Kızlar merhaba yeniden.
Ayrılacağım eşimle oturduk konuştuk. Biliyorsunuz yurt dışında çalışıyordu yılın bazı dönemleri ve oğlum ile ben de yanına yerleşecektik ama annemin meseleleri buna engel olmustu. Son zamanlarda sorunlarımız vardı, daha doğrusu son bir ayda patlak verdi her şey kötü olmaya başladı. İlk defa Peri masalı ilişkimin büyüsünün bozulduğuna inandım ve Zaten hiçbir şey eskisi gibi olamazdı. İlk defa karşılıklı bu kadar hakaret ve ses yükseltmelerimiz olmustu. Çalıştığı şirketin yurt dışı tarafından bi kadınla görüşüyormuş ve bunu da görümcem anlatmış arkadaşıma. (Aynı binada oturuyorlar) Akın la da (eşim) konuştuk o da böyle biseyin olduğunu ama bi kaçamaktan ibaret olduğunu anlattı. Ben de bunu kabul edemeyeceğimi, büyünün bi kere bozulduğunu, son zamanlarda mutlu olmadığımızı, onunla bi hayat geçiremeyeceğimi anlattım. Karşılıklı yemek yedik, ağladık, geçirdiğimiz günleri konuştuk, bir seyler içtik. Anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik. Bazı arkadaşlar hatırlar önceki konularından, annem hastalandıktan sonra yan apartmanına taşımıştık evi, ev de annemin evi Zaten. Düzenim hiç bozulmayacak. Kocamı evden çıkattım. 2 gün sonra oğlumun Doğum günü, normal kutlamamızı yapıp boşanma davasını açacağız. O çok üzgün görünüyor ve ben nasılım bilmiyorum. Yine de en doğru karar bu. Birçok kadın ekonomik özgürlüğü olmadığı İçin birşeylere katlanmak zorunda kalıyor. Ben de babasız büyüdüm, evim arabam var ailem arkamda, neden evladımı tek basıma büyütemeyim? Bi kere yapan her zaman yapar... şimdiye kadar geçirdiğimiz güzel günler için teşekkür ettim. Son yaptığıyla iyi bi eş olamadığını gösterdi ama oğlumun babası olarak hayatımızda kalacak. Üzerine düşen neyse yapacağına inanıyorum. Umarım bundan sonra her şey güzel ilerler. Yorumlarınız İçin teşekkür ederim.