- Konu Sahibi forevermorrenk
Konu sahibi adamın acillik olduğuna inanıyor mu ki?Neye sinirlendiğinizi bile bilmiyorsunuz; adamı ilk gün birlikte alıp evinize getirmişsiniz, ikinci gün siz teklif etmişsiniz sizde kalması için, eşiniz de getirmiş:
Gecenin bir saati kimse keyfi bırakıp gitmemiş sizi, adam kötü olmuş acile gitmişler ve sizin şu noktada derdiniz evde yalnız kalmak? Ne olacaktı? Öcüler mi yiyecekti sizi evde yalnız kalınca? Adam mide kanaması filan geçirsindi ama siz evde yalnız kalmasaydınız:
Sizin taktığınız nokta bariz adam hastaneye gidip geldiğinin hemen sonrası, kendi evine defolup(!) gitmemesine. Hastaneye de götürdü oğlu, tamam şimdi gitsin evine artık tribine girmişsiniz. Hiç öyle bana sorulmadı ona bozuldum filan diye yemeyin burada milleti; her 12 saatte bir sizden icazet mi alacak eşiniz hasta babasını gözünün önünde tutmak için? Hayır eve getirmese kpin yanına gitse yine başa sarıp "Beni yalnız bıraktı" diye başlayacaksınız, evinize getirmekten başka ne seçeneği var ya bu adamın evladının? Babasını acilden topladığı günün ertesi evine nasıl bıraksın? Biraz vicdan ya.
Gelip önemli bi şeyi yoktu, biraz empati, çarpıtmayın, iyi niyetliyim bıdı bıdı demeyecek mi?
Amaaan...