beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

vallahi okurken kusacak gibi oldum canım sen hangi akla hizmet katlanıyorsun böyle şey mi olurmuş

he kızz nasıl öpülür bide elini şeyine sokuyo yıkamıyomuşş allahım sana geliyooorrruuummmm !!!!!!!!!!!

Gerçekten nasıl geçmiş o 3 yıl böyle biriyle ya :/
Allahım evlerden ırak!!!
Hem şeyini karıştır hem sümüğünü ye hem de haftada 1 kez yıkanmaktan leş gibi kok. Artık o vücut kokusu bile o kadar günde ekşir küf tutar. ıyyh

Ben diyecektim enişte demiş zaten.psikolojik değil diyorsun canım ama inan bana bu tür davranışlar tamamen psikolojik.pis bir insanı bir yere kadar anlayabilirsin ama bahsettiğin şeyler yalnızca pis olmakla alakalı değil.özellikle burun (yazamayacağım midem kaldırmadı) ve iç çsmaşırdaki el,hakikaten çocukluğun bir dönemine takılı kaldığını gösteriyor.kesinlikle uzun bir süre terapi alması lazım ama kendi de buna inanmayınca nasıl götürür ikna edersin bilmem.allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ne iğrenç. Tobe tobe . Tırnak yemesine hadi göz yumayım da diğerlerini yazmak bile iğrenc. Sizi tebrik ederim bu kadar uzun zaman katlamdiginix icin. Ay sinirim bozuldu

Arkadasim beni anlatmissin sanki 5 yillik evliyiz esim burnuyla oynar kullugun kenarlarna surerdi onu gusul haftalarca almazdi wcye girer elleri sabunlamaz sadece su tutar disaridan gelir gene ayni olurdu bigun dayanamadim kulluklerin hepsni firlatip kirdim o huyunu birakti bikac kere ruyamda korkutuldm sen gusulsun dolasiyosun diye oluyo dedm sukur simdi onuda yendik el yikama aliskanligimizida kazandik cocuk gibi wcnin onunde bekliodm isten gelince banyoyar beraber giriodum elini ayagini yikasn diye hatta ilk zamanlar gelip koklatiyodu bile inanmam icin darisi basina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

derdim varda yazilanlar gercek mi? inanasim gelmiyor. yemeyip icmeyip kocanizin burun karistirmalarini yazmissiniz, komik geliyor bana. sanal alem burasi.
eline vurup yapma diyemeyecegimize gore.....evlenmeden once hic mi yapmadi, haberiniz yok muydu diye sacma bir yorum yapayim.

bir arkadas da "hadi karistiriyorsun niye yiyorsun" demis, oldum gulmekten :2:

ayy allahımmm kaç yaşına gelmiş adam ya midem bulandı o elle yemekte yiyor her yerede dokunuyor böyle adamla uyunmaz bile allah yardım etsin kaç yaşına gelmiş artık degişmez bence allah sabır versin konu sahibesi

sanırım evli değilsin herhalde ağlamaktan gözlerim şişti sabahtan beni nesi komik geliyor bi kadının çaresizliğimi??????????

ağır konuşucam kusura bakmayın sözün düzgün yorum yazanlara değil ama kendini komik sanan palyoçalar yorum yazmasın zaten üzgünüm iyice üzüp bari günaha girmesinler...

allah yardımcın olsun bacım çok zor durum ne diyim ailenle paylaş bi çözüm olur ne dicegmide bilemedim :26:

gerçekten işin zor kardeşimm pis bi insanla yasamak zor önceki eşim banyo yapmaz üstündeki atletin rengi degişene kadar çıkarmazdıı gusul desen almazdıı bunların hepsi sogutuyo insanııı bende böle şeylere çok takıntılı bir insanımm şimdiki eşim orasını burasını kaşıo ve midem bulnıooo ben demeye çekiniyorum aradaki saygı bitmesin die ama bunlar saygı maygı bilmez burnundan çıkardını atmakta ne demek ya nasıll yaklaşıcaksınnki öle bi adama dudaktan öpeceksin igrenç benim eşim ot atıo ve igrenç kokuyo resmen ilişkiden sogudumm bazenn avazım çıktıgı kadar bagırmmak rezil etmek istiyorumm ama olmuo işte :S

yazdıklarını okuyunca çeşmeye hortum bağlayıp eşine su tutmak geldi içimden. madem sen sudan kaçıyorsun al sana suu diye böyle tazikli suyla taciz edeceksin.. töbe töbe yaa midem bulandı valla.. Allah kolaylık versin demicem Allah tez zamanda eşini bu kötü huylarından kurtarsın.

sanırım evli değilsin herhalde ağlamaktan gözlerim şişti sabahtan beni nesi komik geliyor bi kadının çaresizliğimi??????????

ağır konuşucam kusura bakmayın sözün düzgün yorum yazanlara değil ama kendini komik sanan palyoçalar yorum yazmasın zaten üzgünüm iyice üzüp bari günaha girmesinler...

yazdiklariniza dikkat edin, sikayet etmeyeyim, banlanmayin. hani uzgunsunuz, iyice uzulmeyin diye diyorum. yoksa yorumumla uzulecek bir sey yok.

evliyim, evlenmeden once esimin iyi kotu butun ozelliklerini biliyordum. okey siz bilmiyor olabilirsiniz, ama 3 yildir evlisiniz bu kisiyle. ayrica biz nasil yorum yapabiliriz, konu basli basina garip.

selametle

Kendi dediğiniz gibi alışkanlık olmuş eğer bunu uyarılar ve kendi başına aşamadıysa bu alışkanlıkların bir sebebi vardır buda psikoljiktir. Bendede tırnak yemek hastalığı var ama zaman zaman geçiyor bazı zamanlarda oluyor psikolojimle ilgili bence psikologa gidin. Çünkü böyle bu kadar soğukluk girmiş evlilik ne kadar devam edebilir. Aile terapistine gitmeyi öneririm. Şayet düzelmezse daha da çok kopukluk oluşur. Allah yardımcınız olsun.

off böyle erkekleri anlamıyorum zaten :83: benim babamda çok yıkanmayı sevmez falan bana göre pistir ve bukonuda nasıl takıntı yapmışsam eşime hep söylerdim şunlardan şunlardan hoşlanmam öyle biriyle hayatımı sürdüremem diye hoş benimki zaten Allaha çok şükür çok temizdir ki ben hayatta duş almayan biriyle aynı yatakta yatamam birlikte olamam
çok üzüldüm adınıza neden bu adamı 3 yıldır çekiyosunuz mutlu değilsiniz işte keşke çocuk yapmasaydınız kocanızın düzeliceğine inanıyormusunuz :26:

Sakin ol arkadaşım. Var böyle tipler işte.
Benim eşim temiz biri Allah'a şükür. Ama seni çok iyi anlıyorum. Eşim temiz olduğu halde eve girince mutfağa girince elini yıkadın mı diye soruyorum.

İşyerimde ki müdürde var bu pislik. Eli hep burnunda ve o pislik de yiyor. Bu adam 43 yaşında. Elini sürdüğü hiç bir şeye elimi sürmüyorum.

Aslında günlerce gusül abdest almadan dolaşması dinimizce boşanma sebebidir diye biliyorum ben.
Onunla birlikte olmayıp yatağınızı ayırın. Evinizin bereketi de olmaz. Bence annesine bunu söyleyin. Buna seni o zorluyor zaten.

Allah yardımcın olsun ya.
Bağırmak yerine oturup ciddi ciddi konuşmayı denedin mi? Zorla onu,kalk elini yıka de git başında bekle gerekirse. Alışkanlık kolay kazanılmıyor,çocukluğundan gelen birşey de olabilir. Bir destek alması iyi olur.
Bir de neden annesiyle aynı apartmanda olduğu için değişti onu anlamadım. Annesinden mi yüz buluyor da bu tür hareketler sergiliyor?

Bence böyle devamedemezsiniz
Zaten aranızda saygı kalmamış
Ben olsam önce psikoloğa götürmeyi denerdim
Istemez ya da değişmezse devam edemezdim evliliğime

Temizlik içten gelen bir şey maalesef. Benim eniştem de böyle çok kez şahit oldum burnunu karıştırıp yemesine

Ayy midem acayip bulandı bu kadar da pis olunmaz ya :// Haftada 1 duş almak, burun karıştırıp üstüne bi de yemek nedir :/ Ailesi buna hiç bişey öğretmemiş mi ayıptan falan haberi yok . Böyle adamla yaşanmaz gerçekten Allah bol bol sabır versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…