beni iyi dinleyinnnnnnnnnnn

öncelikle sizi tebrik ederim kaderim buymuş deyip o hayatınıza katlanmak yerine evladınız ve kendiniz için çalışıp yeni bi hayat kurduğunuz için :81::81:

dayanması zor şeyler yaşamışsınız o sevgi şefkat eksikliğini hissetmeniz çok normal.ama bardağın dolu tarafından bakın yeni bi hayat yeni arkadaşlar getirir.anne babanın yerini tutmaz ama zaten siz anne baba sevgisi görmemişsiniz.evladınız var onunl sevgisiyle doldurun kendinizi.bunca yaşadığınızda sonra artık daha temkinlisinizdir arkadaşlarınızı iyi seçin size dost kardeş olabiliecek insanlarla karşılaşırsınız inşallah

Çok zor bir hayat yaşamışsınız ama ne mutlu ki yılmadan,yıkılmadan ayakta kalabilmişsiniz. Aile sevgisi tabi ki büyük bir eksiklik ama sevgilerin en güzeli olan evlat sevgisine sahipsiniz en azından. Bundan sonra Rabbim size de evladınıza da sıkıntı vermesin, çok mutlu olun inşallah

Okudukça o kadar üzüldüm ki bi aile çocuğuna nasıl böyle davranır anlayamıyorum.Ama elden bişey gelmez Allah onları ıslah etsin ne diyelim..Çok haklısın herkes ihtiyaç duyar aile sevgisine desteğine bunun eksikliğini duymamak mümkünmü allah sana sabır versin çok zor.Ama ne mutluki bir çocuğun var bi düzen kurmuşsun kimseye muhtaç olmadan ayaklarının üstünde durabilmişsin bu herkesin yapabildiği bişey değil o kadar çok kadın varki kaderine razı olupta ömür boyu şiddet gören.Kendinde hata arama sakın sen geleceğine bak çocuğunla birlikte.Umarım bundan sonra çook mutlu olursun..

ailene ben de çok şaşirdim insan evladini nasil böyle hiç sayar korumaz kollamaz ama boşver canim kafana takmamaya çaliş sen güçlü bir kadinsin belli hayatini kurmuşsun kimseye muhtaç değilsin evladinda var bundan sonra onunla mutlu ol tüm sevgini ona ver kimseden sevgi dilenme hiç yaninda olmayan insanlar için üzülme evladina saril canim

allah razi olsun iyi dilekleriniz icin sagolun siz okumakla ailemin tavrini anlayamadiniz bende bizzat yasamaktan anlayamadim bilmiyorum nolucaksa bu durumun sonu bakalim hayirlisini dilemekten baska bi care yok

çok güçlü bi kadınsın gerçekten...
allah yardım etsin bundan sonra güzel olur inşallah herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…