ne anlayamadım.. hıc konusmadınız mı, onlara boyle bana boyle muamele yapmanızın sebebı ne dıye?
bence varya cıkın gıdın, yüzlerine aynen buraya yazdıgınız gıbı onlara soyleyın. içinizdekileri onlarında içine akıtın. üvey evlat muamelesının sebebı ne yaaa...
madem sıze bı hayırları yok, çekinmeniz gereken bısey de yok.

şimdi nerde yasıyorsunuz? cocuğunuz kac yasında? nasıl gecınıyorsunuz?

canım ne mutlu sanaki hayatını düzene koyabilmişsin...bence geçmişe bi sünger çek eskilere takılma çocuğun büyür hayat dahada düzene girer o anne babada yaşlanıp yataklara düşünce hiçbir evlat kalmayınca ortada anlarlar ozaman seni...bence önce çocuğun ve kendine ayır hayatını daha sonra zaten aşkıda sevgiyide tadarsın eminim...dua et haline yinede şükret düşünki ailen seni yanına alıp yine döve döve istemediğin bi evliliğe zorlayabilirdi,o evlendirdikleri adam belalı yine seni döven ve asla ayrılmaya niyeti olmayıp seni zorla yanında tutan bi adam olabilirdi..yani ailenin yanında olmamasındada bi hayır vardır bence...

hatayiliyim evet bu insanda özlemini cektigim sevgi sevkat vardi ilk baslarda tutuna bilecegim dalim sandim ama yanlisti evladima gelince ona asla üveybaba gibi davranmadi buna asla musadede etmezdim onun derdi benimleydi cocugum büyüdü bana fikir verecek yasta bize kimse bakmiyor ben kendimize bakiyorum allah kimseye el actirmasin üvey evlat muamelesi derken öz evladiyim ama isinamadi sanirim bana bilmiyorumki[/QUOTE]

anladım şimdi. herşeye ragmen güçlüsünüz ayaktasınız. bir evladınız var onunla birbirinize sımsıkı kilitlenin.. yaşadıklarınız belki geri gelmez anne bana sevgisi belki hiç olmayacak ama siz bunu evladınızda bulun .. herkez istediği hayatı yaşamıyor bu hayatta. annemizi babamızı biz seçemiyoruz keşke bir secebilsek.
sizde istemezdiniz böyle bir aileye sahip olmak eminim ama kader işte naparsın geçebilirmisin önüne elbet hayır.
gün gelir devran döner keser döner sap döner .!! bu sözü asla unutmayınn herkez yaptıklarının cezasını elbet bulur gün gelir bir bakarsınız anneniz o dışladığı sahip cıkmadğı evladına muhtaç kalır bir damla su vermesine muhtaç kalır yalvarır..
üzülmeyin bakın ne güzel kendi geçiminizi sağlıyorsunuz kimseye muhtaç değilmişsiniz. bu ne kadar güzel bir şey
allah göstermesin su an kötü yolda da olabilirdiniz. bunlar sevdiden herşeyden daha kötüdür.
sizi evladınız seviyormu evet hemde çok seviyordur biricik annesin.. onun sevgisi size yeter de artar bilee
ailenizde o size gösteremediği sevgiyi şevkati artık neyse canım kötü konuşmak istemiyorum .
evliliklerinizde çok yanlış deneyim olmuş. ama artk ne istediğinizi biliyorsunuzdur insan sarrafı derler ya öyle olmuşunuzdur bundan sonra dogru seçimler kararlar verirsiniz inşallah. her zorlukta bir kolaylık vardır rabbim senin ve evladının yardımcısı olsun...

ben bunuda denedim hani tasa konusursunda cvb gelmezya ayni o sekilde oldu arkasini döndü gitti kalakaldim oracikta bilmiyorum dediklerimden nekadarini duydu annem bana hayirlari yok ama genede vijdanim el vermedi dikkatli konusmaya calistim dinlemedi bile bende bidaha denemedim simdi kendi evimde onlardanda uzakta bi sehirdeyim ve hic bilmezler nerdeyim nasilim calisiyorum kazaniyorum kendimize bakiyorum maddi sorunum yok allaha sükür manevi sorunum var cocugum herseyi cok iyi anlicak yasta

evet olabilirdi herseyde vardir bir hayir hani demissinya yataklara düsünce anlarlar seni canim onlara bakan olmucak ben alirim yanima gene ben bakarim basimin üsdünde yerleri var görüsmesekte hastaliklarini duyyorum geldigim sehirdeki tanidiklar haber ediyor ama napiyorum oturup aglamaktan baska bi care yok hayirlisini versin allahim

aile deme artik

senin ailen kizinla sensin,cok üzülmüs cok cekmissin

ALLAH bundan sonra senin gibi iyilerin cikarsin karsina

gecmisi gecmisteki herseyi sil unut,bundan sonraki yasaminda mutluluklar dilerim

yok artık... nasıl anne bu yaaa?
kusura bakma ama onların gercekten ailen olabılecegıne ınanmadım ben.
yanı ben olsam uveyım herhalde falan dıye dusunurdum.

gercı neler neler görüyoruz. çocugunu çöpe atanlar, 17 aylık bebegını pazarlayan iğrenc pislikler vs. yazarken bıle mıdem bulandı. Allah belalarını bu dunyada vermesın de ahırette versin. orası coook daha zor, çok çetin.

ne diyim arkadasında dediği gibi gun gelir devran döner, keser döner sap döner.

aile deme artik

senin ailen kizinla sensin,cok üzülmüs cok cekmissin

ALLAH bundan sonra senin gibi iyilerin cikarsin karsina

gecmisi gecmisteki herseyi sil unut,bundan sonraki yasaminda mutluluklar dilerim

sagol bacim insan büyüsede bazen özlüyor hic bir söz etmesinler ama elleri saclarini oksanin tabi benimkisi hayalden ibaret

Halinize gerçekten çok üzüldüm kardeşim.

Yine de didinip yoktan var etmişsiniz ya , helal olsun. Şöyle bir annenin evladı olduğu için çocuğunuz çok şanslı.

Allah yardımcın olsun zor günler geçirmişsin aile olacak işte insan ister istemez arkalarında olmalarını istiyor ama malesef günümüzde böyle evlat ayrımı yapan ailelerde var malesef, şu durumda tek düşünceginiz yavrunuz,sonra kendinize diceksinizki beni istemeyeni ben hiç istemem onlar düşünsün evlat ayrımını öteki dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…