- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi forevermorrenk
Canım çok ilginç bir konu olmuş gerçekten.. Kayınpeder, kayınvalide genelde böyle olur zaten herhangi bir hastalık iş güç olduğu zaman oğullarını tercih ederler, bende evliyim.. benim de kayınvalidem yazın 15-20 günlüğüne köye gider. ben kp ile görümcemi bana davet ederim 2 hafta boyunca bende kalırlar. evde kızı olmasına rağmen. başımın üstünde yerleri var.. ayrıca sen babanı bize getir demişsin. yani söyleyen sensin ama sorun yapanda sensin. birdaha sormasına gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak o adam onun babası.. o evde sizin olduğu kadar en çok ta eşinin evi.. yani benim de abilerim var ailem sağlıkta vs bişeyde bana gelmeyi tercih etmez abilerime giderler çünkü oğullarının evi.. ama benim evimde olan damat sonuçta kendi oğulları gibi olmuyor. kızım zor durumda kalmasın vs gibi düşünüyorlar. yani bence sen bu konuyu biraz fazla abartmışsın bunun geçici birşey olduğunu unutma. sonuçta sevip aldığın adamın ailesi onlar her koşulda yanlarında olmak zorundasınız. evlenirken maalesef böyle düşünce var. adamı alıyorum ama ailesi beni ilgilendirmez öyle bir şey yok tatlım kocadan çok aile yi almış oluyorsun.. daha yolun çok başındasın böyle ufacıcık dert olmayan konuları bile kafanıza takarsanız evliliğiniz çok sürmeden yıpranırsınız. ama tek kelime ile abartıyorsunSürekli tekrarlanıyor olması canımı sıkıyor.